Relaţiile şi sexualitatea în Telos

 

Una dintre legendele legate de lemurieni spune că, după ce aceștia au aflat că urmează să dispară continentul lor de la suprafața Pământului, au construit un oraș subteran, numit Telos (în limba greacă, telos înseamnă „scop ultim”)

 

După ce Lemuria a fost înghițită de ape, spune legenda, lemurienii au continuat să trăiască în interiorul Pământului, în Telos, un ținut asemănător regatului tainic al Shambala-ei.

Aurelia Louise Jones (1940-2009), de profesie asistentă medicală, devenită mai târziu terapeut, ce folosea metode alternative naturiste pentru vindecare, a susținut că primește mesaje prin chanelling de la Marele Preot Adama, conducătorul spiritual al lemurienilor din Telos.

Adama

Aurelia Louise Jones a scris mai multe cărți conținând revelații pe care afirma că le-a primit de la Adama. În continuare vă oferim unele fragmente referitoare la relațiile de cuplu în Telos.

Adama, te rog vorbeşte despre relaţiile dintre bărbaţi şi femei în oraşul Telos. Cum este privită sexualitatea în Telos? Cum pot oamenii obișnuiți să evolueze până la acest tip de relaţii?

Salutări, dragii mei!
Este o adevărată bucurie pentru mine şi echipa mea să petrecem ceva timp cu voi în câmpul energetic care vă înconjoară, pe măsură ce citiţi cele spuse de noi. Dorinţa noastră cea mai arzătoare este de a vă oferi o mai bună înţelegere a legilor dumnezeiești şi a modului de punere în practică a acestora.

Modul în care ne trăim în Telos nu este foarte diferit de al oricărei comunităţi galactice din acest sistem solar, sau din univers. Deşi celelalte civilizaţii de pe celelalte planete şi-ar putea exprima vieţile diferit faţă de noi, putem afirma că trăim şi aplicăm legi universale, care sunt aceleaşi pentru toată lumea. Modul în care este exprimată viaţa poate varia – puţin sau mult – de la o civilizaţie la alta, dar principiile fundamentale sunt aceleaşi pentru toţi. Aţi putea să le numiţi „unitate sau conştiinţa universală”.

Relaţiile şi manifestările noastre sexuale în Telos reflectă o conştiinţă care este mult mai evoluată şi mai matură decât a voastră, în ceea ce priveşte înţelegerea referitoare la diferitele moduri de trăire a iubirii. Aspectul esenţial este că intenţia relaţiilor constă în crearea „unităţii”, într-o îmbrăţişare a experienţei iubirii dumnezeiești. De foarte mult timp, în dimensiunea voastră relaţiile se bazează pe conştiinţa dualităţii. În prezent, dragii mei, aţi obosit, datorită acestor tipuri de relaţii care nu funcţionează şi nu vă satisfac dorinţele inimii.

Relaţiile voastre – majoritatea lor – v-au provocat diferite suferinţe şi nostalgii. Dar vă doriţi foarte mult să căpătaţi o înţelegere mai înţeleaptă în ceea ce priveşte relaţiile. Mulţi dintre voi descoperă acum realitatea programării distorsionate pe care o aveţi despre relaţii şi vă deschideţi inimile pentru a echilibra polaritatea feminină cu cea masculină, în fiinţa voastră.

În primul rând, să fiţi conştienţi de faptul că totul începe cu voi. „Celălalt” este, pur şi simplu, o oglindă împreună cu care să evoluaţi şi de la care să învăţaţi. Nimeni nu vă poate iubi mai mult decât voi înşivă. Şi nici nu puteţi iubi pe nimeni altcineva – mă refer la iubirea adevărată – mai mult decât vă iubiţi propria persoană. Gândiţi-vă bine la acest aspect.

Ori de câte ori cauţi pe altcineva care să-ţi ofere dragostea pe care nu eşti dispus să ţi-o oferi singur, creezi nevoia.

