Raportul edificator al lui Benjamin Fulford din data de 23.05.2016: Capul din umbră al mafiei khazare este baronul Jacob Nathaniel Rothschild

 
de Benjamin Fulford
 

Omul care blochează noul sistem financiar și împiedică utilizarea aurului din Asia pentru beneficiul planetei este baronul Jacob Nathaniel Rothschild, potrivit informațiilor furnizate de rudele sale apropiate, precum și de CIA. Baronul Rothschild este capul caracatiței mafiote khazare care controlează emiterea de dolari SUA, euro, yeni japonezi și multe alte valute, neincluzând, însă, între ele yuanii chinezești sau rubla rusească.

Rothschild a fost cel care a stat în drum atunci când bătrânii din Asia au oferit aur la o reducere de preț de 13%, în scopul de a stabili o agenție de planificare a viitorului destinată eradicării sărăciei, stopării distrugerii mediului înconjurător, pentru a transforma în felul acesta planeta într-un paradis. Acest plan este susținut de națiunile BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud), de Pentagon, de cele mai multe agenții și chiar și de multe dintre rudele proprii ale lui Rothschild.

În cazul în care baronul Rothschild nu contactează Societatea Dragonul Alb (White Dragon Society – WDS) pentru a negocia un compromis în termen de 24 de ore de la publicarea acestui buletin (23 mai 2016), WDS va oferi 1 tonă de aur, disponibilă pentru a fi ridicată din Hong Kong, pentru oricine îl va convinge să se dea la o parte. Apropo Rothschild, noi știm că te ascunzi în fosta casă a lui Mark Rich din Zug, în Elveția, și nu în țara ta de origine, în Waddeston, Buckinghamshire, Anglia. Nu te obosi încercând să te ascunzi, ar fi inutil!

Dacă și alți oameni ne blochează, vom fi obligați să emitem propriul nostru pachet de cărți de joc, așa cum naziștii lui Bush au făcut în Irak. Fiecare carte de joc va fi răscumpărată pentru o anumită cantitate de aur, în funcție de natura crimelor împotriva umanității efectuate de către persoana reprezentată pe fiecare carte de joc. Cu toate acestea, ceea ce tot mai restrânsul cerc de susținători ai lui Rothschild și a naziștilor khazari trebuie să înțeleagă este faptul că WDS nu se dă înapoi de la a fi „băieți răi”. Noi pur și simplu vrem să salvăm planeta. Dacă cineva ne stă în cale, vom fi nevoiți să îl dăm la o parte.

Un alt lucru de remarcat este faptul că planul WDS va fi, în unele privințe, asemănător petrecerilor de sfârșit de an pe care Nomura Securities obișnuia să le organizeze pentru corespondenții străini din Tokyo. Cei mai mulți corespondenți nu au voie să accepte cadouri în valoare mai mare de 20$ sau cam așa ceva, din partea surselor lor. Deci, ce a făcut Nomura a fost să organizeze un joc de bingo în care, se pare, toată lumea a câștigat un premiu. Acest corespondent a fost odată „păcălit” să accepte un set de servit ceaiul în valoare de 300$ în acest mod. Cu alte cuvinte, WDS vrea să se asigure că toată lumea primește un premiu, inclusiv poporul dinar (poporul irakian), nord-coreenii, diverşi alții, cum ar fi M1, Illuminații gnostici, mulțimea Zap și toți ceilalți care au participat la luptă pentru a crea un sistem financiar mai just (n.t. – aici sunt enumerate diverse organizaţii care au un rol activ și care sunt numite după denumirea lor codificată).

Bineînțeles că toți oamenii și creaturile vii ale acestei planete vor fi, de asemenea, câștigători, odată ce vom reuși aceasta, și chiar se va petrece. În mod clar, așa și este cazul să fie, deoarece situația de pe teren devine din ce în ce mai disperată pentru mafia khazară, întrucât aceasta este eliminată în mod sistematic de la putere în întreaga lume.

