Premiile Grammy 2023, gazda ritualului satanic al lui Sam Smith

Cu toate că la Premiile Grammy 2023 au fost prezenți Beyonce, Jay-Z, Harry Styles și Lizzo, vedeta principală a spectacolului a fost Sam Smith și dramatismul ritualic pe care l-a desfășurat pe parcursul ceremoniei. Iată o privire asupra simbolismului malefic afișat la Premiile Grammy 2023.

Se spune că trofeele Grammy sunt „cea mai mare onoare a industriei muzicale”, iar Premiile Grammy sunt considerate „cea mai importantă noapte a muzicii”. Iar Premiile Grammy din acest an s-au axat pe un ritual în mod evident satanic. Ce spune acest fapt despre industria muzicală în ansamblu?

Dacă vi se pare că sună ca și cum m-aș angaja într-o „panică satanică” (așa cum mass-mediei îi place să spună), vă asigur că nu mă panichez deloc. Acesta este pur și simplu modul cel mai obiectiv de a descrie ceea ce s-a petrecut în timpul Premiilor Grammy 2023.

Ceremoniile moderne de premiere sunt evenimente coregrafice regizate, în care un număr de actori sunt folosiți pentru a pune în scenă o narațiune specifică. Anul acesta, „vedeta” spectacolului a fost cu siguranță Sam Smith. Pe tot parcursul spectacolului, Sam Smith a desfășurat o dramă ritualică ce cuprinde obsesiile preferate ale elitei oculte: agenda de estompare a genului amestecată cu satanismul. Apoi, alți actori precum Beyonce, Jay-Z, Harry Styles și Lizzo și-au jucat rolul în narațiunea de ansamblu.

Drama ritualului Sam Smith

Promovarea pentru turneul lui Sam Smith prezintă în mod flagrant semnul cu un singur ochi. Mesajul: el este controlat de elita ocultă.

Drama ritualică derulată în jurul lui Sam Smith a fost programată destul de precis. Cu aproximativ zece zile înainte de Premiile Grammy, lansarea videoclipului său I’m Not Here to Make Friends (Nu sunt aici ca să-mi fac prieteni) a stârnit controverse din cauza conținutului său extrem de sexual în care apar dansatoare transsexuale. Apoi, o serie de articole din mass-media i-au luat apărarea lui Smith, numindu-i pe criticii săi homofobi, transfobi și chiar fatfobi (fatfobie, ură față de grași, pentru că a luat în greutate).

Cu această atenție mediatică perfect sincronizată, scena a fost pregătită pentru ritualul lui Smith la Grammy, care a debutat înainte ca spectacolul să înceapă.

Înainte de spectacol, Smith părea că este „maestrul de ceremonii”, cu sceptru și pălărie pe cap. Toată lumea a fost îmbrăcată agresiv într-un roșu ritualic.

În articolul meu despre premiile MTV 2009 (2009 MTV Awards), am explicat că roșul este culoarea sacrificiului în ritualurile oculte și că acest cod de culori a fost folosit în toată industria muzicală. Nimic nu s-a modificat. De fapt, este și mai evident. Îmbrăcămintea complet roșie a lui Smith indica faptul că el este un „ales” pentru a lua parte la unul dintre mega-ritualurile elitei oculte.

La ceremonie, Smith și Kim Petras au câștigat rapid un premiu pentru cântecul Unholy (Necurat).

Kim Petras poartă o rochie de mireasă roșie, completată cu un voal. „Măritată” ritualic cu industria.

În timp ce accepta premiul, Petras a anunțat că este prima femeie transsexuală care a câștigat un Grammy. Aceasta era de așteptat să se petreacă. Agenda de estompare a genurilor este promovată agresiv în mass-media.

Fapt ciudat: Petras a menționat, de asemenea, o prietenă pe nume Sophie, care a murit în urmă cu doi ani – Sophie Xeon, o artistă transgender care a murit în circumstanțe ciudate (a alunecat și a căzut de la balcon). Având în vedere contextul ocult și hainele roșii (simbol al sacrificiului de sânge în cercurile oculte), această mențiune a unei prietene moarte a fost bizară. Vă mai amintiți când Kanye a spus că persoanele apropiate celebrităților mor ca un sacrificiu pentru a le permite să ajungă la un nivel mai înalt în industrie? S-ar putea să nu fie cazul în această situație particulară, însă „energia” generală rămâne.

