Războiul civil din SUA se va încheia în curând. Faza următoare a eliberării planetare va începe – Actualizare Benjamin Fulford

 

Benjamin Fulford oferă cu un mare curaj, încă din anul 2005, informații explozive despre planurile malefice ale Cabalei, care vizează instaurarea așa-zisei „Noi Ordini Mondiale”, cât și despre eforturile pe care le fac diferite organizații puternice ale lumii pentru a elibera umanitatea de sub jugul cu care este oprimată. Fulford a fost șeful Biroului pentru Asia-Pacific al revistei Forbes, editor sau corespondent al altor reviste sau jurnale de prestigiu (precum International Financing Revue) și este frecvent invitat în emisiuni de televiziune ce au o mare audiență, în special în studiourile din Japonia. Are o experiență de peste 20 de ani ca jurnalist de investigație și scriitor, iar cărțile lui s-au vândut în peste jumătate de milion de exemplare. Benjamin Fulford este foarte apropiat de personalități de prim rang pe linie politică, militară sau din serviciile secrete din Asia, dar obține informații esențiale și de la surse din Pentagon, CIA, Mossad, MI6, KGB sau masonerie.

Într-un raport de la finalul lunii august 2018, Benjamin Fulford anunța că moartea – probabil prin executare (în 25 august 2018) – a trădătorului John McCain, semnalează o nouă etapă în eliminarea Cabalei criminale care controlează SUA încă din 1913. El a dezvăluit că în conformitate cu o sursă din Pentagon „Trădătorul McCain ar fi putut avea prima pedeapsă cu moartea dată de către Tribunalul Militar. A fost totuși lăsat să moară cu onoare, ca Rommel, pentru a proteja reputația Marinei americane. Dar în prezent ne ocupăm de destructurarea Statului Subteran (Deep State)”.

Conform informațiilor recente primite de Fulford, bătălia reală va începe însă abia după ce ramura americană a Cabalei va fi anihilată și va fi demantelat complexul militar-industrial al SUA. Brațul armat al Cabalei luptă acum cu îndârjire împotriva unei alianțe eurasiatice lărgite, care ar putea avea sediul în Elveția. Această luptă se va încheia fie printr-un război mondial, fie printr-o refacere a formei inițiale a instituțiilor postbelice, cum ar fi ONU, BIS (Bank for International Settlements), FMI, Comunitatea Europeană etc. Cheia este aceea de a viza neutralizarea complexului de fundații folosite de mafia khazară (în care este inclusă și Banca Vaticanului), care au scopul de a camufla controlul asupra băncilor centrale private, a corporațiilor Fortune 500 și a celor mai numeroși lideri mondiali.

„Focurile de artificii” ale evenimentelor ar trebui să înceapă în perioada premergătoare alegerilor pentru Congres, de la începutul lunii noiembrie, când sucursala khazară (cabalistă) din SUA speră să-și recupereze puterea și să-l înlăture pe președintele american Donald Trump. Dacă nu sunteți mulțumiți de Trump, rețineți că el a fost doar răul cel mai mic în comparație cu ce ar fi fost dacă devenea președinte Hillary Clinton. Trump nu este altceva decât un agent Rothschild care luptă împotriva rețelei Bush/Clinton/Rockefeller din SUA. El luptă împotriva acestei rețele care face parte din Statul Subteran (Deep State), dar este la rândul său condiționat de forțe ascunse. Amintiți-vă că nu a expus încă adevărul despre crime odioase precum 11 septembrie sau Fukushima, deși știe adevărul și a promis că îl va spune.

Fostul ofițer CIA și de informații al Marinei, Robert David Steele, a afirmat că „Adevărul despre 9/11 este pe masa președintelui. Trump a promis că va merge până la capăt cu dezvăluirea. El este totuși nehotărât dacă să facă acest lucru înainte sau după alegeri, de teamă că demascarea lui Dick Cheney și a neo-conservatorilor care lucrează ca agenți ai Israelului sionist, ar fi o alegere prea timpurie”.
Președintele Trump a primit o întreagă serie de memorandumuri cu privire la adevărul despre 9/11, pregătite de 28 de cercetători de vârf, spioni și ingineri. Toate acestea sunt disponibile și online
(https://phibetaiota.net/2018/07/memorandums-for-the-president-on-9-11-experts-say-what-the-9-11-commission-was-too-corrupt-to-address/).