Cele mai mari evoluții recente au fost în Israel, unde ministrul Apărării, Moshe Iaalom, a demisionat în data de 20 mai anul curent denunțând „extremismul, violența și rasismul” în societatea israeliană și în regimul Netanyahu. Aceasta urmează comentariilor făcute de Generalul Yair Golan, șef adjunct al Statului Major, cu ocazia Zilei de Comemorare a Holocaustului, în care, printre altele, el a spus: „Ploaia de măsuri rasiste în Knesset, atât cele adoptate deja, cât și cele aflate în lucru, se aseamănă puternic cu legile adoptate de către Reichstag în primele zile ale regimului nazist.”

Aceste observații au fost susținute și de fostul prim-ministru izraelian, Ehud Barak, care a declarat că Israelul a fost „infectat de semințele fascismului”. Se pare că poporul evreu, în cele din urmă, se află într-un proces de trezire cu privire la faptul că propria lor conducere este, de fapt, compusă din gangsteri naziști khazari cu o agendă criminală. Această trezire târzie a evreilor la ororile la care au fost supuși de milenii de către liderii lor, care se închină lui Satan, nu se petrece accidental.

Rușii au desfășurat o campanie foarte sofisticată, forțându-l pe prim-ministrul israelian Benyamin Netanyahu în a-l numi pe Avigdor Lieberman ca noul ministru al Apărării. „Acesta, care s-a născut într-o republică sovietică, este un extremist de dreapta și efectuează politici agresive de suicid care vor accelera distrugerea Israelului”, spun ei. În particular, acest Lieberman este de așteptat să comande o invazie a Libanului, care va declanșa o ploaie de rachete împotriva cărora așa-numita „Iron Dome Defense” (sistem de apărare pe bază de rachete de interceptare cu rază scurtă de acţiune, până la 250 km), va fi inutilă, spun sursele.

Un alt lucru iminent este distrugerea financiară a regimului israelian. Acest lucru se datorează faptului că Senatul Statelor Unite a depășit opoziția marionetă a președintelui Obama pentru a trece un proiect de lege care ar permite cetățenilor americani să dea în judecată guvernele străine nu numai pentru acte de terorism, ci și pentru acte de sabotaj aerian, luare de ostatici și execuție (pedeapsa capitală) în afara procesului judiciar. În timp ce presa controlată de mafia khazară pare să creadă că acest proiect de lege vizează Arabia Saudită, adevărata țintă este Israelul.

Israelul (și regii secreți ai lui Rothschild) pot fi acum dați în judecată pentru 9/11, pentru atentatele de la Paris, zborul Malaezia 370/17, prăbușirea avionului rus în Sinai și a prăbușirii avionului Egyptair în data de 19 mai 2016. Surse ale Pentagonului spun că termenul „sabotaj aerian” a fost adăugat în mod deliberat la proiectul de lege pe care Senatul tocmai l-a făcut pentru ca să tragă Israelul la răspundere pentru acțiunile sale. În cazul „accidentului” Egyptair, surse CIA spun că ceea ce s-a petrecut cu adevărat a fost că trei agenți ai guvernului francez erau în drum spre Egipt pentru a expune importante crime ale khazarilor, astfel încât planul de zbor a fost deviat către Israel. De aceea, rapoartele inițiale de la știri au declarat că au existat 69 de persoane la bord, în timp ce rapoartele ulterioare au schimbat numărul la 66.

Surse ale Pentagonului susțin că „sechestrarea” Egyptair de către Israel, la doar două zile după legea din Senatul American, a mers prea departe și poate duce la masive dovezi în expunerea terorismului și a crimelor lor.

Rușii, între timp, au transmis informații către WDS în legătură cu un trădător khazar de mare calibru din rândurile Pentagonului. Se spune că Generalul de patru stele al Statelor Unite, Joseph Leonard Votel, șeful US Central Command (Comandamentul Central Unificat) „a vizitat recent, în secret, orașul Rakka, Siria, pentru a ajuta la pregătirea unei noi ofensive ISIS”. Serviciile de informații ruse spun că adevărata loialitate a lui Votel nu este pentru America, ci mai degrabă pentru mafia khazară Vanguard Group și proprietarii săi din City of London (Rothschild).