Apoi ritualul marca Sam Smith / Kim Petras a fost dus la un alt nivel.

Ceva mai târziu, Madonna a urcat pe scenă (cu o față nouă și un pic înfiorătoare) pentru a prezenta spectacolul lui Sam Smith și Kim Petras.

Madonna este Marea Preoteasă a industriei muzicale. Faptul că ea a prezentat spectacolul lui Sam Smith, a fost un indiciu că urma să asistăm la niște gunoi ocult produs de elite. Și așa a fost.

Spectacolul a început cu Sam Smith și slugile sale transsexuale formând un „cerc magic” pe scenă.
Apoi, Smith face semnul 666 cu mâna.

În timp ce un foc arde în fundal (simbolizând iadul), Smith își pune o pălărie cu coarne de diavol. Acesta este oficial un omagiu adus Satanei la televiziunea națională.

Pe tot parcursul spectacolului, Kim Petras se află într-o cușcă, în timp ce cântă despre faptul că „își dorește un tătic Balenciaga”.

În ciuda faptului că a fost sărbătorită ca fiind prima femeie transgender care a câștigat un Grammy, cușca reprezintă o reamintire puternică a statutului real al lui Petras în industrie: un sclav folosit pentru a promova o poveste.

Sam Smith nu se află într-o situație mai favorabilă.

La finalul spectacolului, Smith este „consumat” de cercul său de slugi. Mesajul: să-ți vinzi sufletul duce la autodistrugere.
Imediat după acest spectacol satanic (adică IMEDIAT după), ni se spune că spectacolul a fost prezentat de Pfizer. Această sincronizare a fost mai degrabă uluitoare.

După cum puteți vedea, Sam Smith, Kim Petras și piesa Unholy au fost vedetele spectacolului. Au mai fost și alte vedete, și toate și-au jucat rolul în a promova agendele.

Fanii

Niciunul dintre acești „fani” nu au dat doi bani pe muzică.

Un segment deosebit de ciudat al ceremoniei Grammy a fost „The Fans” (Fanii), niște oameni obișnuiți care au dezbătut cine ar merita să câștige premiul pentru cel mai bun album al anului. În timp ce ne-am aștepta ca acești oameni să facă afirmații precum „acest artist are o voce minunată” sau „mi-a plăcut progresia acordurilor la acest cântec”, niciunul dintre argumentele lor nu se referea la muzică. A fost vorba doar despre câte „căsuțe din agendă” au bifat respectivii artiști.

De exemplu, fanul care a pledat pentru Bad Bunny (Iepurașul cel rău) a spus:

Se îmbracă în travesti, își sărută dansatoarele de rezervă de orice sex și demontează machismul. În calitate de femeie latino queer, acest aspect este foarte important pentru mine, pentru că începe conversații și normalizează incluziunea.

În timp ce vorbește, vedem imagini cu Bad Bunny (Iepurașul cel rău) purtând rochii, ca și cum ar fi fost cel mai glorios eveniment care s-a petrecut în istoria muzicii.

Apoi, o altă femeie spune că și Harry Styles are același stil.

Styles și-a continuat cu siguranță tendința de a purta haine feminine (care par a fi făcute la comandă pentru a-l umili) la Grammy.

Apoi, fanul lui Lizzo a vorbit despre „imaginea trupească” (Lizzo fiind grasă), iar fanul lui Brandi Carlile a vorbit despre faptul că aceasta este LGBTQ+. Pe scurt, acest segment a reflectat perfect starea tristă a industriei muzicale de astăzi. Nefiind vorba despre talent sau inovație, ci despre ce căsuțe din agendă se bifează.

Cuplul regal

Ceilalți doi mari artiști prezenți la Grammy au fost Beyonce și Jay-Z. Și, așa cum era de așteptat, au fost tratați ca un cuplu regal al industriei. De fiecare dată când Beyonce a fost menționată, oamenii și-au pierdut controlul și au fost la un pas de a-și pierde cunoștința. Pur și simplu erau isterizați că se aflau în prezența acestei „zeițe”.

Cu puțin timp înainte de premiile Grammy, Beyonce a susținut un spectacol privat în Dubai, unde a beneficiat de un tratament complet de „zeiță”, cu „raze de soare” în jurul capului.
La Grammy 2023, Beyonce a doborât recordul pentru cele mai multe premii Grammy din toate timpurile. Ceva ce era de așteptat să se petreacă.