Voi nu personificaţi echilibrul potrivit care să atragă tipul de relaţie după care tânjiţi. Astfel, relaţia pe care v-o doriţi se bazează mai degrabă pe nevoie, decât pe crearea unităţii. Aceasta, dragi prieteni, nu va funcţiona niciodată – sau cel puţin nu pentru mult timp. Reţineţi că, într-o relaţie dezechilibrată, ambii parteneri oglindesc unul către celălalt aceste dezechilibre: nevoia, simţul de proprietate, aşteptările nerealiste, controlul, manipularea şi aşa mai departe. Cunoaşteţi întregul pomelnic de nemulţumiri referitoare la relaţiile din dimensiunea voastră, chiar mai bine decât noi.

Ori de câte ori doi oameni sunt împliniţi şi compleţi în Sine, echilibrând energia lor feminină şi cea masculină, sunt atât de îndrăgostiţi de ei înşişi, încât nu mai au nevoie ca altcineva să le satisfacă nevoile emoţionale. Ei se simt întregi, fericiţi şi norocoşi şi emană bucuria de a trăi cu, sau fără ființa iubită. Nu simt lipsa de iubire şi goliciunea interioară pe care o resimt cei care au nevoi şi sunt dezechilibraţi.

Când acest echilibru este realizat, atunci şi doar atunci, tot ceea ce reprezintă „eu sunt” în fiinţa voastră va lansa chemarea pentru materializarea unui iubit potrivit în viaţa voastră – dar numai în cazul în care aceasta vă este dorinţa şi calea pe care trebuie să mergeţi. Această „uniune dumnezeiască” cu sufletul pereche se poate manifesta în viaţa voastră doar prin intervenţia Sinelui vostru Superior.

În Telos ne respectăm unii pe alţii, în sensul în care nu am accepta sau nu ne-am mulţumi niciodată cu o relaţie care să ne ofere mai puţin de 100% împlinire pe toate planurile.

În societatea noastră, considerăm că toţi suntem egali şi ne respectăm divinitatea şi calea sufletului fiecăruia. Deşi societatea voastră se transformă treptat şi femeile se deschid în fata potenţialului lor, mai există încă multe dintre ele care tolerează inegalitatea, precum şi agresiunea verbală şi fizică.

Prea multe dintre voi nu vă simţiţi demne de a fi iubite şi toleraţi bătăile, lipsurile şi violarea integrităţii şi libertăţii voastre. Prea multe dintre voi consideră că doar atât meritaţi sau credeţi că relaţiile abuzive reprezintă un mod normal de viaţă. Chiar şi în SUA, mai există încă această părere. Ea este şi mai tragică în câteva ţări de pe planeta aceasta, în care femeile nu au absolut niciun drept. Ştiţi ce vreau să spun şi la ce țări mă refer.

În societatea noastră, ca şi în toate societăţile evoluate, femeile şi bărbaţii se consideră că fiind două aspecte diferite ale lui Dumnezeu. Femeia reprezintă aspectele Mamei Divine, iar bărbaţii îl întruchipează pe Tatăl Divin. Există întotdeauna stimă şi respect în cadrul cuplului. Acest lucru nu înseamnă că sunt întotdeauna de acord – dar chiar şi atunci când există o diferenţă între dorinţe sau de moduri de a vedea lucrurile, ei îşi respectă punctele de vedere şi acestea nu reprezintă motive de ceartă sau dispută. Ei nu au acest ataşament de a avea dreptate sau nu – şi nu se iubesc mai puţin din cauza diferenţelor de opinii.

