Ritualuri masonice satanice ce sunt practicate de un lider al PSD

 

În mass-media au apărut câteva fotografii șocante de la ritualurile masonice organizate de un lider al PSD.

 

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, care-l au ca principal protagonist pe Petre Pop, consilier județean PSD, dar și cel mai controversat politician din această localitate (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului, adică circa 5.000 lei), informează Câmpia Express.

 

Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice. Conform sursei citate, la Câmpia Turzii există un „Mare Orient” format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculină condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii.

 

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele „Maestrului Mason” Petre Pop.


Citiți și:

Ce dovezi mai vreţi pentru implicarea masoneriei în distrugerea României după 1989?

Cum l-a ajutat apartenența la francmasonerie pe senatorul Verestoy Atilla să ajungă unul dintre cei mai bogați politicieni

Trei dovezi de netăgăduit că francmasoneria este o sectă satanică

 

yogaesoteric
14 iunie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More