Programul Spațial Secret german din Antarctica va fi dezvăluit și vor fi făcute publice tehnologii avansate?

 

de Michael Salla, exopolitics.org 

Au existat multe controverse în legătură cu postarea din 5 februarie a fostului editor al revistei Forbes, Benjamin Fulford, potrivit căreia liderii programului spațial german din Antarctica au ajuns în secret la o înțelegere cu autoritățile din SUA și de la nivel mondial și programul este gata de a fi dezvăluit. O astfel de desecretizare va duce la transformarea vieții pe planeta noastră prin punerea la dispoziția populației a unor tehnologii antigravitaționale și a altor tehnologii ce au fost suprimate, potrivit lui Fulford. Acesta nu își menționează sursele și nici nu oferă dovezi directe care să susțină afirmația controversată, dar recentele vizite în sudul Argentinei efectuate de secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, și de fondatorul Amazon, Jeff Bezos, oferă un sprijin circumstanțial important. Afirmația lui Fulford merită, prin urmare, o examinare atentă în lumina a ceea ce au căutat Tillerson și Bezos în Argentina.

Ben Fulford scrie în articolul său: ,,Un acord de pace major a fost atins săptămâna trecută [raportat la data la care a fost scris articolul, n.n.] în negocierile care au avut loc sub lumina super-lunii sângerii-albastre într-o anumită țară asiatică, potrivit surselor care erau prezente acolo. Ca urmare a acestui fapt, facțiunea nazistă a complexului militar-industrial mondial a fost de acord să se alinieze părții luminoase a Forței. Astfel, în viitorul apropiat, tehnologia nazistă, în special călătoria cu avionul anti-gravitațional și hipersonic [Mach 20+ (viteză mai mare de 20 mach – 24.000 km/h)], va fi pusă la dispoziția „populației de suprafață” a planetei, spun sursele. Unul dintre participanții la negocieri a fost o rudă apropiată a amiralului Richard Byrd, faimosul explorator al Antarcticii, care a vizitat frecvent bazele naziste din Antarctica [în 1947 – vestita operațiune High Jump, n.n.], deci aceasta este adevărata afacere, oameni buni. Vom avea mai multe detalii spre sfârșitul acestui raport.”

Spre sfârșitul postării, Fulford dă detaliile suplimentare promise: ,,În orice caz, acum că naziștii au acceptat să iasă din ascunzători și să se reîntoarcă în rândurile familiei umane, nu există pur și simplu nicio putere militară care să sprijine proiectele khazare de genocid. Naziștii sunt conduși acum de o generație în vârstă de 30 de ani, care nu are experiență sau implicare în ororile celui de-al Doilea Război Mondial. Din acest motiv, nu au niciun motiv să se ascundă.

În orice caz, potrivit sursei menționate mai sus, naziștii nu s-au ascuns deloc. În lumea reală, majoritatea liderilor naziști care nu au fost arestați la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial nu au mers în Antarctica sau în America de Sud. Ei au mers de fapt în Spania, care încă era condusă de un guvern fascist după încheierea războiului. Mulți au rămas în Spania, dar alții s-au mutat în Cuba și Nevada, printre altele. Zona infamă 51 și alte baze din Nevada sunt în principal baze pentru testarea tehnologiei avansate naziste în domeniul aerospațial, potrivit acestei surse. Această tehnologie va fi acum împărtășită cu populația generală, spune sursa.

Bazele naziste din Antarctica, afirmă această sursă, sunt mult mai mici și mai puțin semnificative decât mulți cred. El spune că dezinformarea despre bazele naziste uriașe din Antarctica a fost în mod deliberat dezlănțuită de naziști, pentru a deturna vânătorii de naziști de pe urmele lor. Realitatea este că au găsit găuri calde sub gheață creată de izvoarele termale vulcanice, dar apa nu era potabilă.”

Răspunzând unui cititor cu privire la intențiile conducerii actuale a programului german din Antarctica, Ben adaugă: ,,Noua generație de lideri naziști renunță la planurile de genocid ale părinților și bunicilor lor și doresc să împărtășească minunata lor tehnologie cu omenirea. Ca atare, ar trebui să-i întâmpinăm cu bucurie și sperăm ca programul lor spațial să nu mai fie secret.”

