Profeția sfântului Serafim de Virița despre al treilea război mondial, Rusia și Antihrist

 

„Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată în bucăți. La început o vor împărți, iar apoi vor începe sa jefuiască bogățiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei și va da partea ei răsăriteană, până la o vreme, în stăpânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni în Rusia; se vor face căsătorii mixte, iar în final, prin viclenie și perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, până la Urali. Când China va voi sa treacă mai departe, Occidentul se va opune și nu îi va permite.

Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând o mare parte din pământurile sale. Acesta este războiul despre care spune Sfânta Scriptură şi proorocii că va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. Oamenii vor înţelege că nu se poate trăi aşa pe mai departe, fiindcă tot ce este viu va pieri, şi vor alege un guvern unic, care va fi antecamera împărăţiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra creştinilor; când, în adâncul Rusiei, vor ieşi primele eşaloane din oraşe trebuie să se grăbească cineva să iasă între primii, căci mulţi dintre cei ce vor rămâne vor pieri.”

Sfântul Serafim de Virița, prăznuit de Biserica Ortodoxă în ziua de 21 martie, a ajuns cunoscut în toată lumea mai ales pentru darul înainte-cunoașterii și pentru profețiile sale, împlinite la mulți ani după trecerea sa în Lumea de Dincolo.

Citiți și:

Faimoasa clarvăzătoare Baba Vanga: Profeții uluitoare despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial

Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al Treilea Război Mondial

 

yogaesoteric
11 septembrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More