Reprezentarea microcosmosului covid

Luați doi lați egali, preferabil din lemn de esență moale, dar se poate și din fag, arțar sau stejar. Lungimea minimă 1m, maximă 1,5 m, dar se poate să fie mai lungi sau mai scurți (numai că o să fie mai greu de mânuit construcția finală).

Profilul poate fi dreptunghiular, pătrat, merge greu dar merge și rotund! Să zicem că optim ar fi unul dreptunghiular, minim 3 × 1 cm!

La un cap se găuresc amândoi lații cu un burghiu (de lemn) de 8,5 mm.

La capetele opuse se fixează pe un laț un creion, pe celălalt un cui, astfel încât vârful cuiului să fie liber. (Propunere: bateți direct cuiul în capătul lațului și apoi tăiați cu un clește capul cuiului.) Important este ca brațele să rămână egale ca lungime (cu creionul și cuiul fixate cu tot).

Fixați-le împreună cu un șurub M8, prin intermediul unei piulițe, astfel încât între capătul cuiului și cel al creionului să rămână exact 50 de cm.

Acum, cu compasul construit (clar că puteam spune de la început că aveți nevoie de un compas gigantic și la fel de clar este că se poate construi unul mult mai simplu), găsiți în sufragerie un loc pe unul din pereți pe care să puteți trasa un cerc cu diametrul de 1 m.

Trasați cercul!

Dați-vă un metru doi în spate și priviți „capodopera”!

Cercul este mărimea unui por de mască facială iar urma cuiului (dacă o puteți vedea de unde vă aflați) este mărimea unui virus covid!

Dacă vă simțiți încă protejați de mască, înseamnă că aveți probleme mult mai grave decât o eventuală infectare cu un virus covid și asta înafară de problema pe care o să o aveți când dau soția, soacra sau părinții cu ochii de cercul de pe perete!

Dacă demonstrația nu vă convinge, faceți mai multe cercuri unul lângă altul (că și porii ca și virușii sunt mai mulți)!

Citiți și:
Studiile arată că masca ucide. Ce s-a petrecut când chirurgii nu au purtat masca
Dr. Vasile Astărăstoae despre mască și vaccin…

 

yogaesoteric
25 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More