Vizuina iepurelui care conduce chiar mai adânc decât dezvăluirea despre 9/11 este, desigur, genocidul (peste 20.000 de morți) cauzat de explozia nucleară și de tsunamiul care a urmat în data de 11 martie 2011 (3/11) la Fukushima, în Japonia. Pe această linie, înlocuirea recentă a prim-ministrului Malcolm Turnbull din Australia (care este totodată unul dintre directorii generali ai Goldman Sachs) ar putea duce la dezvăluirea adevărului despre 3/11. Cel puțin aceasta este ceea ce susțin doi agenți ai serviciilor secrete australiene, care au fost implicați în operațiunea Fukushima. Acești agenți au oferit dovezi prim-ministrului australian din anul 2010, Kevin Rudd, că o armă nucleară furată în anul 2000 de la submarinul rusesc Kursk tocmai fusese introdusă în Japonia (în 2010) și urma să fie folosită într-un atac terorist. Agenții australieni au mai spus că a doua zi după ce Rudd a primit aceste dovezi, el a încercat să acționeze, dar a fost concediat prompt de către „Consiliul de conducere al Federal Reserve” (este vorba despre banca privată care impune legile financiare în SUA).

Serviciile secrete australiene au continuat, alături de serviciile de informații militare japoneze, să urmărească arma nucleară și au depistat că fusese pusă la bordul unei nave japoneze de foraj la mare adâncime, Chikyu. Arma a fost apoi separată în cinci bombe mai mici, care în cele din urmă au fost lansate spre fundul mării, lângă Fukushima, fapt care a generat un foarte puternic cutremur, urmat de un uriaș tsunami. În pofida informărilor de avertizare oferite de serviciile secrete, nicio autoritate japoneză nu a intervenit pentru a preveni acest atac. Mai mult, după dezastru, fostul președinte american Barack Obama a contactat Societatea White Dragon pentru a sublinia că nu are niciun amestec în respectivul atac împotriva Japoniei.

De fapt, traseul dovezilor (iar NSA are toate detaliile) duce la fostul „papă negru” (iezuitul de cel mai mare grad, care a murit în 2016), Peter Hans Kolvenbach și la premierul israelian Benjamin Netanyahu. De acolo traseul duce spre loja satanică francmasonică P2, spre Elveția și BIS. De aceea este interesant de remarcat faptul că actualul Papă Francisc (care este tot iezuit) în această perioadă susține o campanie fără precedent ce urmărește acoperirea pedofiliei. Să mai observăm că Francisc, deși vorbește despre o reformă în cadrul bisericii catolice, nu a dezvăluit implicarea Vaticanului în evenimente precum genocidul de la Fukushima, care poate fi încadrat în categoria „crime împotriva umanității”. Este deci evident că discursul lui vizează doar aparențele, imaginea, pentru că în realitate el este implicat adânc în toate aceste planuri cabaliste.

Fostul agent Robert Steele a mai dezvăluit că „Demisia Papei Francisc este din ce în ce mai probabilă în urma călătoriei sale din Irlanda, unde nu și-a atins scopul. El a fost deja denunțat de către Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò. A apărut totodată în diferite țări un val de atacuri, care este în creștere, împotriva unor preoți despre care există informații că sunt pedofili. Se pare că unul din zece preoți catolici este pedofil, dar practica imunității (absolvire de vreo pedeapsă) pentru pedofilie și homosexualitate din cadrul Vaticanului nu va mai putea fi menținută”. Steel a mai adăugat că „Mai multe surse conjugate spun că următorul papă va fi ultimul. Liderul catolic cu care vorbesc este profund îngrijorat.”. Aceeași convingere o au și surse ale lui Fulford din CIA și din Pentagon.

