Revista «Scientific Research»: Vaccinuri cu substanțe chimice pentru depopulare (II)

Citiți prima parte a articolului

Folosirea vaccinurilor ca arme sub acoperire pentru inducerea sterilității este doar începutul, un alt plan criminal al elitelor malefice care conduc din umbră fiind acela de a declanșa o pandemie deliberată și mortală care va reduce semnificativ populația de pe planeta Pământ.

Această abordare de tip „armă biologică” ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccin. În sprijinul acestui fapt, acum există dovezi ce confirmă că vaccinurile împotriva gripei fac oamenii mai vulnerabili la gripă în anii următori. 

Vaccines.news scrie în articolul „BOMBSHELL: Flu shots scientifically proven to weaken immune response in subsequent years”:
„Un studiu medical efectuat la Centrul Medical Wexner al Universității de Stat din Ohio a constatat că femeile care au primit vaccinuri antigripale au avut un răspuns imunitar slăbit în anii următori.

Dr. Lisa Christian, cercetătorul principal al studiului, a concluzionat că «Dovezile în creștere arată că cei care au primit o vaccinare antigripală în anul precedent au răspunsuri mai scăzute la anticorpi în anul curent».

Studiul demonstrează încă o dată că povestea oficială a industriei vaccinurilor antigripale – și a mijloacelor media complice – este falsă și deliberat înșelătoare. Departe de a oferi protecție împotriva «glonțului», vaccinurile antigripale fac de fapt oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripale, ceea ce contribuie, bineînțeles, la creșterea numărului de oameni care fac gripă și apoi gândesc fals că au nevoie de mai multe vaccinuri antigripale pentru «mai multă protecție»”.

Gripa ca „armă” de depopulare a fost deja dezlănțuită

Dacă v-ați uitat la știri, probabil ați auzit că decesele de gripă din acest an au fost cele mai grave din ultima vreme. 

Sezonul de gripă a fost „cel mai rău din ultimul deceniu”, spune un articol din USA Today, care impune în mod corespunzător mai multe vaccinuri ca răspuns. O zi mai târziu, ziarul propagandist nu se poate abține să întrebe „Sezonul de gripă: de ce oameni [sănătoși] mor de la el?”.

USA Today este complet nedumerită de ce oamenii sănătoși mor de pe urma gripei. Ziarul analfabet științific nu poate, de asemenea, să-și dea seama de ce cu cât mai mulți oameni se vaccinează, cu atât mai multe șanse au de a muri de gripă. 

Ceea ce ei nu spun, desigur, este că de fapt oamenii care sunt vaccinați au parte de cele mai multe decese. Vaccinurile sunt în mod deliberat „înarmate” pentru a întoarce propriul organism al unei persoane împotriva ei, exact în același mod în care hCG introdus în vaccinuri face ca organismul femeii africane să fie „armat” împotriva propriului copil. 

Utilizarea vaccinurilor ca vector de depopulare nu este o teorie prostească a conspirației; este un fapt științific stabilit, publicat, care a fost verificat de mai multe laboratoare de analize biochimice. Cine crede în știință este necesar să urmărească dovezile reale, chiar dacă acestea vor conduce la concluzii care par a fi ofensatoare pentru viziunea unora asupra lumii. De fapt, există eforturi active de depopulare în curs de desfășurare și vaccinurile sunt vectorul perfect pentru a injecta oamenii cu un cocktail de fragmente de ARN și compuși chimici care ar putea duce la infertilitate, avorturi spontane, moarte timpurie sau orice alt număr de obiective vizate de globaliștii doritori de depopulare, cum ar fi Bill Gates și alții. 

Mai nimeni nu pare să se preocupe cu privire la ingredientele ce sunt adăugate în vaccinuri și în general doctorii nu au idee despre ce conțin vaccinurile, altceva decât fragmentele virale slăbite. Și totuși, CDC afirmă în mod deschis că vaccinurile conțin o varietate de substanțe chimice neurotoxice, cum ar fi MSG – monoglutamat de sodiu, formaldehidă, mercur, aluminiu, antibiotice și așa mai departe.

