Programul de meditaţii în noaptea de Revelion

Joi, 31 decembrie 2009 / Vineri, 1 ianuarie 2010:

23.00-23.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică KALI
23.15-23.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TARA
23.30-23.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA SUNDARI
23.45-00.10 Meditaţie de comuniune spirituală cu SHIVA
00.10-00.25 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BHUVANESHWARI
00.25-00.35 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică TRIPURA BHAIRAVI
00.35-00.45 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică CHINNAMASTA
00.45-01.00 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică DHUMAVATI
01.00-01.15 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică BAGALAMUKHI
01.15-01.30 Meditaţie de comuniune spirituală cu Marea Putere Cosmică MATANGI
01.30-01.45 Meditaţie de comuniune profundă cu SUFLETUL NEAMULUI ROMÂNESC

 03.30-04.00 ANGRENARE DINAMICĂ PSIHO-SPIRITUALĂ CE VA FI REALIZATĂ LA UNISON DE TOŢI ACEIA CARE SUNT ANIMAŢI DE INTENŢII BUNE ŞI BUNĂVOINŢĂ  PENTRU A STOPA PROMPT ŞI PENTRU A ANIHILA ÎN “GERMENE” ACŢIUNILE MALEFICE ALE TUTUROR ACELORA CARE ÎN MOD CONŞTIENT SAU INCONŞTIENT INTENŢIONEAZĂ (ÎN ANUL CARE ÎNCEPE) SĂ STRUCTUREZE UN BIZAR FOCAR DEMONIAC, MALEFIC, CONTRAINIŢIATIC ÎN CADRUL ACESTEI ŞCOLI SPIRITUALE.

Un mesaj special de la Grieg pe care trebuie să-l studiaţi cu multă atenţie şi să reflectaţi adeseori asupra lui, fiind totodată atenţi şi lucizi la tot ce vor urmări să facă de acum înainte cei rău intenţionaţi din imediata voastră apropiere.
După cum ştiţi cu toţii, un om inteligent şi plin de bun simţ, care este prevenit şi pus în gardă, valorează cât doi oameni ignoranţi, letargici şi larvari care se lasă influenţaţi cu uşurinţă de forţe abisale malefice. Astfel de influenţe perturbatoare nefaste pot să vă fie infiltrate cu viclenie în fiinţă prin intermediul unor bârfe abjecte, prin calomnii mizerabile, prin tentative de racolare ce implică invitarea (în aparenţă inofensivă) de vă înrola în grupuri secrete, vădit ostile învăţăturilor şi liniilor directoare ale acestei şcoli spirituale şi prin zvonuri tendenţioase vădit manipulatoare. În toate aceste situaţii, este elementar din partea voastră să solicitaţi imediat de la cei care vă şoptesc la ureche sub pecetea tainei nu contează ce gen de aberaţii răutăcioase şi defăimătoare, probe zdrobitoare şi dovezi complet edificatoare. Procedând în felul acesta, veţi observa imediat că respectivii vor da dovadă de laşitate şi se vor retrage speriaţi că acţiunea lor de infiltrare a otrăvii îndoielilor eşuează. Dacă totuşi apar aspecte care au tendinţa să vă zdruncine încrederea în calea spirituală pe care o urmaţi, nu ezitaţi să puneţi într-un plic informaţiile care v-au fost insinuate cu viclenie de aşa-zişii „binevoitori”  (care în realitate urmăresc să vă otrăvească fiinţa cu îndoielile lor demoniace care adeseori sunt cretine), dând neîntârziat acel plic instructorilor pentru a ne fi transmis urgent prin curieri. Apoi aşteptaţi în cel mai scurt timp răspunsul nostru sincer şi pertinent la nu contează ce îndoieli demoniace sau frământări care ţin de calea spirituală pe care vă aflaţi. Vă asigurăm cu anticipaţie că toţi veţi primi răspuns şi nu va exista nici o excepţie la aceasta.
Există unele semne prevestitoare în sfera spirituală care trebuie să fie imediat luate în considerare. Una dintre fiinţele umane rătăcite care alcătuiesc minusculul grup al conspiratorilor ridicoli se va lăsa manipulată de entităţi malefice abisale şi, prin intermediul ei, se va încerca, cu susţinerea şi inspiraţia malefică a anumitor entităţi satanice şi demoniace, alcătuirea la Bucureşti a unui focar contrainiţiatic ce va viza deturnarea gradată şi îndepărtarea de pe calea spirituală mai ales a acelora care prezintă o sugestibilitate mărită la aspecte malefice care sunt de natură să genereze apoi în universul lor lăuntric îndoieli demoniace. În cazul în care angrenarea la unison va fi exemplară, îndrăznim să sperăm că acest focar malefic contrainiţiatic nu va apare. Este necesar să aveţi în vedere că un asemenea focar malefic contrainiţiatic vizează, în strânsă legătură cu intenţiile entităţilor satanice, să otrăvească în felurite moduri climatul global al acestei şcoli spirituale, diminuând într-o anumită măsură la unii dintre voi starea de fraternitate şi solidaritate care există. În plus se va încerca trezirea şi amplificarea în moduri aberante şi artificiale a unor stări de duşmănie, ură, invidie, dezbinare, îndoială demoniacă, suspiciune cărora este posibil să le cadă pradă mai ales cei naivi, uşor influenţabili şi ignoranţi (care datorită lenii şi larvarităţii în care se complac nu practică mai deloc, cel mai adesea, tehnicile YOGA simple şi eficiente care le sunt puse la dispoziţie în cadrul acestei şcoli. Mai ales aceştia s-ar putea să fie victimele unor astfel de tentative nefaste ce vor apare în anul care urmează.
Vă rugăm să luaţi în considerare aceste aspecte profetice care sunt expuse aici cu anticipaţie şi, dacă aveţi în jurul vostru cazuri de acest gen, să urmăriţi să le ajutaţi într-un mod sincer, ferm şi dezinteresat pentru a le sprijini să treacă cu bine peste aceste încercări spirituale care s-ar putea să se abată peste ele direct proporţional cu receptivitatea lor la influenţe malefice infernale.

