Raport secret CIA: Război în România!

CIA PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMÂNE

Scăderea pensiilor militarilor poate duce la revolta întregii armate române.

Sindicatul militarilor în rezervă şi disponibilizaţi cheamă la revoltă

Situaţia poporului român este dramatică, la limita supravieţuirii. Orice scânteie poate să aprindă incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scânteia. Când armata cheamă trimiterea clasei politice la puşcărie revoluţia este la doi paşi.
Militarii cheamă direct la solidaritate în vederea unei noi revoluţii şi pedepsirea Preşedintelui Băsescu şi a clicii de la putere.

Ofiţerii disponibilizaţi reprezintă un pericol terminal şi pot pune baza unei revolte a întregii armate române. Încă din anii ‘90, în numele modernizării Armatei, cerută de alinierea la exigenţele armatelor statelor NATO, au fost desfiinţate mari unităţi, unităţi militare tradiţionale, categorii întregi de forţe ale armatei. Zeci de mii de ofiţeri şi subofiţeri au fost disponibilizaţi. În paralel, prin decizii de natură „economică”, a fost trecută la fier vechi o industrie militară; ca urmare, au fost condamnate la foame alte mii, zeci de mii de specialişti de înaltă clasă împreună cu familiile lor. În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiţeri, subofiţeri şi militari în termen. În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numărul acestora se va diminua la 65.000. Au dispărut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizării armatei.
 
– în anul 1998: 36.500 ofiţeri;
– la 31.12.2003: 14.252 ofiţeri;
– la 31.12.2009: 11.250 ofiţeri;

Nicio altă instituţie fundamentală a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatică transformare în anii de după revoluţie!
CIA: 80.000 DE REZERVIŞTI SUNT O FORŢĂ EXTRAORDINARĂ CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMÂNIA. PREZENŢA ACESTORA ALĂTURI DE POLITIŞTI ÎN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANŢI VA DUCE LA CĂDEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATE SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZĂ SAU SCENARIU PENTRU ROMÂNIA ESTE O REVOLTĂ POPULARĂ.

Tensiunea în armata română este un grav motiv de îngrijorare pentru cancelariile vestice. O revoltă în Balcani ar fi o lovitură pentru NATO. Nu demult, peste capul Departamentului de Stat, Preşedintele Obama a semnat un ordin secret către CIA numit Stabilizarea României care trebuie citit invers. Politica de dezbinare a lui Băsescu în loc să atenueze tensiunile în zona militară le accentuează. Prezenţa militarilor în uniformă chiar în rezervă în mijlocul unor largi manifestaţii ale populaţiei profund nemulţumite va pune pecetea finală pentru acest regim.
Folosesc acest prilej pentru a vă pune o întrebare care mă frământă de multă vreme. Există vreo înțelegere secretă între mogulul cel bun Voiculescu şi mogulul cel rău Băsescu?

Mafia armamentului Băsescu

Cea mai puternică mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca bază contrabanda de arme desfaşurată în jurul lumii. Pe lângă aceasta sunt comisioane fabuloase obţinute prin contracte militare. În vârful acestei mafii extrem de puternice se găseşte Traian Băsescu. Fiecare export de arme, conform legislaţiei, poartă semnătura comandantului suprem. Această mafie, având la dispoziţie sume enorme, a cumpărat întreaga structură a democraţiei Româneşti. Justiţia, serviciile secrete, armata, parlamentul sunt în mâna mafiei armelor care acţionează nestingherit. Despre această mafie nu se aude mai nimic şi toate eforturile mele făcute în calitate de jurnalist de investigaţie specializat în terorism şi transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tăcerii. În lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai morţii : BOUT, KASSAR ŞI BĂSESCU. Primii doi au transportat în jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului român. Kassar a fost extrădat şi a luat 20 de ani, Bout a fost extrădat de curând din Thailanda şi în curând va avea loc procesul lui la New York.

Antena 3 nu scoate niciun piuit despre faptul că Băsescu este citat ca martor principal (şi în curând acuzat) în acest proces. Punctul principal al acuzării reprezintă rachetele sol aer pe care Bout a încercat să le procure pentru a le trimite teroriştilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienţă românească. Absolut toate capetele de acuzare în acest proces îl leagă pe Basescu de transportul de armament şi terorismul internaţional. Flota aeriană a ucrainianului Bout (60 de avioane şi elicoptere) are ca bază cadoul făcut de Băsescu. Lumea vorbeşte de vânzarea flotei comerciale, dar nu se scoate nicio vorbuliţă despre vânzarea flotei aeriene de către Băsescu pe un preţ de nimic. Un Tupolev la preţul unui jeep sau unui apartament…

Sursa: News.ro/Ştiri pe Blog
 

Citiţi şi:

Lege marţială în România?

Francmasoneria sfidează România

 

yogaesoteric
18 februarie 2011

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More