Există mărturii amănunțite ale unor insideri cum ar fi William Tompkins (fost militar în cadrul US Navy și inginer aerospațial), Clark McClelland (fost angajat al NASA), Corey Goode (fost participant în Programul Spațial Secret) despre un program spațial secret german complet funcțional din Antarctica, care în anii ʼ50 a încheiat acorduri secrete cu complexul militar-industrial american. Unele dintre mărturiile insider-ilor au fost prezentate în primele două cărți ale mele din seria Programul Spațial Secret [Insiders Reveal Secret Space Programs & Extraterrestrial Alliances și The U.S. Navy’s Secret Space Program and Nordic Extraterrestrial Alliance] și un studiu mai detaliat împreună cu dovezile justificative va apare curând (martie 2018) în Cartea a treia: Istoria ascunsă a Antarcticii: Fundamentele corporative ale programelor spațiale secrete.

Pe scurt, există multe dovezi că un program spațial german a fost creat în secret în Antarctica și că acordurile încheiate cu complexul militar-industrial american au dus la extinderea sa și la stabilirea a ceea ce Jim Marrs și alții numesc cel de-al IV-lea Reich.

Aici este punctul în care orașul argentinian San Carlos de Bariloche (alias Barilcoche) devine important. Potrivit unor surse credibile, Adolf Hitler a reușit să fugă din Germania și și-a stabilit reședința principală în Bariloche, care este situat în Patagonia, cea mai sudică regiune a Argentinei. Istorici ai celui de-al Doilea Război Mondial, precum Harry Cooper și dr. Jerome Corsi, au citat documente ample și martori oculari care susțin astfel de zvonuri.

Martin Bormann a reușit de asemenea să fugă în Argentina și a făcut ca aceasta să devină un punct central pentru un program aviatic nazist postbelic major, numit Operațiunea Zborul Vulturului (Operation Eagle Flight). În cadrul programului aviatic major al lui Bormann nu numai că s-a finanțat o încercare globală secretă de a institui un al patrulea Reich, dar a fost finanțat și un program spațial secret german în Antarctica.

Odată cu concentrarea finanțelor internaționale și a liderilor naziști exilați, Bariloche a devenit capitala de facto a celui de-al IV-lea Reich și locul în care liderii americani fac vizite în mod regulat pentru a ajunge la acorduri cu liderii programului spațial german din Antarctica. Acest fapt este evidențiat prin vizitele la Bariloche ale unor președinți ai Statelor Unite, cum ar fi Dwight D. Eisenhower (28 februarie 1960), William Clinton (18 octombrie 1997) și Barack Obama (24 martie 2016), derulate aparent cu obiective precum dezvoltarea economică și/sau protecția mediului. Motivul real ar fi putut implica negocieri ascunse cu liderii PSS german din Antarctica.

Iată de ce devine importantă călătoria din 3 februarie la Bariloche a secretarului de stat Rex Tillerson. A fost acolo pur și simplu pentru a discuta despre „schimburi pe teme ecologice”, cum a declarat presei subsecretarul Departamentului de Stat, Steve Goldstein? Sau Tillerson a fost acolo pentru a face negocieri secrete cu o nouă generație de lideri din Programul Spațial Antarctic German, după cum spun sursele din Pentagon ale lui Fulford?

Ceea ce dă un plus de plauzibilitate negocierilor secrete devoalate de către Fulford, este faptul că fondatorul companiei Amazon și cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, a făcut o vizită simultană în Argentina. La 3 februarie, un ziar argentinian a lansat o poveste despre vizita neanunțată a lui Bezos la ghețarul Perito Moreno din Patagonia, pentru a „salva Pământul”:

,,Omul de afaceri american Jeff Bezos, fondatorul și directorul companiei Amazon, proprietarul ziarului legendar The Washington Post și fondatorul Blue Origin, o companie care intenționează să facă excursii orbitale și suborbitale comerciale, se află în Patagonia, Argentina. Miliardarul a postat o fotografie în fața ghețarului Perito Moreno. «Acesta este impresionantul ghețar Perito Moreno din Patagonia. Trimitem sonde robotizate către toate planetele sistemului solar, iar Pământul este de departe cel mai bun; mergem în spațiu, dar pentru a salva Pământul», a spus Bezos.”