Papa și Vaticanul reprezintă o cheie importantă a unor schimbări reale în modul în care va fi condusă această planetă. Majoritatea așa-numiților „lideri mondiali” sunt controlați de Vatican printr-o combinație de mită (prin conturile bancare ale Vaticanului, de miliarde de dolari) și amenințări de asasinare sau de înlăturare de la putere.

Traseul atacului de la Fukushima conduce, de asemenea, în zona unor puteri oculte, ascunse oricăror investigații obișnuite. În acest sens francmasoni de rang mare ai Lojei P2 sau membri ai lojei Cavalerilor Teutoni (cum ar fi Vincenzo Mazzara, asasin în slujba Vaticanului), pretind că autoritatea ultimă de la care vin ordinele este o entitate numită „Soarele negru” cu care „comunică prin intermediul undelor gama”. Ne-am putea gândi că acest gen de afirmații nu ar fi decât vorbe în vânt menite să ne distragă atenția de la vinovații reali (umani). Cu toate acestea, sursele Pentagonului insistă asupra existenței unei dimensiuni ezoterice sau extraterestre în lupta pentru planeta Pământ. Aceleași surse din Pentagon spun că pe acest front al luptei cu entități fizice non-umane, „bazele lor subacvatice și subterane sunt distruse sistematic, iar asta se poate proba prin analiza cutremurelor atipice care sunt înregistrate”.

Între timp, cel mai bun mod de a afla ce se petrece cu adevărat aici, pe suprafața Pământului, ar fi să fie luate măsuri militare împotriva Cabalei khazare și chiar să le fie ocupate fortărețele, cum ar fi complexul familiei Rothschild din Zug, Elveția. Aceasta este însă puțin probabil să se producă în timpul administrației Trump deoarece atunci când Trump activa ca om de afaceri a fost salvat de Rothschildzi de fiecare dată când a intrat în faliment. Acest fapt poate fi confirmat cu ușurință prin intermediul rapoartelor media care au consemnat sinuozitățile afacerilor sale. Un indiciu foarte clar că Trump este omul celor care controlează băncile centrale a apărut atunci când a spus în direct la Fox TV că dacă el ar fi pus sub acuzare, piața bursieră s-ar prăbuși. După cum arată diagramele și analizele publicate de Zero Hedge, piețele bursiere mondiale sunt în creștere doar ca urmare a activității de tipărire continuă a banilor (fără acoperire în aur, ceea ce este complet ilegal) de către Banca Centrală privată a Americii, FED. Cu alte cuvinte, se pare că băncile centrale îl folosesc pe Trump pentru a emite amenințări că vor prăbuși piețele dacă omul lor ar fi răsturnat de la putere.

Mulți oameni cred că dacă piața bursieră este în creștere acesta este ceva bun. Dar ceea ce se petrece cu adevărat este că băncile centrale tipăresc bani fără nicio valoare reală și-i transmit acoliților lor care-i folosesc pentru a cumpăra acțiuni și pentru a-și consolida astfel controlul asupra marilor corporații și pentru a deveni și mai bogați. Un lider autentic ar confisca toate bunurile cumpărate cu bani falși din întreaga lume și le-ar oferi oamenilor din toată lumea printr-o măsură de tip jubiliar.

În orice caz, Japonia a fost crunt șantajată de mafia khazară. Reprezentanții fostului ministru japonez Heizo Takenaka (care a fost succesiv ministru al economiei, al finanțelor, ministru de interne și al comunicațiilor), au dezvăluit că acesta a fost forțat să cedeze controlul corporațiilor japoneze mafiei Khazare deoarece Japonia a fost amenințată cu arme ce pot produce cutremure (tehnologia HAARP). În urma faptului că a făcut acest compromis care i-a pătat onoarea, Takenaka și-a dat demisia în anul 2005 și s-a retras complet din viața politică. Japonia a fost totuși atacată cu arma de producere a cutremurelor în anul 2010 pentru că după ce Takenaka a demisionat, împăratul a încercat să recapete controlul asupra Băncii Naționale a Japoniei, fapt pe care mafia khazară nu l-a tolerat.

