Principalele evenimente din cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Herculane 2012

 

Anul acesta, programul Taberei yoghine de la Herculane include o serie de evenimente spirituale de excepţie, grupate sub tema generală: „Starea profundă şi copleşitoare de mister care Îl revelează pe Dumnezeu”. Vă oferim o selecţie a principalelor evenimente din program; pentru corecta dvs. informare vă rugăm să consultaţi Programul tipărit pe care îl veţi primi în cadrul Taberei.


Important! Participarea la evenimentele spirirituale incluse în programul Taberei yoghine de vacanţă de la Herculane 2012 se face pe baza legitimaţiei de tabără şi, după caz, a legitimaţiilor speciale (pentru transă, spirală, iniţiere INDRA, etc.).
Atenţie! Acest anunţ este orientativ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a face eventuale modificări de program pe parcursul Taberei.

4 mai 2012, ora 19:00. CONFERINŢĂ INIŢIATICĂ DE PREZENTARE A MARELUI ZEU KRISHNA (conferinţă nouă a profesorului de yoga Gregorian Bivolaru)
4 mai, 23.00-23.30. Meditaţie specială: „O nouă ipostază a lui Krishna ni se dezvăluie”


EXEMPLIFICĂRI SPIRITUALE EXCEPŢIONALE ALE CELOR 21 DE IPOSTAZE DUMNEZEIEŞTI
În cadrul programului spiritual Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Herculane 2012 vor fi reluate exemplificările celor 21 de ipostaze tainice dumnezeieşti (grupate în trei serii distincte a câte şapte exemplificări), ce au fost realizate în premieră cu prilejul sărbătorii spirituale din 12 martie 2012, după cum urmează:
30 aprilie, ora 22.00. Prima serie
2 mai, ora 22.00. Seria a II-a
6 mai, ora 22.00. Seria a III-a
Vă sugerăm să recitiţi: Mesaj important de la Grieg – 10 martie 2012
Opţional, în 26 aprilie vă invităm să participaţi la vizionarea relatărilor din 12 martie 2012.


EXEMPLIFICĂRI SPIRITUALE ALE UNOR ATRIBUTE DUMNEZEIEŞTI
Programul de meditaţii al Taberei de la Herculane include anul acesta două exemplificări ale atributului dumnezeiesc al instantaneităţii divine, precedate de o prezentare teoretică a profesorului yoga Gregorian Bivolaru (aceste meditaţii sunt programate în zilele de 30 aprilie şi 2 mai) – şi o exemplificare a atributului dumnezeiesc al binelui divin (2 mai).


Miercuri, 2 mai, ora 12.00-15.00 Meditaţie în spirală YANG cu inducţia stării de eliberare spirituală prin miracol divin, urmată de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL
Pentru participarea la această acţiune spirituală este recomandat să urmărim să postim în ziua în care urmează să formulăm o astfel de rugă colectivă şi pentru aceasta nu vom mânca nimic şi vom bea doar apă, începând de la ora 06:00 şi până când vom finaliza această rugă colectivă şi anume la ora  15:00.


O NOUĂ SERIE DE MANIFESTĂRI DIN CADRUL MIŞCĂRII CHARISMATICE TEOFANICE
6 mai, ora 17.00 – Conferinţă nouă pentru Mişcarea Charismatică Teofanică a profesorului yoga Gregorian Bivolaru.
Atenţie! Participarea la conferinţa nouă din 6 mai este condiţionată de audirea integrală a conferinţelor anterioare.
Pentru a putea participa la această conferinţă este necesar să aveţi patru ştampile pe legitimaţia specială „Mişcarea Charismatică Teofanică” conform prezenţei dvs. la toate cele patru conferinţe pentru Mişcarea Charismatică din cadrul Taberei yoghine de la Costineşti 2011.
Persoanele care nu au audiat aceste conferinţe în luna septembrie (şi nu au patru ştampile pe legitimaţia specială „Mişcarea Charismatică Teofanică)” pot participa la reaudierile conferinţelor din septembrie 2011, după cum urmează:
30 aprilie – reaudierea conferinţelor din 1 şi 2 septembrie 
1 mai – reaudierea conferinţelor din 3 şi 4 septembrie
Reamintim că ideea-forţă esenţială ce a fost stabilită şi care va rămâne întotdeauna de acum înainte pentru „Mişcarea Charismatică Teofanică” este: „Manifest în mod ferm şi cu putere în propriul meu univers lăuntric o aspiraţie divină, fermă, intensă, ce este dublată de o credinţă de nezdruncinat în Dumnezeu. Hrănind-o în felul acesta, fără încetare, îmi hrănesc totodată sufletul. Această aspiraţie manifestată clipă de clipă mă va ajuta să fiu din ce în ce mai aproape de Dumnezeu.”