Modul de operare:
03.30-03.35 Veţi manifesta fiecare o intenţie clară, fermă şi puternică de a fi imediat anihilate şi stopate astfel de acţiuni ale entităţilor malefice (satanice şi demoniace). SE REALIZEAZĂ IN LINISTE
03.35-03.55. Printr-o focalizare simultană fermă, atentă şi constantă la nivelul centrilor subtili de forţă AJNA CHAKRA principal şi, secundar, VISHUDDHA CHAKRA, MANIPURA CHAKRA şi MULADHARA CHAKRA, vă veţi deschide universul lăuntric către aspectele divine, sublime, atotputernice ce există în MACROCOSMOS în sferele nesfârşite de forţă şi veţi aspira să deveniţi cu ajutorul lui DUMNEZEU nişte SUI GENERIS canale prin care se manifestă energiile tainice ce anihilează, stopează şi ard fulgerător energiile malefice pe care entităţile satanice le vor pune în acţiune. Apoi contemplaţi cu detaşare şi bucurie tot ce se va realiza atunci bun şi extraordinar prin fiinţa voastră. Veţi învăţa în felul acesta foarte mult prin intermediul acestei exemplificări ce va fi susţinută şi de Grieg de la distanţă. Procedând în felul acesta, veţi învăţa totodată cum să deveniţi fiecare nişte SUI GENERIS relee eficiente în şi prin care DUMNEZEU TATĂL îşi manifestă Omnipotenţa Sa, relee ce spulberă prompt toate manifestările satanice sau demoniace. Vă rugăm să aveţi în vedere că tot ceea ce se va manifesta şi va fi dăruit prin fiinţa voastră cu această ocazie vă va ajuta din plin să înţelegeţi că tot ceea ce dăruiţi bun, divin şi spiritual totodată şi vouă înşivă vă dăruiţi. În felul acesta, veţi descoperi că, dăruind tot ceea ce de fapt primiţi de la DUMNEZEU TATĂL bun şi minunat, în ipostaza de canale divine, totodată vă dăruiţi într-o mare măsură vouă înşivă exact ceea ce se dăruieşte prin voi.   SE FOLOSESTE MUZICA SPECIALĂ
03.55-04.00 În finalul acestei angrenări la unison, veţi manifesta fiecare o stare profundă şi sinceră de recunoştinţă pentru DUMNEZEU TATĂL, care a făcut cu putinţă această importantă manifestare ce s-a realizat prin voi. Vă mulţumim.  SE REALIZEAZĂ IN LINISTE

Un sfat important
În cazul în care veţi întâlni fiinţe umane care vor avea tendinţa să se lase pradă unor astfel de influenţe nefaste în anul care va veni, este bine să le amintiţi că pot să realizeze chiar pentru ei înşişi această angrenare, după ce vor realiza în prealabil consacrarea fructelor acestei acţiuni eficiente lui DUMNEZEU TATĂL. În cazul în care unele fiinţe umane ce se află angrenate pe această cale spirituală se confruntă cu încercări spirituale majore, se impune ca această modalitate simplă şi eficientă să fie realizată măcar o dată pe zi astfel:
5 minute: Manifestarea unei intenţii clare, ferme şi puternice de a fi imediat anihilate şi stopate orice gen de acţiuni ale entităţilor malefice (satanice şi demoniace) care apar în fiinţa noastră.
10 minute: Printr-o focalizare simultană fermă, atentă şi constantă la nivelul centrilor subtili de forţă AJNA CHAKRA principal şi, secundar, VISHUDDHA CHAKRA, MANIPURA CHAKRA şi MULADHARA CHAKRA, ne deschidem universul lăuntric către aspectele divine, sublime, atotputernice ce există în MACROCOSMOS în sferele nesfârşite de forţă şi apoi aspirăm frenetic să devenim, cu ajutorul lui DUMNEZEU, un SUI GENERIS canal în care se manifestă energiile divine tainice ce anihilează, stopează şi ard fulgerător toate aspectele malefice pe care entităţile satanice au tendinţa să le pună în acţiune în fiinţa noastră. Apoi contemplăm cu detaşare şi bucurie tot ce se va realiza atunci bun şi extraordinar în fiinţa noastră.
5 minute: Vom manifesta fiecare o stare profundă şi sinceră de recunoştinţă pentru DUMNEZEU TATĂL, care a făcut cu putinţă această importantă manifestare ce s-a realizat în noi.

MEDITAŢII CADOU CARE VOR FI SUSŢINUTE DE GRIEG CU O ENERGIE OCULTĂ TRIPLĂ:


04.10-04.25 – STAREA TAINICĂ DE UIMIRE SPIRITUALĂ CARE NE HRĂNEŞTE SUFLETUL.
SE REALIZEAZĂ IN LINISTE


04.30 – 04.55 – UN CADOU SPIRITUAL INDIVIDUAL: Meditaţie de comuniune cu GRIEG.
Fiecare persoană care va dori să intre în comuniune spirituală telepatică, folosind poza lui Grieg, în acest interval de timp, va beneficia de o stare puternică de impulsionare pe multiple niveluri ale fiinţei. Această impulsionare se va realiza în simultaneitate şi va facilita pentru cei care au nevoie revelarea unor disponibilităţi latente care există în MICROCOSMOSUL fiinţei lor.
SE REALIZEAZĂ IN LINISTE

 
31 ianuarie 2009
yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More