Pretextând susţinerea mişcării Occupy Wall Street, Papa Benedict al XVI-lea slujeşte de fapt Noii Ordini Mondiale

de Andrei Popescu
 

Vaticanul cere crearea unei „autorităţi publice globale” şi a unei „bănci centrale mondiale” care să guverneze instituţiile financiare, pentru că acestea au devenit „învechite şi ineficace”. Documentul înaintat de Consiliul Pontifical pentru Justiţie şi Pace al Vaticanului, luni, 24 octombrie 2011, este adresat tuturor catolicilor. Acesta lasă aparenţa susţinerii ocupanţilor de pe Wall Street deoarece condamnă criza economică, dar soluţia propusă este, după cum sugerează şi titlul „Pentru Reforma Financiară Internaţională şi Sistemul Monetar în contextul unei Autorităţi Publice Globale”, una nedemocratică.

Remarcăm încă o dată modul mârşav în care diverse personaje politice, după ce mişcarea Occupy Wall Street a luat amploare, îşi arogă o asociere cu aceasta, pentru a atrage simpatia maselor, dar în realitate nu vor decât să se folosească de ea pentru a-şi urma propriile interese!

Folosind cuvinte de compătimire faţă de naţiunile sărăcite, protestând în faţa politicienilor lacomi şi egoişti, Papa Benedict al XVI-lea manipulează opinia publică, urmărind să o convingă că formarea unei „jurisdicţii universale”, a unei „autorităţi supranaţionale” active la nivel global, este soluţia pentru criza economică. „De fapt, se poate observa necesitatea urgentă a formării unei instituţii care să aibă rolul unei «bănci centrale mondiale» care să regleze sistemul şi fluxurile tranzacţiilor monetare, asemenea unei bănci centrale”, susţine Benedict al XVI-lea. „Bineînţeles, această transformare se va realiza gradat, transferând o parte din puterea fiecărei naţiuni unei autoritaţi mondiale,” a mai adăugat Papa.

Reamintim că nu este pentru prima dată când Papa Benedict al XVI-lea sugerează instaurarea unei autorităţi unice globale. În decembrie 2005 şi iulie 2009, Benedict al XVI-lea le-a cerut creştinilor să dea dovadă de unitate pentru a crea „o Nouă Ordine Mondială”.
În cadrul discursului adresat miilor de catolici în anul 2009, Papa a declarat: „Bărbaţi şi femei ai acestor vremuri, umanitatea a devenit atât de fragilă la minte şi la voinţă, lăsaţi-L pe Copilul Betleemului să vă ia de mână! Nu vă temeţi, încredeţi-vă în El! Forţa vieţii conferită de lumina Sa ne îndeamnă să formăm o Nouă Ordine Mondială bazată pe raporturi corecte etice şi economice…”!?!

 
Papa chiar se aşteaptă să credem că IISUS este cel care a inspirat secta satanică a Francmasoneriei să înrobească întreaga planetă prin Noua Ordine Mondială, care se referă la un unic stat  planetar!? Judecaţi singuri care este adevărul din spatele acestor manipulări mincinoase şi perfide!
 

Papa Benedict al XVI-lea şi preşedintele SUA Barack Obama

 
 

Papa Benedict al XVI-lea şi Francmasonul Andrew Willoughby Ninian Bertie (Prinţ şi Mare Maestru al Ordinului de Malta, din 1988 până în 2008)

Papa Benedict al XVI-lea şi Henry Kissinger (fondator al Clubului Bilderberg împreună cu David Rockefeller)

 
Papa Benedict al XVI-lea, pe vremea când era cardinalul Ratzinger, a avut un rol principal în încercarea de a submina autenticitatea Miracolului de la Fatima. În documentul oficial emis de Vatican semnat de Cardinalul Ratzinger, se afirmă că cel de-al Treilea Secret de la Fatima nu prezintă „nimic diferit faţă de ceea ce creştinii ştiu deja”. El a mai adăugat că probabil multe din informaţiile surorii Lucia sunt rodul imaginaţiei ei deoarece „al Treilea Secret se referă numai la fapte care deja s-au petrecut şi nu conţine nicio profeţie despre viitor.”

Cardinalul Joseph Ratzinger a scris prefaţa unei cărţi publicate de Vatican în 2001, Poporul evreu şi scripturile sacre din Biblia Creştină (The Jewish people and their sacred scriptures in the Christian Bible) în care este prezentată şi acceptată credinţa iudeilor, aceea că IISUS CHRISTOS nu este acel Mesia despre care se vorbeşte în Vechiul Testament; iudeii aşteaptă în continuare venirea lui Christos. În această prefaţă, Cardinalul Ratzinger scrie că „aşteptarea iudeilor nu este zadarnică”, „pentru a înţelege profund credinţa iudaică trebuie să citeşti Biblia acceptând ideea că IISUS nu este Mesia, fiul lui DUMNEZEU. Creştinii ar trebui să accepte că această interpretare a Bibliei de către iudei poate fi întemeiată…”

În concluzie, este evident că Papa Benedict al XVI-lea este o simplă marionetă prin care se urmăreşte destabilizarea creştinităţii şi manipularea politică şi economică a milioane de creştini naivi.

Citiţi şi:

Profeţiile uluitor de exacte ale Sfântului Malachia

Papa Benedict al XVI-lea vede soluţia crizei financiare în Noua Ordine Mondială


yogaesoteric
9 noiembrie 2011

 

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More