Propaganda GAY se întețește: Disney Pixar a lansat primul film de animație care spune povestea de «dragoste» dintre doi băieți adolescenți

 

„Iubirea” homosexuală între doi adolescenți. Este tema aleasă de cei de la Disney – Pixar care și-au propus, se vede, să meargă până-n pânzele albe cu propaganda gay. Așa că, după ce au făcut primul pas cu personaje gay în desenele animate „În căutarea lui Dory” și mai recentul „Frumosa și Bestia”, cei de la Disney Pixar au creat „In a Heartbeat”, desenul animat conceput să-i învețe pe băieții adolescenți tineri că e ceva normal să fii bărbat și să îți placă bărbații. Filmul a debutat pe YouTube și a reușit să obțină 20.000.000 de vizualizări în patru zile.

Ce au văzut pe YouTube cei 20.000.000 de oameni? Povestea unui băiat căruia i se aprind călcâiele după un alt băiat. Povestea pare să aibă un final fericit pentru cei care iubesc poveștile spuse „pe la spate”.

Basmele fraților Grimm au ajuns, probabil, prea răsuflate pentru celebra companie americană, care servește copiilor de azi astfel de „lecții” de viață, transpuse în desene animate.

Mișcarea este cât se poate de calculată, pentru că autorii unor astfel de povești știu perfect cum funcționează mintea copiilor. Un copil care a văzut „Războiul stelelor” vrea să fie Luke Skywalker, cine s-a uitat la „Spiderman” visează să se cațere cu ușurință pe clădiri. De ce atunci un băiat care a urmărit acest love-story destinat copiilor nu ar dori să încerce o relație cu colegul de bancă?

După ce susținătorii homosexualității au declanșat pe rețelele de socializare campania #GiveElsaAGirlfriend (dați-i Elsei o iubită), pentru ca personajul principal din „Frozen2” să devină prima eroină LGBT din lumea desenelor animate, Compania Disney nu a mai avut nicio barieră în a aduce pe marile ecrane personaje desenate homosexuale. „În căutarea lui Dory” (Finding Dory) a devenit anul trecut și primul film de animație al celor de la Disney în care apare un cuplu de lesbiene care cresc un copil, o fetiță, care este înlocuită cu caracatița Hank.


Citiți și:

Dezvăluiri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală din spatele companiei şi producţiilor Disney

Propagandă homosexuală vădită într-un popular joc pentru copii. Parlamentul rus cere interzicerea jocului

Incredibil! La un târg de jucării din SUA a fost prezentată prima păpușă… transgender pentru copii de 8 ani!
 

yogaesoteric
10 martie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More