Predicţiile baronului Benjamin de Rothschild

Baronul Benjamin de Rothschild, unul dintre cei mai șmecheri bancheri din lume, a murit subit de infarct la 57 de ani, la 15 ianuarie 2021, în locuința sa din Elveția. Averea lui personală se ridica la 4,5 mld. $ și conducea un grup financiar de 194 mld. $ cu 32 de filiale în 15 țări – Edmond de Rothschild Group.

În secolul al XIX-lea familia Rothschild era practic banca centrală a Europei. Statele și monarhiile s-au împrumutat la ei pentru investiții sau războaie. Fără banii lor nu mișca nimic pe continent. Doar Rockefeller rivaliza cu ei ca simbol al bogăției și puterii. Dar clanul Rockefeller avea treabă în America. Fiecare cu continentul lui.

În secolul al XX-lea imperiul Rothschild a pierdut teren în fața noilor bănci. Avizații spun că doar s-au retras din prima linie. Rothschild au rămas jucători cheie în Londra și Paris.

Rothschild au finanțat imigrația evreiască și fără banii lor nu se fonda statul Israel. Defunctul de 57 de ani a continuat cu ajutorarea israelienilor prin fundații care finanțează educația copiilor. În semn de recunoștință, în Tel Aviv există un bulevard Rothschild.

În anul 2010, în plină criză economică mondială, în timpul unui interviu rar, defunctul Benjamin a făcut mai multe afirmaţii interesante, unele chiar predictive:

Situația financiară actuală nu este bună și nu cred că va fi bună pentru următorii 10 ani.”

Știați că până acum 250 de ani China era cea mai puternică țară din lume? Avem deja o sucursală în Hong Kong și lucrăm cu Banca Chinei. Vrem să ne concentrăm atenția în acea regiune.

Modelul capitalist american a eșuat (…) Statele Unite sunt terminate, cel puțin pentru moment.” (Atunci ce model este bun, poate cel din China, despre care vorbește mai sus?)

Europenii nu au aceleași probleme pe care le au americanii, dar nici nu pot imprima bani ca americanii.

Mi se pare că atât Europa, cât și Statele Unite se vor confrunta cu revolte sociale la scară largă. Șomajul va crește, iar clasa de mijloc își va pierde o mare parte din bogăția și valoarea sa.”

Sunt răspunzător față de angajații mei, soția mea și copiii mei. Nu cred în Dumnezeu – nu lui îi raportez.”

Am privilegiul de a trăi fără telefon mobil. Nu am avut niciodată unul. Nu citesc ziare pe Internet.”

În zilele noastre este bine să dețineți acțiuni ale corporațiilor internaționale, care vând mai ales în Est. Există destul de multe firme elvețiene de genul acesta, precum Nestle, dar și firme americane precum Johnson & Johnson și Pfizer (!!!). Afacerile tehnologice vor produce randamente bune, deoarece lumea devine din ce în ce mai high-tech.

Cred că Facebook și rețelele similare sunt penetrate de poliție și serviciile secrete și mie nu-mi place să fiu sub supraveghere.”

Un vizionar, baronul Benjamin de Rothschild…

Exact în ziua infarctului fatal al lui Benjamin Rothschild, un alt Benjamin, jurnalist de investigații, conspiraționist pentru alții, scria: „Aud că avem de-a face cu un grup cu sediul în Elveția care se află deasupra guvernelor vizibile. Membrii săi au planificat această falsă pandemie încă din 2012”.
Dacă ziaristul Benjamin Fulford se referea cumva la Forumul de la Davos, atunci este relevant faptul că grupul baronului decedat se regăseşte pe forumul care a propus Marea Resetare… (aici)

Citiţi şi:
De la aurarii medievali la familia Rothschild – banii fiat şi Marea Criză Economică
Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

 

yogaesoteric
31 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More