Profesor la Universitatea din New York: Trăim într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului. Totalitarismul de stânga este din plin dezlănțuit!

 

Civilizația occidentală este asediată de totalitarismul maoist, iar noi suntem pe punctul de a ne pierde definitiv cultura, avertizează, trăgând un semnal de alarmă, profesorul Michael Rectenwald de la Universitatea din New York, cunoscut ca un critic vehement al corectitudinii politice.

 
Michael Rectenwald

Într-o postare pe Facebook, Rectenwald, profesor de studii liberale la NYU, rezumă amenințarea cu care se confruntă Occidentul în cel mai direct și concis mesaj: „Ne aflăm într-o revoluție culturală asemănătoare maoismului – cu puterea mass-media corporatistă, cu social media corporatistă, cu mediul academic și cu majoritatea Americii corporatistă, cu statul profund, cu guvernul din umbră și cu majoritatea mecanismelor juridice din spatele lui”.

Profesorul american adaugă:
„Monștrii anti-occidentali, anti-suveranitate, anti-creștini și anti-libertate ne distrug moștenirile culturale, arta și civilizația contemporană”.

Mesajul său conține și un avertisment: „Întreaga noastră cultură este sub asediu și pe punctul de a se dezmembra în fața unei justiții sociale absolute și continue”, în timp ce „totalitarismul de stânga este în plină desfășurare”.

Potrivit profesorului american, „suntem pe punctul de a ne pierde complet cultura, beneficiile civilizației occidentale și întreaga moștenire a istoriei civilizației occidentale”.
Pentru ca în final, să menționeze: „O renaștere majoră și un contraatac sunt necesare cât mai curând”.

În replică la controversele și atacurile provocate de postarea sa pe Facebook, profesorul american spune: „Cum îndrăznește stânga să ridice astfel de pretenții de superioritate morală? Stânga aflată la putere este cea care a ucis în masă și a întemnițat mai mulți oameni decât orice alt contingent din istoria politică. Așa că nu veniți aici să-mi dați lecții de morală, mie sau altora, monștrilor!”

Acest mesaj care a provocat valuri vine la scurt timp după ce un alt profesor american, Jason D. Hill, avertiza că învățământul superior din SUA se află într-un colaps, iar mediul universitar este dominat de antiamericanism, socialism și marxism cultural.

Citiți și:

Sondajele arată că 80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte!

Zece semne care arată că elita globală pierde controlul

 

yogaesoteric
13 februarie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More