Premierul Tudose este mason! Membru al lojei Garibaldi, cu grad de maestru

 

„Premierul Mihai Tudose este mason, membru al lojei Garibaldi, cu grad de maestru. Suplimentar, este consilierul personal al lui Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România.” – a informat în exclusivitate site-ul comisarul.ro.

Având în vedere că Lojele Masonice au caracterul juridic al unei asociaţii, membrii masoni au obligația de a consemna apartenenţa în declaraţia de interese.

Cine este premierul Mihai Tudose: Lector la Academia SRI, are doctorat suspect de plagiat, demolat de raportul de evaluare al lui Darius Vâlcov

Actualul premier PSD, Mihai Tudose (50 de ani), a fost ministrul Economiei în guvernul Grindeanu, fiind unul dintre miniştrii demolaţi de raportul de evaluare al lui Darius Vâlcov, cu zero realizări. El a mai fost ministru al Economiei şi în guvernul Ponta. A intrat în atenţia presei în 2015, când a fost acuzat de plagiat al tezei de doctorat, obţinută la Academia Naţională de Informaţii a SRI, sub îndrumarea lui Gabriel Oprea. În martie 2016, Tudose a cerut renunţarea la doctorat. Tudose a fost suspectat în permanenţă în interiorul partidului de legături cu SRI.

În 2013, Mihai Tudose a ajuns conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii a SRI. Ministrul Economiei a mai urmat în 2006 un curs post-universitar în domeniul securităţii naţionale la Colegiul Superior de Securitate Naţională (Serviciul Român de Informaţii). În 1995 a terminat Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, U.C.D.C. Bucureşti.

Tudose a urmat în 2007 un curs în SUA, la Georgetown University. Este vorba despre un curs de specializare în „Analiza şi rezolvarea conflictelor armate”, realizat în colaborare cu Colegiul Naţional de Apărare.

Aflat la al cincilea mandat de deputat şi vicepreşedinte PSD, Tudose a fost preşedinte al Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare. În perioada 1992-1999 a fost şef birou senatorial, în perioada 1999-2000 consilier juridic la SC Farex SA Brăila. Din 2000 este parlamentar. A fost preşedintele Organizaţiei PSD a Municipiului Brăila şi preşedinte al Organizaţiei PSD Judeţeană Brăila.

Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţie a scris în 2015 că lucrarea de doctorat a ministrului Economiei Mihai Tudose, cu titlul Infrastructura critică – model şi strategie managerială, a fost susţinută în 2010 la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” şi publicată apoi la RAO International Publishing Company.

„Circa 50 de pagini sunt plagiate, fie cuvânt cu cuvânt, fie prin reformulări minore, din altă lucrare de doctorat, susţinută cu un an mai devreme de comisarul-şef Radu Andriciuc la Academia de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza». Din doctoratul comisarului-sef s-au copiat inclusiv părţi din concluzii, câteva anexe şi chiar o secţiune din bibliografie”, potrivit Centrului Român pentru Jurnalism de Investigaţie.

Ministrul Tudose a declarat pentru CRJI că la momentul redactării lucrării „erau alte vremuri”. „E vorba de Andriciuc şi de nişte texte de pe internet, dar nu e vorba de mai mult de două-trei pagini şi nu sunt preluate cuvânt cu cuvânt. Am avut acordul scris al autorilor. Poate am fost şi puţin neglijent, dar era ca şi cum aş face o lucrare de geometrie: nu pot pretinde că am inventat eu Teorema lui Pitagora”, a explicat Tudose, care a povestit un eveniment din timpul redactării: „Am scris un capitol pe plajă, cu pixul, şi după ce l-am băgat pe calculator, a fost verificat de un soft antiplagiat, reieşind că era copiat în proporţie de 15%”.

Pentru acest articol, lucrarea lui Tudose nu a fost verificată cu un astfel de soft.


Citiți și:

«Consilierul», dezvăluiri explozive: Masoneria s-a infiltrat în SRI şi Armată în epoca Constantinescu, Coldea și Kovesi poartă amprenta comunismului  
Lista cu numele și funcțiile masonilor care conduc Ritul Scoțian Antic și Acceptat. Legăturile lui Valeriu Zgonea cu aceștia
 

 

yogaesoteric
8 septembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More