Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: «Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice»

„Să nu le acceptați!” Cine nu se vaccinează va fi exclus social!

Părintele Justin Pârvu a spus-o acum 11 ani: „Va veni vremea, nu prea departe, când toți și toate vor fi controlate electronic. Actele vor fi biometrice. Nu veți mai putea să circulați fără ele. Să nu le acceptați”, îndemna marele duhovnic, alături de colegii săi de generație și viață sfântă, ca Părintele Arsenie Papacioc, Părintele Adrian Făgețeanu, Părintele Ioanichie Bălan, Părintele Ioan de la Rarău, Părintele Crăciun Opre, ierarhii IPS Bartolomeu Anania, PS Justinian, PS Sebastian și frații români de la Sfântul Munte Athos.

„Chiar dacă veți fi căutați și în crăpăturile pământului. Și să nu primiți nici vaccinul și nimic ce aduc nou puterile politice de azi. De aceea vă zic – aveți încredere că Domnul vă va da putere să mărturisiți pentru El. 

Trăim într-o lume anarhică, întreaga clasă politică este vrăjmaşă a lui Hristos și slujitoare răului, de aceea numai simpla noastră viețuire, fără sa abdicăm de la principiile noastre creștine, este o mărturisire și o mucenicie de zi cu zi. Ce am trăit noi, chiar închiși în temnițele bolșevice, va fi nimic pe lângă ce veți trăi voi”, ne avertiza Duhovnicul Neamului. 

A scris atunci un Apel profetic și l-a difuzat la nivel național, prin pelerini și fiii săi duhovnicești:

„Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeții. Prin lege, prin ordonanță de guvern, românii sunt obligați să se încadreze într-un plan de urmărire și supraveghere la nivel național și mondial, proiect care le răpește de fapt oamenilor libertatea. 

Românilor li se cere să-și pună pe pașapoarte, pe permisele auto și pe orice alt act personal, cipul biometric ce conține amprenta digitală, imaginea facială și toate datele personale. Poate pentru mulți dintre dumneavoastră acest cip pare un obiect nesemnificativ, dar în spatele acestui sistem de însemnare a oamenilor, de codare și stocare a datelor de identificare, se ascunde o întreagă dictatură, un întreg plan demonic, prin care de bună voie îți vinzi sufletul diavolului. 

Însemnarea oamenilor ca pe vite este primul pas al unor alte măsuri luate pentru controlul absolut al ființei umane. Dragii mei, după cum proorocesc Sfinții Părinți, primirea acestui semn este lepădarea noastră de credință. Să nu credeți că putem sluji și lui Dumnezeu și lui mamona. 

Nu, dragii mei, nu primiți acest însemn diavolesc care vă răpește ceea ce vă aparține prin moștenire de la Dumnezeu, dreptul la identitate, dreptul la unicitate și originalitate, al fiecărei ființe umane! 

Este necesar să vă apărați acest drept de la Dumnezeu, chiar de ar fi să plătiți cu prețul vieții voastre. În zadar câștigați cele ale lumii, dacă vă pierdeți sufletele voastre și ale copiilor voștri, pentru că Sfinții Apostoli ne spun clar «se cuvine să ascultăm de Dumnezeu mai mult decât de oameni».” – din Apelul Părintelui Justin.

În ciuda boicotului și a batjocurii presei oficiale, un milion de români (1.000.000) au semnat o petiție pentru Referendum pe tema actelor biometrice, la îndemnul vrednicului de pomenire ctitor al Mănăstirii Petru Vodă, ignorată de trepădușii și agenții străini de România din politica dâmbovițeană. 

A fost cea mai mare petiție cu semnături olografe de până atunci, din întreaga istorie a României. A mai fost depășită doar de semnăturile strânse pentru Referendumul pentru Familie. S-a scris atunci o carte, cu opinii pertinente și studii științifice din întreaga lume – Dictatura Biometrică – cipul controlului total. 

Mulți au râs. Astăzi, râsul nu mai este al lor. Acum, aceleași afirmaţii le regăsim într-un articol scris de Nicholas Cezar în ziarul Național, articol pe care îl reproducem mai jos: 

Elitele care au instaurat deja Noua Ordine Mondială pregătesc terenul: cine nu se vaccinează va fi exclus social!

Ce alegi? Vaccinat și cu cip sau proscris? Excluziunea socială este ceea ce-i așteaptă pe oamenii care vor refuza noul vaccin pregătit în laboratoarele Big Pharma și cerut/comandat de „Elita” globalistă. 

Noua Ordine Mondială (New World Order) are pârghiile prin care va constrânge populația globului să aleagă vaccinarea obligatorie; în caz contrar, multe drepturi și libertăți cetățenești vor fi restrânse, apoi definitiv anulate! 

S-a pus „lockdown” pe toată planeta în primăvară, așa că nu se va împiedica NWO de un cetățean îndărătnic…
Iar eticheta de „pericol social” este pregătită a fi lipită de „fruntea” oricui refuză vaccinul anti-Covid. De fapt, la cum se prezintă situaţia actuală, mai degrabă vaccin anti-TOT.

Pentru început, scriu americanii, se vor impune o serie de reguli privind accesul la evenimentele publice, fie ele spectacole de teatru, balet, concerte sau întreceri sportive. Aici, în acest sector, fiecare organizator va permite să intre doar spectatorii care fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2! 

Poate pare de necrezut, dar deja s-a anunțat în State că măsura va intra în vigoare imediat ce restricțiile impuse de autorități din cauza Covid-19 vor fi ridicate. Evident, și după ce vaccinul „minune” va fi disponibil pentru populație.

Chiar dacă accesul se va face un pic mai dificil, fiindcă organizatorii plănuiesc să verifice fiecare persoană în parte, va fi întocmită o listă de verificare a celor care și-au achiziționat bilet. Iar datele vor fi încărcate și stocate inclusiv pe telefoanele mobile – la poarta de acces, fiecare american va prezenta dovada că s-a vaccinat sau că are un test negativ pentru Covid-19, dar nu mai vechi de 72 de ore, atenție!

Planul NOW va utiliza trei componente separate, inclusiv o aplicație de ticketing, dar și firme care oferă informații despre sănătate, precum CLEAR Health Pass, sau distribuitori de testare/vaccinare (Labcorp ori CVS Minute Clinic). 

Se dau asigurări însă, că niciuna dintre acestea nu va stoca și nu va accesa înregistrările medicale ale cetățenilor.
După ce își face vaccinul, persoana în cauză are obligația să ia legătura cu firmele acestea (CLEAR Health Pass, IBM Digital Health Pass etc.) și să solicite accesul în baza de date (aplicația Ticketmaster). Cine nu face asta, adio intrare pe stadioane, în săli de teatre, la cinematografe şamd.

Dar asta nu e tot! Restricțiile nu se opresc aici, la spectacole și evenimente sportive. Planul este de a interzice și alte drepturi, cum ar fi tichetele de masă sau chiar accesul la instituții publice. Ca să nu mai vorbim despre admiterea în școli și universități, ce pe viitor va fi permisă doar celor care fac dovada vaccinării obligatorii! 

Cam aşa cum este momentan în China, unde „vaccinul” este înlocuit de un scor; cine nu îndeplinește un anumit „scoring”, nu are parte de toate „facilitățile” oferite de stat – locuință, educație, ajutor social etc. 

Citiți și:

La ce ne putem aștepta de la vaccinul anti Covid-19?

Visul lui Bill Gates: vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

Cinci domenii în care algoritmii folosiți deja de autorități pot ajunge să dicteze viața europenilor

yogaesoteric

19 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More