Problema este că nu ne puteți împușca pe toți, să ne închideți gura

Inițial, cei care trăgeau un semnal de alarmă la adresa siguranței vaccinurilor aprobate pe repede înainte erau considerați conspiraționiști, deviaționiști, niște nasoi mânați de intenții rele și, pe cale de consecință, demonizați cu toate mijloacele specifice unei democrații în care serviciile au întotdeauna ultimul cuvânt de spus.

Pe urmă, încet-încet, au apărut din ce în ce mai multe dovezi că de fapt, vaccinurile astea făcute repede, pe genunchi și aprobate pe repede înainte chiar e posibil să ridice niște probleme de sănătate. Mai pe înțelesul deontologilor care încearcă să bage gunoiul sub preș: cam mor oameni din cauza vaccinurilor astea. Voci din ce în ce mai multe au început să spună la fel: cam e o problemă cu ele. Mare.

Eforturile de demonizare ale celor preocupați de siguranța vaccinurilor au fost consistente. Doamne, ce s-au mai străduit să pună pumnul în gură celor care strigau. Apoi, cu coada între picioare, chiar și unii deontologi au început să recunoască faptul că e o problemă. Deja oficiali ai statului au exprimat cu subiect și predicat ce spuneau în urmă cu câteva luni nasoii ăia de conspiraționiști care vor să vândă țara la ruși și la chineji.

Problema este că nu ne puteți împușca pe toți, să ne închideți gura. Deocamdată. Știu că vă doriți din răsputeri asta. Dar încă nu sunteți suficient de pricepuți, de organizați, de naziști perfecți. Nu sunteți voi în stare să vaccinați populația, darămite să împușcați toți contestatarii.

Până atunci, însă, până se va institui societatea perfectă la care visează toți tefeliștii, în care toți să gândească la fel, să facă sex și cumpărături la fel, la ordinul secretarului de stat responsabil cu sexul și cumpărăturile, vocile critice într-o societate care nu are încredere în priceperea și buna credință a celor care ne conduc sunt mai mult decât necesare. Să tragă semnale de alarmă că suntem conduși de niște nebuni nepricepuți și mânați de fantasme dictatoriale.

Autor: Mirel Palada

Citiți și:
Sclavii și independenții. Conformiștii și nealiniații
Noua dogmăPandemia eternă. Noii ereticiNealiniații

 

yogaesoteric
2
februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More