Prezentări de carte ale editurii Shambala la Târgul Gaudeamus, desfășurat online între 1-31 martie

1. „Marea Evanghelie a lui Ioan”, de Jakob Lorber – vineri, 26 martie, între orele 19:00-19:30.
Prezintă: Aurora Nicolae, lector

Marea Evanghelie a lui Ioan este, fără îndoială, cea mai remarcabilă lucrare a lui Jakob Lorber. Ea cuprinde peste 10 volume în ediţia originală în limba germană, în care ni se revelează, în detaliu, diferite momente din viaţa lui Iisus în cei trei ani ai misiunii sale spirituale pe Pământ, timp în care a desfăşurat o intensă, extraordinar de bogată şi uluitoare activitate spirituală. Marea Evanghelie a lui Ioan oferă o nouă imagine asupra lumii, integrată într-o perfectă armonie cosmică. Sunt prezentate într-o manieră clară informaţii inedite despre Creaţie, îngeri, cosmogonie, lumea astrală, religiile asiatice, materie, suflet, spirit.

2. „America în plină transă malefică“, autori: Cathy O`Brien, Mark Phillips – sâmbătă, 27 martie, între orele 19:00-19:30.
Prezintă: Teofil Teodorescu, redactor de carte şi coordonator editorial – editura Shambala

Cartea este una dintre primele mărturii despre Programul Monarch, o metodă abuzivă de control și de subjugare a conștiinței umane ce este folosită pe ascuns, fără știrea oamenilor de rând. Acest program este orchestrat de conducătorii criminali din umbră ai omenirii ce fac parte din clica cripto-satanică a așa-zișilor „iluminați“ și de agenții lor, ce se folosesc de organizații-paravan ce activează în domenii cum ar fi serviciile secrete, armata, traficul de droguri și de sclavi sexuali, industria divertismentului etc. pentru instaurarea, cât mai repede cu putință, a sinistrei Noi Ordini Mondiale.

3. „Tantra. Secretele iniţierii unui occidental în iubirea nesfârşită absolută de către o maestră tantrică”, autor: Daniel Odier – sâmbătă, 27 martie, între orele 19:30-20:00.
Prezintă: Adrian Cotora, editor

Este o carte autobiografică ce prezintă întâlnirea fascinantă a autorului cu o maestră tantrică. Daniel Odier descrie într-un mod savuros experienţele sale alături de maestra sa, testele spirituale pe care le-a trecut şi iniţierile uimitoare pe care le-a primit apoi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More