Prostia nu are limite: Anunțuri de nuntă în spațiu

 

Cerul nu mai este limita pentru îndrăgostiții care se gândesc la moduri neobișnuite de a-și comemora nunta, iar o companie japoneză se ocupă de acest lucru, informează AFP.

Warspace, cu sediul în orașul Tsukuba, în apropiere de Tokio, a introdus un nou serviciu în parteneriat cu un hotel popular în ceea ce privește petrecerile de nuntă.

Pentru 270 de dolari, cei care s-au căsătorit la hotel își vor putea grava numele și își pot alege elementele de design pe o placă de titan care va fi încărcată pe un mic satelit.

Satelitul va fi dus la Stația Spațială Internațională pe o navă de aprovizionare, iar apoi va fi eliberat de astronauți.

Satelitul va fi lansat abia anul viitor, dar compania va începe deja să ia comenzi. Deși iubirea lor poate dura pentru totdeauna, nu e și cazul plăcilor comemorative. Satelitul va rămâne în spațiu doi ani, iar apoi va arde la intrarea în atmosferă, când vor coborî.

Citiți și:

O CULME A ABERAŢIEI: Un chinez s-a căsătorit cu o femeie-robot

Ce vrea de fapt femeia – o pildă plină de sens

 

yogaesoteric
18 septembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More