Regizorul David Crowley a fost ucis împreună cu soţia şi fiica sa pentru curajul de a face cunoscut ceea ce este pe cale să devină America

 

Regizorul și scriitorul David Crowley și familia sa au fost găsiți morți în casă, în Minnesota, în urmă cu un an. Autoritățile declară că ar fi vorba de „crimă şi sinucidere”, însă numeroase voci susțin că mai degrabă a fost un asasinat. Filmul Gray State la care lucra Crowley era unul extrem de deranjant pentru sistem.

Un vecin a alertat autoritățile după ce a văzut corpurile neînsuflețite ale celor trei membri ai familiei Crowley – David, în vârstă de 29 de ani, soția sa Komel, de 28 ani și fiica lor Raniya, în vârstă de 5 ani – întinse pe jos în casa lor din Apple Valley. Collin Prochno a observat că vecinii săi nu îşi ridicaseră nişte pachete care erau așezate la ușă de câteva săptămâni. După ce a sunat la ușă, s-a uitat pe fereastră și „a văzut trei corpuri întinse pe jos cu un pistol negru lângă ele”, potrivit agenţiei de ştiri KARE11. Nu se ştie exact de cât timp zăceau acolo trupurile celor trei, dar vecinii bănuiesc că ar fi murit cândva în vacanța de Crăciun.

Agențiile de aplicare a legii investighează cauzele deceselor, iar poliția, după aproape un an de investigații, afirmă că nu cunoaște ce anume l-ar fi determinat pe David Crowley să comită teribilele crime și apoi să se sinucidă. Inițial au relatat doar că morţile celor trei ar fi „suspecte”, notează Daily Mail.

Deși foarte puţine detalii ale cazului au fost făcute publice, unele ziare precum Star Tribune îl scot pe Crowley responsabil şi asta doar din cauză că ultima dată s-a tuns foarte scurt, încărcând nişte poze cu noua frizură pe reţelele de socializare și pentru că „a început să poarte uniforma de armată”.

Însă conform unor informații, ușa din spatele casei era descuiată și ușor întredeschisă, astfel că oricine ar fi putut să intre și să-i ucidă pe cei trei, făcând apoi ca totul să pară ca și cum regizorul american și-ar fi ucis soția și fiica după care s-ar fi sinucis.

La împrejurările suspecte din jurul decesului controversat a lui Crowley se adaugă cel mai recent proiect al său, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent, care prezintă un stat polițienesc brutal, instaurarea legii marţiale, impunerea identificării biometrice, o stare de supraveghere continuă și trupe de șoc FEMA care adună dizidenţi în taberele lor.

Urmăriți aici trailerul filmului Gray State.

Unul dintre actorii care apare într-un trailer al producţiei Gray State, Charles Hubbell, a declarat pentru ziarul Pioneer că David Crowley era un tip echilibrat și preocupat de a reuși.
„Părea mai degrabă un tip cu picioarele pe pământ și concentrat, decât unul haotic care să facă aşa ceva”, a afirmat Hubbell. „Tot timpul cât am lucrat cu el nimic nu mi-a sugerat că ar fi un tip agresiv, haotic, ciudat sau anormal. Era unul dintre acei oameni în mâinile căruia ţi-ai încredinţa viaţa, un om foarte hotărât să reușească.”

Compania Indiegogo care i-a susţinut financiar proiectul, în octombrie 2012 a menţionat că suma pentru pre-producția filmului se ridică la 61.332 dolari.

Crowley lucra, de asemenea, la un film intitulat Gray State: The Rise, „un documentar despre frumusețea libertăţii umane în detrimentul opresiunii, sclaviei și tiraniei”, potrivit descrierii de pe pagina de Facebook a filmului.

Citiți și:Saga enigmatică a bancherilor care mor: «sinuciderile» sunt înlocuite de asasinate

Tragedia de la Colectiv – o crimă cu premeditare?

 

yogaesoteric
14 aprilie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More