Prietenia nativilor din Scorpion

În relaţiile cu ceilalţi oameni, cei născuţi în Scorpion simt întotdeauna nevoia să supere pe cineva. Rareori există o persoană născută în această zodie care să nu aibă duşmani. Vă place lupta, fie că este o bătălie sau o simplă gâlceavă, şi prin natura dumneavoastră aveţi tendinţa de a dezbina. Oamenii sunt însă atraşi de personalitatea dumneavoastră magnetică şi vor descoperi că sunteţi demn de încredere şi dintr-o bucată. Sunteţi foarte loial puţinilor prieteni pe care vi-i faceţi, dar dacă cineva vă abandonează sau vă răneşte deliberat, îi plătiţi cu aceeaşi monedă, fără ezitare. Din nefericire, păstraţi ranchiună.

Sunteţi un bun prieten, dar când o prietenie devine prea apropiată dispare transfigurarea. Rareori legaţi prietenii de o viaţă. În rândul prietenilor dumneavoastră intră oameni puternici şi practici, patroni influenţi sau directori de întreprinderi şi instituţii. Deseori nu aveţi o bază solidă în legarea unei prietenii. Când o persoană vă arată un punct slab al caracterului dumneavoastră, aceasta vă determină o perioadă critică în relaţiile dintre voi. Dacă veţi şti să apreciaţi critica, afecţiunea va creşte de ambele părţi. Ca om puteţi face greşeli dar vi se iartă totul, iar cei care se apropie mai mult de dumneavoastră vă înţeleg firea ciudată şi contradictorie şi vă pot deveni chiar prieteni pe viaţă.

Dacă învăţaţi să vă stăpâniţi natura violentă, şansele de popularitate vă cresc şi ceilalţi vor fi mai indulgenţi cu ridicările şi căderile dumneavoastră. Într-o dispută deveniţi întotdeauna imposibil, pentru că sunteţi de părere că numai dumneavoastră aveţi dreptate.
În general, sunteţi un om liniştit şi vă place să petreceţi mult timp singur, deşi vă place şi societatea. Nu este în firea dumneavoastră să faceţi repede cunoştinţă sau să întreţineţi cu uşurinţă o conversaţie, iar prietenii vă găsesc prea greu de înţeles.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More