În revista Veterans Today, între timp, se spune că patru ofițeri de informații, un american, un arab, un turc și un francez, au fost recent capturaţi de Hezbollah în Siria. Ei, de asemenea, lucrează pentru mafia khazară. Cei cinci stâlpi khazari din Statele Unite se luptă să mențină controlul prin trimiterea tuturor peștilor lor mari, pentru a încerca să-l convingă pe candidatul republican la președinție, Donald Trump, să accepte programul lor. De aceea, Henry Kissinger, Dick Cheney, James Baker, Sheldon Adelson și alții au fost văzuți recent le rampă. Nu contează ce spun acești oameni, „Donald ar fi în continuare obligat de cei care îl controlează să facă ceea ce este cel mai bine pentru America, nu pentru Israel”, spun surse ale Pentagonului. Trump este susținut de Vatican, de Autoritatea Națională de Reglementare a Armelor (National Rifle Association) și de ruși, printre alții, și urmează un program foarte diferit de cel al mafiei Bush/Clinton, au adăugat ei.

Sursa principală de energie a khazarilor, băncile lor centrale cu capital privat, sunt de asemenea, sub un atac cibernetic major. Grupul de hackeri Anonymous a închis computerele de la Banca Angliei, filiala din Boston a Consiliului Rezervei Federale, Banca Franței și a atacat și alte 20 de sisteme de bănci centrale din întreaga lume, și spun ei că acesta este doar începutul unei campanii prelungite împotriva lor.

Aceste atacuri sunt concepute astfel încât să nu afecteze operațiunile de zi cu zi ale oamenilor obișnuiți, ci doar pe cele ale khazarilor și oligarhilor, spune Anonymous. Campania de a reduce banii khazari din narcotice este, de asemenea, în curs de dezvoltare, cu șeful Comandamentului de Sud al Statelor Unite ale Americii care a vizitat Peru pe 10 mai pentru a se asigura că țara se alătură Columbiei pentru a garanta că banii din cocaină nu curg către khazarii naziști. Legalizarea treptată a drogurilor la nivel mondial, cu Germania și Japonia gata să se alăture SUA în legalizarea marijuanei medicinale și, eventual, chiar și de agrement, va duce, de asemenea, la reducerea finanțelor mafiei khazare.

Khazarii au fost capabili să obțină doar un câștig limitat în Brazilia și impunerea unui israelian la conducerea Băncii Centrale a țării. Cu toate acestea, numai regimul fascist Macri al Argentinei a recunoscut noul guvern de acolo. În prezent are loc un contraatac împotriva regimului brazilian, ca urmarea a unei lovituri de stat, sub forma unor greve, proteste și „alte acțiuni”.

În Japonia, între timp, un summit îndelung planificat al G7 s­a desfășurat în zilele de 26 şi 27 mai 2016, dar este deja clar că acest grup de lideri-păpușă nu au realizat nimic altceva decât să se bucure de izvoare termale, de vizitarea de altare și să mănânce mâncare bună. Declarația oficială cu privire la întrunire a fost blândă, chiar lipsită de sens, pentru că oamenii care s­au întâlnit în acest summit sunt din ce în ce în ce mai irelevanți. Unele grupuri au vrut să-l omoare pe Obama în timpul vizitei sale în Japonia dar, după cum a spus Vladimir Putin, din Rusia, „dacă câinele cuiva te mușcă, nu te răfui cu câinele, ci mai degrabă cu proprietarul său”.

Acum mingea este în curtea dumneavoastră, domnule Rothschild.

Actualizare venită în 25.05.2016

Rothschild-zii au contactat Societatea Dragonul Alb, aşa încât oferta de 1 tonă de aur a fost suspendată. Negocierile progresează.


Citiţi şi:

Haosul evident al sistemului financiar ce este controlat de aşa zisa Kabala creează oportunitatea pentru REVOLUŢIE!

Rolul CIA şi al MOSSAD în atacurile teroriste din 11 septembrie

O perspectivă ce se conturează – Lumea fără Israel

 

yogaesoteric
24 iunie 2016


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More