Cuplurile petrec cât de mult timp împreună doresc. Au tot răgazul necesar pentru a avea grijă de celălalt, pentru a se iubi şi a-şi arăta aprecierea. Datorită faptului că lucrăm aproximativ douăzeci de ore pe săptămână, şi în restul timpului suntem liberi să facem ce dorim, cuplurile au destulă vreme la dispoziţie pentru a se bucura de faptul că sunt împreună acasă şi în multele adunări sociale şi artistice ale comunităţii noastre. Timpul nu-i presează niciodată şi pot să aibă grijă unul de altul, în multe feluri. Le place foarte mult să-şi ofere mici atenţii, cu tandreţe şi afecţiune. Ei îşi exprimă sexualitatea şi intimitatea unul faţă de celălalt, ori de câte ori doresc – întotdeauna într-o atmosferă minunată, relaxantă.

Relaţiile din Telos nu sunt supuse privaţiunilor fizice legate de supravieţuire şi de dificultăţile financiare cu care vă confruntaţi voi, în societatea voastră. Relaţiile dintre femei şi bărbaţi nu sunt caracterizate de acelaşi nivel de stres ca la voi, şi este uşor să păstrezi iubirea şi armonia în cuplu. Datorită iubirii, a conştiinţei noastre mature şi a respectului faţă de Pământ, există un flux continuu de energie ce se revarsă din univers, care ne asigură toate nevoile. Spre aceasta vă îndreptăţi şi voi, în viitorul foarte apropiat.

Noi nu trebuie să câştigăm bani pentru a ne plăti chiria, sau pentru a ne hrăni copiii, pentru a plăti facturile la doctor, sau impozitele. Toate lucrurile utile vieţii există pe gratis pentru toată lumea. Tirania din lumea voastră se va încheia curând – sperăm că în următorii zece-doisprezece ani – şi stresul vostru general se va diminua considerabil.

Povesteşte-ne despre relaţiile dintre tinerii adulţi sau adolescenţi.

Mai sunt permise relaţii experimentale şi atunci când tinerii ajung la o anumită vârstă, când hormonii lor sexuali devin foarte activi. Nu-i forţăm să-şi suprime aceste dorinţe naturale. Atunci când ajung la vârsta de treisprezece ani sau paisprezece ani, li se permite să experimenteze sexualitatea sub supravegherea preoţilor. Aceşti profesori plini de înţelepciune îi pregătesc pe tinerii noştri să-şi exprime sexualitatea cu maturitate şi responsabilitate. Apoi, li se permite să plece şi să experimenteze, pe cont propriu, ceea ce au fost învăţaţi. Sexualitatea lor este întotdeauna exprimată cu o bucurie şi o încântare pură faţă de celălalt.

În final, nevoia lor tinerească de a avea experienţe cu mai mult de un partener se diminuează, până când apare dorinţa matură pentru angajament. Astfel, tinerii din Telos sunt liberi să-şi experimenteze sexualitatea ca parte a procesului lor de maturizare.

Vine un timp când două suflete care doresc să se unească pentru a-şi împărtăşi calea sufletului lor – sau, pur şi simplu, au o mare afinitate unul faţă de celălalt – hotărăsc să-şi ia un angajament. De obicei, este unul de evoluţie, nu neapărat de natură permanentă. Atunci când două suflete se unesc într-o căsătorie angajată, aceasta îi onorează pe amândoi ca parte din întregul Dumnezeiesc. Aceste căsătorii pot dura de la câţiva ani la sute de ani, și rareori se petrece să apară disensiuni.

Când ambele părţi simt că experienţa lor comună a luat sfârşit, se despart într-o manieră foarte prietenoasă şi iubitoare, şi în armonia acordului mutual. Ei îşi spun unul altuia: „Îţi mulţumesc, dragul meu/draga mea.
A fost minunat că am avut această ocazie de a creşte în cadrul relaţiei cu tine şi pentru ce am învăţat împreună. Îţi mulţumesc pentru iubirea, tandreţea şi afecţiunea pe care am împărtăşit-o împreună şi pentru evoluţia spirituală şi înţelepciunea pe care am câştigat-o din relaţia noastră. Vom rămâne prieteni toată viaţa, deşi vom merge pe drumuri diferite către noua noastră experienţă de viaţă şi de evoluţie a sufletului”.