După ce s-a bucurat de gloria imensă a lui Beyonce, gala Grammy s-a încheiat într-un mod simbolic cu piesa God Did (Dumnezeu a făcut-o), în care apare în mod proeminent Jay-Z.

Melodia începe cu DJ Khaled spunând că nimeni nu a crezut în ei, dar Dumnezeu a crezut. Având în vedere ritualul satanic la care tocmai am asistat, conceptul acestui cântec aduce o modificare de ritm. În timp ce versurile lui Rick Ross și Lil Wayne au urmat oarecum acest concept, situația se schimbă radical în versurile lui Jay-Z, care încheie întregul spectacol.

Jay-Z și acoliții săi se așează la o masă mare, plină de mâncare și sticle, care îi reprezintă pe aceștia ca fiind „niște binecuvântați”. Aceasta amintește, de asemenea, de Cina cea de Taină, cu Jay-Z așezat în mijloc.

Versurile strofei lui Jay-Z se potrivesc perfect cu tema generală a premiilor Grammy. Într-adevăr, pe tot parcursul versurilor sale, Jay-Z nu spune „Dumnezeu a făcut-o”, ci „Hov a făcut-o”. Iar acest aspect este extrem de simbolic.

Hov este porecla lui Jay-Z, care este prescurtarea de la Jayhova. Iar Jayhova este o referire la Iehova, care este numele propriu al lui Dumnezeu în Vechiul Testament. Cu alte cuvinte, Jay-Z spune că el însuși este Dumnezeu – un concept de bază al credințelor luciferice.

Prin urmare, versurile sale spun că Dumnezeu nu a realizat nimic, ci el. Pentru că el este un zeu. În versul său lung, Jay-Z spune:

Acestea nu sunt cântece, ci imnuri, pentru că eu sunt El.
Psalmul 151, acesta e Noul Testament.
Cartea lui Hov,
Iisus a transformat apa în vin, Hov a avut nevoie doar de un aragaz.

În aceste versuri, Jay-Z spune „Eu sunt El”, un cuvânt folosit pentru a-l descrie pe Dumnezeu. El vorbește despre Psalmul 151 (în Biblie fiind de fapt 150 de psalmi) și despre scrierea cărții lui Hov. În cele din urmă, el cântă despre prefacerea apei în crack (drog) folosind un aragaz, făcând referire la transformarea apei în vin de către Iisus.

Pe scurt, într-un cântec care a început cu lăudarea lui Dumnezeu, Jay-Z răstoarnă complet sensul pentru a-i da o semnificație complet luciferică, în care el devine Dumnezeu prin propriile mijloace. A fost un final potrivit pentru această sărbătoare satanică numită Grammy.

În concluzie

De-a lungul anilor, am evidențiat în mod constant două dintre agendele preferate ale elitei oculte: fluidizarea genului și normalizarea satanismului. Însă o mulțime de oameni nu văd acestea (sau cred că eu îmi imaginez). Ei bine, în „cea mai mare noapte a muzicii”, am fost martorii unei cete de bărbați îmbrăcați în femei care purtau coarne de diavol și desfășurau un ritual satanic în toată regula, în timp ce focul ardea peste tot în jur. Oare cum ar fi putut face asta într-un mod mai flagrant?

Nimic din toate acestea nu este nou, nici o întâmplare sau o coincidență. An după an, temele și simbolurile sunt cu obstinație recurente și devin din ce în ce mai evidente pentru toată lumea. Întotdeauna a existat un element satanic în industria muzicală, însă este clar că evenimentele sunt duse la un alt nivel.

Desigur, nimic din toate acestea nu este ceva firesc. Evenimentele de la Grammy au fost toate regizate pentru a crea o narațiune specifică. Cântecul Unholy trebuia să prezinte o cântăreață transsexuală. Cântecul trebuia să câștige un Grammy, iar spectacolul trebuia să fie un ritual satanic. Acest spectacol trebuia să creeze o controversă care trebuia să fie respinsă de mass-media ca fiind o rătăcire a unor oameni nebuni.

Pe scurt, Premiile Grammy 2023 au reflectat perfect starea tristă a industriei muzicale, care este măcinată de boala incurabilă a elitei oculte.

Autor: Vigilant Citizen

Citiți și:
Industria de divertisment asaltează ființele umane cu influențe malefice prin toate mijloacele de care dispune
O faimoasă cântăreaţă americană a spus NU controlului mental din industria muzicală

 

yogaesoteric
19 aprilie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More