Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice (AATIP) a fost expus

În ultimii câțiva ani, am fost bombardați cu dezvăluiri guvernamentale privind existența OZN-urilor, dar este necesar să ne întrebăm de ce, precum și care sunt sursele care perpetuează această agendă. Știți probabil că are loc o mare dezbatere vizavi de modul în care să se facă Dezvăluirea, dacă să fie una parțială sau totală.

 

Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice (AATIP) a fost un efort secret de investigație finanțat de guvernul Statelor Unite pentru a studia obiecte zburătoare neidentificate, dar nu a fost clasificat. Acesta a fost publicat pentru prima dată la 16 decembrie 2017. Programul a început în anul 2007, cu o finanțare de 22 de milioane de dolari pentru cinci ani, până în 2012. S-a derulat în cadrul Agenției de Informații a Apărării din SUA. Deși programul oficial AATIP s-a încheiat, un grup de profesioniști interesați și-au continuat eforturile de cercetare într-o organizație nonprofit numită To the Stars Academy of Arts & Science.

Bineînțeles, OZN-urile reprezintă o presupusă agresiune pentru complexul militar-industrial și încă un motiv pentru a arunca (sau a transfera către operațiuni sau programe negre… sau pur și simplu pentru a ascunde) trilioane de dolari în loc să folosească acei bani pentru a reconstrui o infrastructură îmbătrânită sau pentru a-i ajuta pe cei fără adăpost.

Cuvântul-cheie al acestui program al aviației este amenințarea. După cum reiese din istoria antică, planeta noastră a fost vizitată de vecini galactici timp de zeci de mii de ani, dar acum ei sunt considerați o amenințare. O amenințare pentru cine?

Da, există o „amenințare” pentru cei aflați la putere, din partea familiei noastre galactice, care se întoarce să transforme ceea ce elitele au făcut cu omenirea, inclusiv să-i înlăture de la putere pe aceia care au acționat împotriva celor mai bune interese ale omenirii, de mii de ani. Această operațiune de epurare nu include doar politicieni, ci și figuri religioase care au ascuns adevărul prin dogme, conspirație și manipulare psihologică a maselor.

Există 4 grupe diferite de sânge (A, B, AB și O) și două valori diferite de Rh (+/-). Dacă întreaga omenire ar fi rezultat doar din Adam și Eva, ar fi fost imposibil să existe 4 grupe diferite de sânge și cele două combinații Rh. Deci cum s-a ajuns aici?

Cercetările lui Zecharia Sitchin sugerează că ADN-ul oamenilor primitivi a fost manipulat de Anunnaki pentru a crea o rasă de sclavi capabili să extragă pentru aceștia aurul de pe planetă. Aceasta ar putea explica de ce aurul are o asemenea valoare în economia noastră globală și de ce Biserica Romano-Catolică a adunat atât de mult aur.

O altă posibilitate este că am fi fost însămânțați pe Pământ de diferite națiuni galactice, cum ar fi Pleiadieni, Arcturieni, Andromedani, Lirani, Siriusieni etc. Această posibilitate ar explica diferențele de rasă, etnie, limbă, grupe de sânge și valori Rh.

Este posibil ca planeta noastră să aibă păzitori sau observatori responsabili, care să nu ne permită să ne distrugem complet prin guverne corupte sau războaie nucleare? Dacă da, au contactat ei deja guvernele noastre spunându-le că vor ajunge să rezolve această problemă?

Dacă acest scenariu este adevărat, atunci ar fi logic ca guvernele noastre corupte să încerce să găsească modalități de a preveni ca o astfel de situație să aibă loc, prin programe guvernamentale ascunse, cum ar fi Programul Avansat de Identificare a Amenințărilor Aviatice. Ar fi logic pentru guverne să caute să desensibilizeze populația în ceea ce privește extratereștrii și OZN-urile, pentru a-și derula agenda secretă.

Dacă faceți o căutare pe Google pentru „AATIP”, veți găsi rezultate provenind de la CNN (NY Times: Pentagon study of UFOs revealed), The New York Times (Glowing Auras and ‘Black Money’: The Pentagon’s Mysterious U.F.O. Program), The Washington Post (The government admits it studies UFOs. So about those Area 51 conspiracy theories …), NBC (Pentagon admits it had a UFO program, claims it ended in 2012), CBS (Report: Pentagon program investigated reports of UFOs), ABC (Once secret, now closed UFO program confirmed by Pentagon). Niciuna dintre aceste surse nu este credibilă, deoarece publică în mod constant propaganda guvernamentală pentru a promova agende specifice.

Cu umor, Conan O’Brien expune modul în care fiecare mare emisiune de știri împinge literalmente aceeași ordine de idei:

Este evident că mass-media ne împinge în față o amenințare inexistentă pentru a ne vinde agenda. Nu trebuie să căutăm prea departe pentru a găsi dovezi în sprijinul acestei idei; o multitudine de filme recente de la Hollywood prezintă o rasă de extratereștri răuvoitori cu care trebuie să luptăm pentru a salva omenirea și planeta.

Adevărul este că familiile noastre galactice se întorc pentru a corecta ceea ce a scăpat de sub control prin bani, politică și credințe religioase aberante. Singurii care ar trebui să se simtă amenințați sunt cei care au ascuns adevărul de milenii, deoarece vor fi demascați până când Pluto va ieși din Capricorn, în 2023, dacă nu chiar mai devreme.

Cel mai mare șoc va apărea dinspre religia organizată. Arestările în masă ale celor care au ținut omenirea în subordonare, control și conformism letargic au început deja. Toate acestea cel mai probabil vor avea loc fără nicio dezvăluire oficială, deoarece prietenii noștri galactici se află deja printre noi. Evenimentele la care vom fi martori vor transforma complet cursul istoriei, atât trecutul cât și prezentul. După cum vom vedea, totul este cu răsucit susul în jos. Multe lucruri despre care am crezut că sunt adevărate sunt exact opusul.

Este foarte asemănător cu ceea ce se petrece în francmasonerie, în care la nivelurile inferioare se poate observa prezența unor elemente de creștinism, iar cei mai mulți dintre membri nu cunosc țelul suprem sau obiectivul final, dar la cele mai înalte niveluri francmasonii urmează doctrina luciferiană.

Nimic nu este ceea ce pare. Și marea masă o să-și dea seama de toate acestea foarte curând.

Energia Adevărului va predomina pe măsură ce intrăm în Epoca Vărsătorului. Odată cu aceasta, vor fi dezvăluite tehnologiile ce au fost ținute secrete, care vor pune capăt tuturor bolilor. Este de așteptat să vedem cel puțin dispozitive de energie liberă (free energy) și vehicule cu motoare cu apă foarte curând. În doar câțiva ani, tehnologia de astăzi va părea atât de veche, încât vom râde de cât de primitive au fost viețile noastre!

Țineți-vă bine, călătoria tocmai a început!
 

Citiți și: 
Jared Rand – Un alt insider al Programului Spațial Secret ne dezvăluie tehnologii din altă lume

Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri 

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I) 
 

yogaesoteric

4 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More