Profesorul de psihologie Ovidiu Brazdău a fost școlit la SRI! Propaganda anti-MISA, ascensiunea sa fulminantă îi trădează statutul de ofițer activ

O reacţie târzie dar totuşi necesară la minciunile inepte ale prof. de psihologie Ovidiu Brazdău, fost cursant al şcolii de yoga MISA și ofițer SRI (V)

de profesor yoga Nicolae Catrina

Citiți partea a patra a articolului.

POST-SCRIPTUM

Un aspect profund clarificator (și, totodată, deosebit de semnificativ) pentru înțelegerea elementelor de culise care au determinat apariția acestui articol, aspect pe care Ovidiu Brazdău îl ascunde cu multă grijă, este acela că el a absolvit Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (sau, altfel spus, Institutul Serviciului Român de Informații – SRI)!!! El s-a înscris la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” în anul 1997 și s-a specializat (în cadrul SRI) la catedra de Psihologie. AȘADAR, OVIDIU BRAZDĂU A DEVENIT PSIHOLOG… ÎN CADRUL SRI (UNDE A PRIMIT ȘI GRADUL DE OFIȚER ACTIV SRI)!!!
Chiar dacă, ulterior, el a plecat la o universitate particulară (unde profesează și astăzi), aceasta nu îi anulează câtuși de puțin funcția de ofițer în cadrul Serviciului Român de Informații (SRI), funcție pe care o deține și în momentul de față. În mod foarte semnificativ însă, în profilul său de pe toate rețelele de socializare pe care dl. Brazdău este înscris, lipsesc cu desăvârșire toate aceste aspecte, precum și întreaga perioadă în care el a fost înregimentat în SRI!
 
În plus, faptul că încă din anul 2010 el avea deja funcția de profesor la catedra de Psihologie este un alt aspect dubios, având în vedere că – așa cum știe foarte bine orice universitar – gradul de profesor se acordă numai după o vechime adecvată în activitatea didactică universitară. Ori, în cazul lui Brazdău nu a fost deloc așa, el primind funcția de profesor cu mult mai devreme decât ar fi fost normal. Iar dacă la aceasta mai adăugăm și stilul său agramat și cacofonic de exprimare (stil cu totul incompatibil pentru orice cadru didactic, și cu atât mai mult pentru ditamai profesorul universitar!), promovarea fulgerătoare a acestui ofițer SRI pe postul de profesor de psihologie nu mai are nevoie de nicio explicație.

Iată deci că, până la urmă, adevărul cu privire la acest articol mizerabil a ieșit cu totul la lumină: este vorba de un articol făcut de Brazdău la comanda superiorilor săi ierarhici din cadrul SRI (evident, aceasta neexcluzând deloc eventualele influențe masonice la care ne-am referit anterior)! Precizăm, în acest sens, faptul – care actualmente este foarte bine cunoscut – că anumite structuri ale Serviciului Român de Informații au fost și sunt în continuare foarte implicate, atât în campania mediatică de „demonizare” a școlii noastre de yoga, cât și în întregul plan de distrugere a școlii de yoga MISA și a mentorului ei, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, plan al cărui vârf „vizibil” a fost reprezentat de abuzurile și de discriminările cu totul incredibile ce au început (la comanda fostului prim ministru Adrian Năstase) odată cu evenimentele din 18 martie 2004.

Pentru a reliefa și mai clar prăbușirea morală ce îl caracterizează actualmente pe așa-zisul „om de știință” Ovidiu Brazdău (și totodată, pentru a realiza nivelul de nemernicie al tuturor celor care sunt folosiți de anumite structuri operative ale SRI ca să inventeze și să mediatizeze tot felul de minciuni despre școala de yoga MISA), este important să precizăm, în final, că însăși lucrarea de psihologie a lui Brazdău, cu care acesta s-a lansat în anul 1997 în cadrul SRI, a realizat-o cu ajutorul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru!!! Grieg i-a oferit atunci nenumărate sfaturi și i-a pus la dispozitie numeroase materiale și informații la care, altfel, bietul Brazdău nu ar fi avut acces. În plus, Ovidiu Brazdău a avut chiar șansa (în acel moment, unică în România) de a evalua într-o manieră științifică rezultatele meditației yoghine pe baza analizei EEG, cu ajutorul unor yoghini din cadrul MISA – yoghini fără de care partea de rezultate practice a lucrării lui Brazdău nici nu ar fi existat. Bineînțeles că tot acest ajutor (în absența căruia Brazdău nu și-ar fi putut realiza nici măcar o zecime din lucrarea cu care apoi s-a lansat ca „mare” psiholog în cadrul SRI) i-a fost acordat în mod absolut gratuit și cu toată bunăvoința – atât de către Grieg, cât și de către yoghinii care au participat la studiile de evaluare (pe baza rezultatelor EEG) a practicii meditației. Iată însă că, în loc să manifeste o minimă recunoștință față de cel care l-a ajutat astfel (inclusiv pe planul realizării sale profesionale), Ovidiu Brazdău ne dovedește tuturor că este nu doar un psiholog de duzină, ci și un om de nimic, scriind un asemenea articol plin de mârșăvii și răutăți la adresa cuiva care i-a facut întotdeauna numai bine!


Citiți și:

Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

Noi dovezi zdrobitoare privind implicarea unor agenţi ai serviciilor secrete şi mercenari în activităţile site-urilor de propagandă împotriva MISA 

yogaesoteric
21 iulie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More