Restricții bizare în Belgia: Un singur musafir are voie să folosească toaleta, din cei invitați la petrecerea de Crăciun

Autoritățile din Belgia au adoptat un set strict de reguli pentru perioada de Crăciun, unde petrecerile vor fi premise, însă cu condiția ca un singur musafir să poată să folosească toaleta.

Această restricție, cel puțin bizară, a fost anunțată de autoritățile locale din Belgia, scrie brusselstimes.com, citată de Digi24.

„Dacă este nevoie să mergeţi la toaletă, nu va mai fi nimic de făcut decât să vă întoarceţi acasă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al autorității locale din Belgia, potrivit sursei citate.

Pe de altă parte, ministrul belgian de Interne, Annelies Verlinden, a anunțat că oricine invită oaspeţi este necesar să aibă o grădină sau o curte unde oamenii să se poată plimba.

Invitarea oamenilor să sărbătorească în grădină este permisă, dacă grupul nu este mai mare de patru persoane, iar regulile de distanță și igienă sunt respectate. Singura persoană căreia îi este permis accesul în casă este cineva apropiat, ales de familia gazdă.

Restricţiile au mai impus oamenilor care trăiesc singuri să se îmbrăţişeze doar cu o singură persoană din afara casei lor.Citiţi şi:

Obstinația răului și închiderea tuturor

Epidemiolog de la Harvard: Nu vom scăpa niciodată de Covid. Lockdown-ul este un experiment unic și este un experiment îngrozitoryogaesoteric

13 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More