În cadrul cuplului, ființele din Telos sunt foarte tandre. Atunci când două suflete se angajează într-o căsătorie prin angajament un timp foarte îndelungat şi simt o mare dragoste unul faţă de celălalt, chiar şi după sute sau mii de ani împreună, sunt, de obicei, suflete gemene. Mai devreme sau mai târziu, cele două suflete înaintează o cerere Consiliului Lemurian pentru a primi permisiunea de a se uni într-o căsătorie sacră. Aceste uniuni sunt permanente şi ei rămân întotdeauna împreună, cât mai trăiesc în această dimensiune.

Spune-ne cum îşi exprimă sexualitatea partenerii din Telos.

Într-un fel, corpurile noastre nu sunt la fel de dense, din punct de vedere fizic, ca ale voastre şi putem să ne contopim unul cu celălalt într-un mod mult mai profund şi mai intim.

Atunci când ne unim, ne contopim şi trupurile noastre fizice, precum şi toate chakra-ele, în acest act de iubire. Considerăm actul sexual ca pe o „uniune cu Dumnezeu” şi toate chakra-ele noastre participă, întotdeauna, la unison cu inima – ceea ce ne face să trăim o experienţă mai amplă. Expresia noastră sexuală se bazează mai întâi pe implicarea focurilor inimii.

În expresia voastră sexuală de la suprafaţă, voi implicaţi doar primele chakra-e – cea a creativităţii şi cea a supravieţuirii. La aceia care sunt cu adevărat „îndrăgostiţi”, intervine şi chakra inimii. În Telos, nu ne-am angaja niciodată într-un act sexual lipsit de o iubire profundă faţă de celălalt, sau în scopul de a câştiga favoruri, ori pentru motive de manipulare.

Datorită nivelului nostru de evoluţie, avem mai multe chakra-e activate decât voi. Noi avem activate cele douăsprezece chakra-e principale, plus cele douăsprezece chakra-e secundare, aferente fiecărei chakra-e principale. Aceasta înseamnă 144 de chakra-e care sunt angajate în exprimarea noastră erotică.

Atunci când dragostea dintre doi oameni care se unesc într-o expresie de iubire Dumnezeiască – ca Divin feminin şi Divin masculin – este foarte profundă, energia uniunii noastre rezonează în întregul sistem solar. Fuziunea amoroasă se simte la nivel de Tată-Mamă-Dumnezeu, ca un semn de recunoştinţă pentru iubirea dintre cei doi şi pentru prilejul oferit pentru această uniune. Devine un act de reală comuniune între inimi care se unesc cu energia Creatorului.
Aşa ne privim noi sexualitatea.

Practici sexuale aberante

De mult timp vă urmărim expresiile voastre sexuale – de la cele mai înalte, până la cele mai joase vibraţii. Vă recomandăm să reevaluaţi consecinţele emoţionale negative ale partidelor de sex care presupun puţină iubire, sau chiar deloc, faţă de celălalt. Mai sunt încă țări în care clitorisul femeii este îndepărtat încă din copilărie, pentru ca ea să nu simtă niciodată plăcerea sexuală; astfel aspectul ei dumnezeiesc este complet negat. În societăţi întregi, femeilor li s-a negat plăcerea sexuală de către energia masculină, cât şi de către cei care au manipulat genetica pe planeta voastră.

Să vă mai spun ceva. Foarte multe femei de pe planeta aceasta au renunţat la sexualitate şi la energiile lor dumnezeiești, pentru că au fost abuzate, maltratate, întinate, violate, reprimate şi dezonorate. În timpurile trecute, femeile credeau că nu valorează prea mult, în afară de a servi ca obiect sexual şi de a reprezenta o posesiune materială pentru satisfacerea nevoilor fizice şi emoţionale ale bărbaţilor. Acum este vremea ca ambele sexe să-şi vindece aceste răni profunde.

