Protecţia prin pietre preţioase

Există, de asemenea, şi alte metode de purificare, protecţie şi exorcizare prin intermediul pietrelor preţioase sau semipreţioase, şi al plantelor. Aceste metode prezintă un inedit aparte, pentru că ele erau cunoscute şi întrebuinţate de către civilizaţiile străvechi. Nu este nimic magic în aplicarea lor, doar că aceste metode se bazează clar pe fenomenul de rezonanţă stabilit între aceste pietre sau plante şi diferite focare cosmice de putere şi energie.

Recomandăm deci purtarea următoarelor pietre preţioase sau cristale (după ce, în prealabil, au fost purificate timp de 7 zile în sare grunjoasă): onix, cuarţ turmalină, agată, crizocol, cristal de stâncă, jasp roşu, labradorit, rodonit, sodalit şi malahit (care asigură protecţia în timpul sarcinii pentru femeile gravide). Este foarte important ca piatra să vină în contact direct cu pielea, fie pe deget – dacă este montată pe un inel – fie pe piept – dacă este vorba despre un pandantiv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More