Mafia khazară amenință în continuare lumea cu executarea unor crime în masă cum a fost cea de la Fukushima, în cazul în care puterea lor va fi serios amenințată. Acesta este motivul pentru care reprezentanții de marcă ai Cabalei – cum ar fi Hillary Clinton – sunt încă liberi.

Cu toate acestea, în timp ce mulți dintre criminalii khazari de mare rang rămân liberi, atacurile împotriva Cabalei la niveluri mai de jos au deja un impact de bulgăre de zăpadă. În acest sens, surse din Pentagon au informat recent că „Bayer, gigantul chimic german, a fost împuternicit să cumpere Monsanto, dar asta a dus la deschiderea unor procese judiciare masive cu privire la efectele toxice ale glifosatului sau ale alimentelor modificate genetic. Miile de procese deschise vor distruge această corporație a Cabalei”. Într-adevăr, și presa confirmă că există mii de procese pe rol și că deja s-a demonstrat că glifosatul a fost în mod deliberat folosit pentru a cauza cancerul. Sursele adaugă că „Și Big Pharma este puternic afectată, nu doar de indignarea publică legată de prețurile ridicate ale medicamentelor, ci și de dezvăluirile cu privire la vaccinurile ucigașe fabricate de către Merck”.

Sursele lui Benjamin Fulford mai informează că în SUA „mulți capi ai armatei private mafiote evreiești, adică a Departamentului Poliției din New York (NYPD), ar putea fi investigați pentru că au aplicat cote ilegale privind arestările, citările și mandatele la adresa musulmanilor și minorităților, protejând în același timp cartierele evreiești”. Majoritatea celor arestați au fost puși sub acuzații false. De exemplu, 48,6% dintre prizonierii federali sunt deținuți pentru infracțiuni fictive legate de consumul de droguri. Scopul real al arestării lor a fost acela de a furniza forță de muncă pentru închisorile private. O investigație a reporterilor de la Zero Hedge a evidențiat că deținuții din închisori nu mai vor să fie tratați ca sclavi și din acest motiv au organizat poate cea mai mare grevă din istoria închisorilor americane.

Pe un alt front, Trump a escaladat războiul cultural împotriva mafiei evreiești, atacând rețelele evreiești de televiziune precum ESPN, CBS, Fox și NBC, care recent au refuzat să emită imnul național. De asemenea, pentru a-l cita din nou pe domnul Steele, „Trump ar putea să-i ofere lui Jeff Sessions (procurorul general al SUA) o ultimă șansă să efectueze investigații publice semnificative asupra Clintonilor (pentru trădare, pedofilie, fraudă electorală și fraudă de caritate), precum și pe John Brennan. În timp ce Hillary Clinton se pregătește să inițieze trei ONG-uri pentru strângere de fonduri pentru democrați, o reamintire publică de răsunet a cumplitelor sale crime și a delictelor săvârșite ca secretar de stat ar putea fi cuiul din sicriul democrat care intră în alegerile din noiembrie. Între aceste crime ies în evidență vânzarea Libanului Franței, a Siriei și Yemenului către Arabia Saudită și vânzarea Uranium One (mare companie minieră de extragere de uraniu cu sediul în Canada) către Rusia”.

Pregătiți-vă pentru o toamnă fierbinte oameni buni…!

Citiți și:

Un dialog incendiar cu Benjamin Fulford și Robert David Steele

Rușii, chinezii și americanii planifică o campanie masivă de lichidare a guvernului khazar secret

Un agent israelian retras, specializat în contrainformații, afirmă că turnurile WTC au fost prăbușite prin detonarea de dispozitive nucleare W-54

 

yogaesoteric
10 octombrie 2018

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More