Ritual satanic de sacrificare umană la CERN, filmat de un amator. Securitatea laboratorului, compromisă după difuzarea înregistrării

Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (în engleză: European Organization for Nuclear Research, în franceză: Organisation Européenne pour la Recherche Nucléaire), cunoscută mai ales prin acronimul CERN, păstrat de la vechea denumire în limba franceză Conseil européen pour la recherche nucléaire (Consiliul European pentru Cercetare Nucleară) este o organizație europeană de cercetare științifică, care operează cel mai mare laborator din lume pentru cercetarea particulelor elementare.

Laboratorul este situat la câțiva kilometri nord-vest de Geneva, la granița dintre Elveția și Franța. Fondată în 1954, organizația are în prezent 22 de state membre. Israel este prima (și unica în prezent) țară non-europeană cu statut de membru deplin.

Funcția primară a complexului CERN este de a furniza acceleratoare de particule elementare și alte tipuri de infrastructuri necesare fizicii particulelor de energii înalte. La CERN au fost realizate numeroase experimente de diferite tipuri, implicând colaborarea internațională.De curând a apărut pe internet o înregistrare șocantă făcută de un amator in interiorul laboratorului CERN. Videoclipul include „înjunghierea” unei femei şi este filmat din perspectiva unui spectator care urmăreşte ceremonia de la o fereastră. În punctul culminant al ritualului, spectatorul exclamă speriat mai multe cuvinte injurioase şi fuge, lăsând camera video pornită.

Mass-media progresistă a încercat să inducă publicului ideea că ritualul „a fost o glumă”.

Ceremonia a avut loc în faţa unei statui ce îl înfăţişează pe zeul hindus SHIVA, expusă permanent în sediul CERN. „Aceste scene au fost filmate pe domeniul nostru, fără permisiune oficială şi fără să ni se aducă la cunoştinţă. CERN nu tolerează acest tip de şaradă, care poate genera neînţelegeri în legătură cu natura știinţifică a muncii noastre”, a transmis purtătorul de cuvânt al CERN, într-un e-mail pentru Agenţia France-Presse (AFP), adăugând că investigaţia este o „problemă internă”.

Videoclipul a generat întrebări cu privire la siguranţa din campusul CERN. Despre măsurile de siguranţă impuse la accesul în campus, purtătorul de cuvânt al CERN a declarat că sunt verificate constant cardurile, la fiecare intrare. „Legitimațiile CERN sunt verificate în mod sistematic la fiecare intrare, fie că este zi sau noapte”, a spus el, indicând că cei responsabili de așa-zisa farsă aveau legitimaţii de acces. „CERN primeşte în fiecare an mii de utilizatori ştiinţifici din toată lumea şi, uneori, unii dintre ei îşi îngăduie să exagereze cu umorul. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta”, a mai arătat e-mailul, fără să dezvăluie posibila identitate a celor responsabili. Poliţia din Geneva a spus, pentru AFP, că a colaborat cu CERN în privinţa rezolvării acestei situații, dar nu a fost implicată într-o investigaţie oficială.


Citiţi şi:

Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice
Masoneria şi ritualurile satanice

În România, Cavalerii de Malta îşi fac ritualurile în biserici ortodoxe

 
yogaesoteric
7 octombrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More