Prostia ca virtute

Este necesar să definim prostia ca să nu ne scarmene la cocoașă vreun ONG cu finanțări politic corecte sau o autoritate înființată tocmai pentru hrănirea pandemiei……. de prostie.

În DEX ni se spune că un prost este un om fără minte, lipsit de inteligență, fără judecată. Este clar că este necesar să fie eliminat din DEX acest cuvânt care discriminează!

După ce scoatem din PNRR stațiile de încărcare de mașini electrice în satele cu căruțe. Să fii fără inteligență sau fără judecată este o boală și societatea va fi nevoită să plătească pentru că te-ai născut așa. Nu ai nicio responsabilitate. Ce potriveală că OMS ne amenință că vine o nouă pandemie.

Proștii nu au nicio responsabilitate. Au drepturi pentru că s-au născut cu dizabilitatea asta și sunt integrați în societatea care le asigură drept de vot. Adică alegerea prostului este egală cu alegerea restului populației. Asta ne spun experții într-ale sociologiei, psihologiei și recentei științe a managementului politic. Cu mulți doctori în Olimpul politichiei.

Se pare că poți să câștigi mulți bani dacă ești expert sau consultant în așa ceva și ești membru sau simpatizant al unui partid ce promovează egalitatea de orice fel. USR știe mai bine pe cine și de ce plătește. Nici politicienii PNL nu sunt imuni la muzica consultanților sirenă. Am introdus finanțarea din bani publici a partidelor și am generat un robinet cu bani pentru consultanți. Au politicienii noștri consilieri și consultanți ca să își garanteze voturile noastre. Dacă nu știu nimic de ce îi mai votăm?

Tocmai ce am aflat că România nu mai are nicio universitate în topurile internaționale care contează. Oare asta are legătură cu fabricile de doctorate fără acoperire, conduse de profesori din universitățile noastre, despre care nimeni nu suflă o vorbă în presa iubitoare de democrație? Clujul care ni l-a dat pe Doctor Bode a ieșit din top? Ce discriminare!

Mă mir de ce fabrica de politicieni de marcă, care au urcat România pe înalte culmi de cercetare și progres, numita SNSPA, fără de care nu ocupi nicio funcție în administrația eficientă a României, (fotul Ștefan Gheorghiu al împușcatului) nu este în vreun top academic? Are cineva ceva cu România. Sau Colegiul Național de Apărare nu are în obiectiv apărarea de proști. Ne-a liniștit „ministreasa” Deca privind lipsa universităților românești în top 1000 mondial. Noi nu ne ocupăm de vârfuri. Pe noi ne preocupă educarea pentru egalitate de șanse a majorității. S-o prostim pas cu pas.

Ultima descoperire „științifică” care dă de gândit neuronilor din spațiul virtual este că limba română este precursoarea limbii latine. Și dăi și luptă în spațiul virtual. Democratic în contextul a 40% analfabeți funcțional, pe care dacă îi întrebi când s-a format poporul român nu știu să scrie cu cifre latine secolul când sursele Academiei Române demonstrează că s-a petrecut asta.

Vârfurile în educație să plece. Afară cu ei. Noi avem nevoie de liniște pentru ca prostia să prospere și noii îmbogățiți să își lase odraslele să omoare oameni. Noi, politicienii, să exploatăm cu profit maxim prostia. Este menirea noastră. Este mesajul subliminal al acelora pentru care România este needucată ca să poată să fie mulsă, fără să deranjeze mulgătorii, doctori în apărarea de copite virtuale.

Prostia va deveni o virtute . Au grijă creatorii de conținut în spațiul virtual, școala lumii noi și părinții tembeli care au uitat să plătească taxele la fisc pentru că pot și li se rupe de autoritățile corupte, impotente de bună voie cu stimulentele proporționale. Când într-o țară proștii redefinesc libertatea, când coțcarii redefinesc virtutea, atunci spațiul acela se deșertifică de la încălzirea globală cu proști.

Autor: Monica Tatoiu

Citiți și:
Prostia, golănia și obediența, bolile cronice ale administrației române
Deutsche Welle, concluzie tristă: În România, prostia populației este încurajată

 

yogaesoteric
24 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More