Aducerea pe lume a copiilor

Noi suntem complet liberi să ne bucurăm de sexualitatea noastră, fără povara sau teama sarcinilor nedorite. Acestea apar doar atunci când un suflet este invitat prin intenţie să evolueze în comunitatea noastră. Astfel, concepţia are loc în plan energetic, în corpul subtil, şi se manifestă fizic. Copiii pot veni pe lume doar în cuplurile unite printr-o căsătorie sacră.

Atunci când un cuplu ia decizia de a avea un copil, cei doi se duc la unul dintre temple, unde discută despre intenţia lor cu preotul superior şi fac o cerere pentru a li se acorda acest privilegiu. Doar cuplurile care au atins o maturitate spirituală înaltă primesc permisiunea de a aduce suflete noi, pentru întrupare. Aşa se petrece în toate civilizaţiile luminate.

Atunci când cuplurile primesc permisiunea de a aduce un suflet nou în comunitatea noastră, acest fapt este considerat a fi foarte sacru. Viitorii părinţi intră apoi în legătură directă cu unul sau mai mulţi candidaţi la acest privilegiu din tărâmul luminii. Odată ce candidatul este ales, au loc multe întâlniri la nivel interior între sufletul ce urmează să vină la întrupare şi viitorii părinţi. Este vorba de aproximativ şase până la douăsprezece luni de pregătire pentru concepţie. Calea sufletului şi obiectivele sunt studiate atent, până când totul este pregătit pentru acest angajament sacru.

Ar fi ceva de neconceput în societatea noastră să aduci la încarnare un copil fără ca, înainte, să faci cele mai înalte şi mai complete pregătiri.

Suntem pe deplin conştienţi de impactul pe care-l va avea, în comunitatea noastră, naşterea unui suflet nou. După concepţie, perioada de gestaţie este de douăsprezece săptămâni. Părinţii se mută temporar la unul dintre temple, pentru a face pregătiri complete pentru eveniment. În acest timp, viitorii părinţi se copleşesc unul pe celălalt cu cea mai pură iubire de care sunt capabili ca parteneri de cuplu. Ei ascultă muzică, ale cărei acorduri le ridică vibraţiile şi se lasă pătrunşi de frumuseţea rafinată.

Membrii clerului din temple onorează şi întâmpină cu bucurie sufletul destinat să devină parte din comunitate. Copiii noştri sunt pe deplin doriţi. Pe durata perioadei de gestaţie, sufletul care aşteaptă să fie născut simte din plin iubirea părinţilor şi a comunităţii.

Copiii noştri se nasc puţin mai mari decât ai voştri şi se dezvoltă mai repede; de asemenea, ei cresc şi în înţelepciune şi în dobândirea de cunoştinţe. Deşi pot să treacă prin câteva experienţe similare cu cele ale copiilor de la suprafaţă, în special la pubertate, avem multe modalităţi pentru a-i ajuta să se maturizeze şi să-şi depăşească problemele.

Calea fiecărui copil este întotdeauna cunoscută şi respectată şi fiecare primeşte toată atenţia de care are nevoie.

Există ceva ce ne-aţi putea spune, nouă, oamenilor obișnuiți de la suprafața Pământului, despre cum am putea evolua pentru a ajunge la aceeaşi stare de conştiinţă?

Ei bine, aceasta este pe cale să se petreacă, dragii mei.
Se va petrece odată cu creşterea nivelului de conştiență şi cu trezirea conştiinţei voastre. Cei care citesc informaţiile de la noi, percep semnificaţia şi doresc să-şi creeze acest gen de viaţă pentru ei înşişi. Ei doresc să trăiască într-o astfel de civilizaţie luminată. Pe măsură ce respectaţi aceste principii de conştiinţă superioară, voi o şi creaţi. Ea va evolua în anii următori. În viitorul apropiat, din ce în ce mai mulţi oameni îşi vor deschide conştiinţa faţă de informaţia pe care v-o oferim.