Legătura nazistă: Zyklon-B, Bayer, IG Farben, crime de război și genocid

Oamenii care sunt de acord să fie vaccinați sunt, practic, supuși unui atac chimic cu substanțe introduse în vaccinuri în scopuri nefaste.

În esență, industria vaccinurilor încearcă să facă exact ceea ce naziștii le-au făcut evreilor, cu excepția faptului că o fac cu substanțe chimice vaccinale în loc de Zyklon-B. Nu este o coincidență că același mastodont chimic care a dezvoltat și a produs odată Zyklon B – este acum un producător global de vaccinuri. Compania este cunoscută sub numele de Bayer și, așa cum scrie Natural News într-un articol care expune istoria nazistă a industriei vaccinurilor, a fost profund implicată în crime împotriva umanității:

„După cel de-al Doilea Război Mondial, zeci de suspecți de crime de război naziste au fost judecați de aliați în Palatul de Justiție din orașul Nürnberg, locul nașterii partidului nazist. Printre prizonierii industriali acuzați de crime împotriva umanității au fost 24 de manageri ai IG Farben, o organizație fără de care nu ar fi fost posibil, conform procurorului șef al SUA Telford Taylor, al Doilea Război Mondial.

În 1925, IG Farben, Interessengemeinschaft Farben (Comunitatea de interese a vopselurilor), a devenit un cartel puternic al companiilor chimice și farmaceutice germane, cum ar fi Bayer (producătorul de aspirină), BASF, AGFA și Hoechst (cunoscut sub numele de Aventis). Până în 1933, grupul IG Farben a devenit cea mai mare corporație chimică si farmaceutică din lume. Și chiar și astăzi, deși nu utilizează numele de IG Farben, companiile sale rămân cele mai puternice companii transnaționale de pe planetă în domeniul produselor farmaceutice, chimice și agrochimice.

Cartelul IG Farben a fost crucial pentru efortul de război al naziștilor prin furnizarea de combustibili sintetici, cauciuc și alte substanțe chimice. Ei au fabricat și Zyklon-B, puternicul gaz folosit pentru a ucide milioane de oameni în lagărele de concentrare din Auschwitz, Birkenau și în alte locuri. Cartelul, mai târziu cunoscut sub numele de chimiștii diavolului, a folosit deținuții din lagărele de concentrare ca lucrători sclavi și cobai pentru a testa substanțele chimice, produsele farmaceutice și vaccinurile. Zeci de mii au murit, iar cei care s-au îmbolnăvit prea mult pentru a mai fi de folos au fost uciși în camerele de gazare.

Dr. Fritz ter Meer, directorul IG Farben, implicat direct în dezvoltarea gazului Zyklon-B care a ucis milioane de evrei, a fost condamnat la șapte ani de închisoare, dar a fost eliberat după patru ani prin intervenția lui Rockefeller și a lui J.J. McCloy, apoi și a Înaltului Comisar al SUA pentru Germania. Fritz ter Meer care nu s-a căit, și vinovat fiind de genocid și crime împotriva umanității, s-a întors să lucreze la Bayer, unde a fost președinte mai bine de 10 ani, până în 1961.”

Da, aceeași companie care produce acum vaccinuri a fost cândva condusă de un criminal nazist, care a folosit substanțe chimice pentru a comite genocid. Și se pare că nimic nu s-a schimbat. Cu excepția faptului că acum, în locul mass-media naziste, singura care promova genocidul, astăzi întreaga media mainstream controlată de corporații face propagandă agresivă acelorași medicamente genocidale, în numele „sănătății publice”.

Acesta este adevărul pe care statul profund vaccinal încearcă cu disperare să-l ascundă. Cunoscând această realitate șocantă, vă veți putea salva viața, veți putea salva viețile celor apropiați și chiar pe ale altor oameni, oricare dintre noi fiind deja vizat pentru exterminare de către industria de depopulare a vaccinurilor

Citiți și:

Industria farmaceutică (I). De la imaginea de sprijin al sănătăţii oamenilor la… realitate

11 ingrediente toxice care provoacă boli și care se găsesc în vaccinuri

Lecții învățate în Japonia în urma reacțiilor adverse ale vaccinului Gardasil – O perspectivă a eticii medicale (I)

yogaesoteric 

25 iulie 2018 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More