Revoluția SUA – maidanul american a început

 

După ce Donald Trump a câștigat alegerile, proteste au început în marile orașe de pe întregul teritoriu al Statelor Unite ale Americii. În fiecare seară mii de oameni protestează împotriva lui Trump, iar pentru weekend-uri sunt programate proteste şi mai violente. MoveOn.org, organizația care a chemat americanii în stradă, este finanțată de multimiliardarul George Soros.

Printre email-urile lui Podesta dezvăluite de WikiLeaks este şi un document care arată implicarea lui George Soros în organizarea şi finanţarea MoveOn.org la nivel local, informează RT. În 2004, Washington Post a dezvăluit că Soros și soția sa, Susan Weber Soros, au donat 1.460.000 de dolari către MoveOn.org.

Imediat după alegerile din SUA, pe 9 noiembrie, MoveOn.org a emis un comunicat de presă prin care cheamă oamenii în stradă împotriva lui Donald Trump.

„Sute de americani, zeci de organizații să se adune pașnic în faţa Casei Albe și în orașele din toată ţara, să ia atitudine împotriva misoginismului, rasismului, islamofobiei și xenofobiei”, arată comunicatul de presă al MoveOn.org.

Paul Horner, un tânăr de 37 de ani, a recunoscut că a fost plătit cu 3.500 de dolari ca să provoace o revoltă la un eveniment de-al lui Donald Trump din Fountain Hills, Arizona.

„Am fost plătit cu 3.500 de dolari ca să protestez la o adunare de-a lui Donald Trump din Fountain Hills. Cred că am fost plătit mai bine decât ceilalți protestatari pentru că sunt alb și am urmat câţiva ani cursuri de lupte de stradă și box”, a declarat Horner pentru ABC News.

Paul Horner a dezvăluit cu cât sunt plătiţi ceilalţi oameni prezenţi în stradă. Sumele variază între 150 de dolari pentru femei, copii şi imigranţi, şi 750 de dolari pentru afro-americani.

„Aproape pe toți oamenii cu care am protestat i-am văzut la interviuri şi la training. La miting, vorbind cu unii dintre ei, am aflat că au plătit pe hispanici cu doar 500 de dolari, pe musulmani cu 600 de dolari şi pe afro-americani cu 750 de dolari. Femeile și copiii au fost plătiţi cu jumătate din cei 300 de dolari cât au primit bărbații și imigranții ilegali”, a dezvăluit Horner.

Marko Gasic, comentator britanic, a declarat că oligarhia doreşte să-l intimideze pe Donald Trump şi să-l facă să accepte pacea în politica internă cu condiţia ca războaiele să continue în afara ţării.

„Ei doresc să-l intimideze ca să accepte pacea în interior atâta timp cât elitele globale sunt lăsate să continue războaiele în afara ţării. Ei doresc ca el [Trump, n.n.] să devină un neoconservator la fel ca ei”, a precizat Gasic.

La mitingul din Portland au participat mai mult de 4.000 de persoane în seara de 10 noiembrie. Poliția a tras cu gloanțe de cauciuc și cu gaze lacrimogene în mulțime după ce oamenii legii au fost atacaţi de protestatari. Au fost arestate 26 de persoane.

Finanţatorii importanţi din California ai Partidului Democrat au început o campanie de respingere a votului în urma căruia Donald Trump a câştigat. Gasic crede că cineva „agită apele” deoarece „America nu a avut în mod tradițional o problemă cu acceptarea rezultatului unor alegeri”.

„Soros se află în spatele multor revoluții «colorate» în alte țări și acum finanțează revoluția semi-colorată din SUA. Singura lui legitimitate este portofelul. Singura lui preocupare este crearea unui fel de democrație pe care el să se sprijine şi să obțină un beneficiu din partea ei”, a declarat Gasic pentru RT, cu referire la Revoluția portocalie din Ucraina, printre altele.

În august, hackerii de la DCLeaks au intrat în documentele private ale Open Society, organizație fondată de George Soros. DCLeaks a scris atunci că George Soros este „arhitectul și sponsorul fiecărei revoluții și lovituri de stat din întreaga lume din ultimii 25 de ani”.


Citiți și:

187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (I)

Victoria lui Donald Trump – analize și reacții

 

yogaesoteric
25 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More