Reclame cu mesaje masonice (I)

de Andrei Popescu
 
Majoritatea reclamelor prezentate în mass-media, pe internet sau panouri de reclame conţin simboluri specifice şi mesaje fracmasonice. Vom expune într-o serie de articole unele exemple semnificative, pentru a vă edifica şi totodată a vă avertiza asupra modului insidios în care acestea s-au infiltrat în viaţa noastră şi în subconştientul colectiv. Această situație este un avertisment foarte serios legat de faptul că în scopul de a ajunge să controleze întreaga populaţie a acestei planete, francmasoneria mondială se foloseşte de tehnici insidioase de manipulare.
 

1. Reclama promoţională Nike îl prezintă pe faimosul jucător de baschet Kobe Bryant în postura unui orator care îi „ghidează” cu ajutorul „sistemului Kobe” pe cei care deja beneficiază de succes spre ceva… mai presus de succes.
Pe lângă amuzamentul acestei reclame, nu putem să trecem cu vederea simbolismul masonic şi mai ales, aluziile făcute cu privire la ce se petrece cu adevărat, în cazul celor care doresc mai mult succes.

 
Kobe Bryant făcând semnul piramidei, acelaşi semn pe care Jay-Z şi alţi artişti francmasoni îl realizează frecvent

Kobe le vorbeşte despre succes unor oameni precum faimosul Kanye West, multimiliardarul Richard Branson, cunoscutul autor şi conferenţiar Tony Robbins. Este evident faptul că ei nu se află acolo pentru bani. Ei se află acolo în calitate de reprezentanţi ai „sistemului”. Kobe Bryant le vorbeşte despre pasul de după succes. Acest pas îl reprezintă includerea (iniţierea) într-un grup de elită, care garantează privilegii financiare şi sociale.

Este important de remarcat că în cadrul acestei reclame, succesul este reprezentat de vârful piramidei, cel care coincide cu ochiul „atotvăzător” din simbolismul francmasonilor.

 
2. În această reclamă Versace pentru H&M, Donatella Versace este reprezentată ca fiind „atotvăzătoare”, „atotmanipulatoare”, ea deţine controlul total asupra modelelor. Simboluri masonice şi de control mental apar în fiecare scenă într-un mod care este de-a dreptul înspăimântător, dar şi foarte revelator.


 
Modelele sunt controlate precum nişte păpuşi, prin faptul că ele acceptă „regulile” impuse de modă

 
Un manechin încearcă să fugă, dar este prins de o mână din umbră

 
În cadrul programării mentale, victimele nu sunt conştiente, acestea purtându-se asemenea unor roboţi

În reclamă mai apar: un ochi atotvăzător, un labirint, o roată pentru hamsteri şi alte simboluri evidenţiind lipsa puterii şi confuzia sclavilor programării mentale.
La final, Donatella Versace se întoarce şi spune: „Casa mea, regulile mele, plăcerea mea.”

3. Reclama cântăreţei Rihanna la parfumul Reb’l Fleur are un mesaj foarte direct: „Răul se simte atât de bine”, „Binele se simte atât de rău.” Ea „cade” în ispită unde este „atât de bine”. Aluzia sexuală este evidentă.

 

Citiți partea a doua a acestui articol

Citiţi şi:
Reclame cu semnale masonice pentru abonaţii Vodafone
Codul subliminal al „Iluminaţilor” ascuns în videoclipurile MTV

yogaesoteric
1 februarie 2012

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More