Pe măsură ce acest număr creşte, veţi vedea că lucrurile vor începe să se modifice rapid.
Ştiţi că intenţia creează realitatea. Atunci când suficient de mulţi oameni doresc transformarea şi îşi formulează intenţia fermă de a crea o nouă realitate, pentru ei şi pentru omenire, aceasta se va petrece, pur şi simplu. Este important ca, acum, fiecare dintre voi să devină un ambasador al iubirii, al păcii şi armoniei pentru sine, pentru omenire şi pentru planetă.

Este important să începeţi să împărtăşiţi celor din jurul vostru cât de mult puteţi din informaţiile care simţiţi că vă transformă vieţile.
Timpul de a sta liniştiți în coconul vostru s-a încheiat.

Trebuie să vă împărţiţi iubirea, lumina şi cunoştinţele voastre, tuturor acelora pe care-i întâlniţi în cale.
Cu cât străluciţi mai mult şi transmiteţi noua voastră înţelegere, cu atât se va extinde ea mai mult în interiorul vostru şi pe planetă. Aşa are loc procesul de evoluţie. Am remarcat, în rândurile celor de origine franceză care au citit primele noastre cărţi, că a avut loc o transformare clară de conştiență şi o creştere substanţială a dorinţei pentru un trai superior. Am mai observat că bărbaţii şi femeile se respectă mai mult unul pe celălalt. Toţi vor trebui să înceapă să-şi accepte divinitatea şi să-şi echilibreze polarităţile, indiferent dacă sunt într-un corp de sex masculin sau feminin. Înţelegeţi? Atunci când sunteţi acordaţi la polarităţile voastre interioare şi întâlniţi pe cineva în aceeași situaţie, veţi începe să trăiţi noi experienţe în relaţiile voastre, care vă vor aduce o satisfacţie mult mai mare.

Cunoştinţele şi informaţiile potrivite reprezintă o hrană pentru suflet, care duce la transformări. Pe măsură ce mai mulţi oameni devin conştienţi şi îşi deschid inimile către aceste concepţii, efectul de masă critică va modifica conştiinţa colectivă. Urmăriţi salturile de conştiinţă şi stilul de viaţă pe care oamenii de pe această planetă le vor adopta peste câţiva ani.

Cu cât va fi mai mare numărul celor care îmbrăţişează acest tip de informaţie, cu atât mai repede va ajunge omenirea la o conştiinţă mai înaltă.

Aceste concepţii legate de legile dumnezeiești sunt acum într-o fază embrionară, în inimile celor puţini. Pe măsură ce veţi împărtăşi aceste noi descoperiri, celor care sunt deschişi către ele, acestea vor germina şi vor creşte.

Odată ce vor fi suficient de mulţi oameni care să păstreze în inimile lor dorinţa unui astfel de salt de conştiinţă, nu veţi mai putea împiedica acest lucru, deoarece energia care inundă planeta chiar în acest moment îi susţine ca niciodată înainte. Este doar problema de a informa o populaţie adormită prin scrieri şi învăţături, făcând cunoscute adevărurile care au fost ascunse de voi foarte mult timp.

Învăţaţi lecţia de a nu face rău nimănui.
Să nu pricinuiţi absolut niciun rău,
Niciunui aspect al vieţii
Prin cuvânt, gând sau sentiment.
Să ştiţi că orice acţiune violentă sau violență fizică
Vă vor ţine în tărâmul durerii,
Al suferinţei şi al morţii.

Citiți și:
Universaliile iubirii în cuplu
Din nou… Atlantida
SHAMBALA – Secretele dezvăluite ale tărâmului ascuns ce există în cavitatea enigmatică din centrul Pământului

yogaesoteric
21 octombrie 2017

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More