Merită să se sublinieze faptul că Bariloche este cel de-al patrulea oraș ca mărime din regiunea Patagonia, cu un aeroport suficient de mare pentru a găzdui aeronavelor lor. Tillerson și Bezos ar fi putut participa foarte ușor la negocieri secrete, ca reprezentanți ai celor mai înalte niveluri ale guvernului și industriei din SUA.

Într-adevăr, aceasta este ceea ce dr. Joseph Farrell, cel care a făcut primul referire la vizitele lui Tillerson și Bezos, susține că s-a petrecut:
,,Comentariile domnului Bezos par să însemne că scopul expediției sale la ghețarul patagonian este corelat cu chestiuni legate de spațiu … care, din nou, concretizează imaginea lui Obama în Bariloche cu oameni din NASA. (Și să nu uităm prezența chineză în regiune, din nou pentru scopuri «legate de spațiu»). Deci, da, speculația mea incendiară este că vizita domnului Bezos în regiune este legată de cea a domnului Tillerson și că scopul nu au fost ghețarii sau burse Fullbright sau discuții despre conservarea naturii, deși trebuie remarcat faptul că problematica «naturii» figurează ca poveste de acoperire atât pentru domnul Tillerson, cât și pentru domnul Bezos! Chiar și numai asta îmi sugerează o anumită corelare, și că vizitele celor doi sunt, într-adevăr, legate într-un fel. Este acea altă influență din regiune care ridică întrebări: naziștii. Bariloche a fost, la urma urmei, domiciliul și sediul central, mai mult sau mai puțin, al experimentelor postbelice foarte stranii cu plasmă ale lui Ronald Richter pentru Juan Peron. Așa-numita Estancia nazistă, «Ferma», o zonă delimitată vastă, de circa 10.000 de mile pătrate, se află în această regiune.

Punctul important aici este că domnul Bezos poate să constituie un indiciu despre natura reală a interesului continuu al unor «nume mari» și a «multor bani» în regiune: spațiul și tehnologii avansate, și că scopul real al acestor ciudate vizite este legat direct de acestea.”

Observațiile lui Farrell sunt foarte profunde. Vizitele lui Tillerson și Bezos au fost foarte probabil legate de negocieri secrete cu o nouă generație de lideri naziști dispuși să lanseze public tehnologii spațiale avansate.

Ceea ce acordă credit suplimentar unei astfel de observații, este rolul armatei chineze în gestionarea unui dispozitiv comun al programului spațial, cu guvernul argentinian, care a devenit operațional în 2016 în regiunea Patagonia, în jurul vizitei președintelui Obama la Bariloche.

Acest lucru ne aduce înapoi la sursele anonime din Pentagon ale lui Fulford, care i-au spus despre negocierile care au avut loc într-o țară asiatică în jurul perioadei de lună plină sângerie. Aceste negocieri care implică elitele globale (alias Deep State / Cabala / așa-zișii „iluminați” etc.) au deschis calea spre dezvăluirea programului spațial german.

Patru zile mai târziu, Tillerson și Bezos se prezintă la Bariloche, probabil împreună cu reprezentanții chinezi ai programelor spațiale care operează deja în zona Patagonia, pentru a ajunge la o înțelegere cu noua generație de lideri germani din Antarctica.

În timp ce multe dintre afirmațiile lui Fulford rămân controversate și nesusținute, cea mai recentă afirmație a lui, cu privire la un acord secret ce a fost stabilit cu o nouă generație de lideri ai celui de-al patrulea Reich dispuși să se dezvăluie public și să elibereze uluitoare tehnologii spațiale care vor transforma viața pe Pământ, este susținută de dovezi circumstanțiale semnificative și merită investigații serioase.


Citiți și:

Actualizare Ben Fulford (05.02.2018): Naziștii se aliniază cu Dragonul Alb, în timp ce Sataniștii își continuă furia morții

Sfârşitul jocului 2 (II)

Jared Rand – Un alt insider al Programului Spațial Secret ne dezvăluie tehnologii din altă lume
 

yogaesoteric
6 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More