INDUCŢIILE ÎN STAREA BENEFICĂ DE TRANSĂ ROMANTICĂ
Persoanele care au primit iniţierea în inducţia stării benefice de transă romantică vor putea participa GRATUIT în cadrul Taberei yoghine de la Herculane la două inducţii în starea benefică de transă romantică, programate în datele de 28 aprilie, respectiv 5 mai.
Atenţie! La aceste două inducţii pot participa numai cei care au legitimaţie tip „transă B”. Cei care au legitimaţie de transă tip „transă A“ şi care au minim 19 ştampile pe legitimaţie, se pot adresa la Comandament pentru a primi GRATUIT  o legitimaţie nouă de transă, tip „transă B“.

CONSACRAREA TAPAS-ULUI DE POST NEGRU, REALIZAT TIMP DE 49 DE DUMINICI, PENTRU PERIOADA 2012- 2013
Prima consacrare la unison a Tapas-ului de post negru, ce va fi realizat pentru întreaga zi de duminică, timp de 49 de duminici consecutive, pentru perioada 2012-2013, va avea loc sâmbată 28 aprilie 2012, în intervalul 21.50 – 22.25 şi se va realiza în Spirală Yang®. Prima duminică de post negru din cadrul acestei prime integrări spirituale pentru perioada 2012-2013 va fi în data de 29 aprilie 2012.
A doua consacrare la unison a acestui Tapas de post negru, ce va fi realizat pentru întreaga zi de duminică, timp de 49 de duminici consecutive, pentru perioada 2012-2013, se va realiza sâmbată 5 mai 2012, în intervalul 21.50 – 22.25 şi se va realiza în Spirală Yang®. Prima duminică de post negru din cadrul acestei a doua integrări spirituale pentru perioada 2012-2013 va fi în data de 6 mai 2012.


Temele exemplificărilor spirituale incluse în programul de meditaţii de anul acesta:
Starea de comuniune profundă cu energia subtilă a Misterului Dumnezeiesc
Starea supramentală ce ne revelează misterul Unicităţii Dumnezeieşti
Misterul copleşitor al momentului prezent
Starea profundă şi copleşitoare de mister care Îl revelează pe Dumnezeu
Comuniune cu Energia subtilă, sublimă a Iertării Dumnezeieşti
Conştientizarea puterii transformatoare tainice a Adevărului Ultim Divin
Starea constantă de atenţie supramentală plenară
Starea de comuniune profundă cu energia subtilă a Graţiei Dumnezeieşti sublimă, copleşitoare, paradiziacă
Starea de transcendere a scurgerii energiei subtile a timpului, care ne revelează misterul copleşitor al eternităţii
Starea inefabilă de iubire, pură, profundă, ce face cu putinţă trezirea sufletului
Starea inefabilă de percepţie şi conştientizare pură, transfiguratoare
Starea spirituală de mobilizare lăuntrică exemplară
Starea sublimă de forţă spirituală pe care o conferă perfecta integrare divină
Starea sublimă, pură, de dinamism amoros euforic ce apare între iubiţii ce se adoră reciproc
Starea de genialitate
Translaţie paranormală (prin proiecţie astrală) în tărâmul tainic al Shambala-ei
Translaţie sprituală, paranormală în Universul Cauzal
Trezirea capacităţii de percepţie paranormală benefică, ocultă
Laya yoga cu mantra secretă a Marelui Zeu Indra (este necesară legitimaţia de tip „iniţiere INDRA”)
Laya Yoga cu mantra secretă ce ne permite să intrăm în comuniune spirituală profundă cu Tărâmul Spiritual Svarga Loka (este necesară legitimaţia de tip „iniţiere INDRA”)

O NOUĂ SERIE DE EXPERIENŢE DE AUTOTESTARE A GRADULUI DE DINAMIZARE A CÂMPULUI SUBTIL BIOENERGETIC PRIN INTERMEDIUL UNUI APARAT SPECIAL
Participarea la aceste experienţe inedite este gratuită, opţională şi individuală şi se va realiza pe baza legitimaţiei de participare la Tabăra spirituală yoghină de vacanţă® Herculane 2012. Toţi participanţii şi toate participantele care doresc să-şi testeze gradul de dinamizare a câmpului lor bioenergetic pot veni să experimenteze fiecare, timp de 3-5 minute, cu ajutorul acestor aparate speciale (Atenţie! pentru fiecare participant se va admite doar o singură testare individuală pe perioada acestei tabere). În finalul Taberei sprituale yoghine de vacanţă® Herculane 2012, atât bărbatul care va evidenţia cel mai înalt nivel de dinamizare bioenergetică pe care aparatul îl poate înregistra, cât şi femeia care va evidenţia cel mai înalt nivel de dinamizare bioenergetică pe care aparatul îl poate înregistra, vor fi premiaţi. Festivitatea de premiere a celor doi campioni va avea loc în data de 6 mai 2012, de la ora 13:00.

yogaesoteric
20 aprilie 2012

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More