Roboții sintetici sunt deja activi printre noi?

 

Mulți oameni sunt atât de creduli încât iau de bună teoria oficială că deși prima aselenizare a avut loc în 1969, iată că au trecut 50 de ani și nici NASA nici alte agenții nu ar mai fi trimis astronauți pe Lună, chiar dacă tehnologia a progresat absolut enorm între timp. Alții, care au aflat că în 1907 genialul inventator Nikola Tesla făcea demonstrații de producere a energiei libere (de exemplu prin turnul Wardenclyffe), nu își bat deloc capul să se întrebe de ce au trecut mai bine de 100 de ani și omenirea aleargă în continuare după petrol și apoi se plânge de efectele negative ale poluării. Și, ca să mai dăm un exemplu, mulți alții își imaginează că deși clonarea a fost demult recunoscută științific ca fiind perfect posibilă, ea nu este utilizată din motive etice…

Aceste trei exemple și multe, foarte multe altele, indică – pentru cei care au curajul să gândească în afara limitelor trasate de dogma oficială – că în spatele aparențelor există secrete uluitoare, la care masele nu au acces. Pentru a distrage atenția de la astfel de chestiuni bulversante, suntem întreținuți, desigur, cu foarte multe știri-bombă, care ne țin cu sufletul la gură despre ce a mai zis cutare politician de carton sau ce lucru zice-se senzațional a mai făcut un faimos VIP din show-biz…

Să îndrăznim să privim totuși puțin mai mult în spatele cortinei, de data aceasta în problema roboților sintetici.

Câteva informații publice

În urmă cu doi ani, în cadrul unei conferințe de presă la ONU, ambasadorul Siriei a afirmat de mai multe ori că în luptele care se desfășoară pe teritoriul țării sale activează în efectivele opoziției anumite grupări de „soldați modificați genetic”. Tot cam pe vremea aceea, Vladimir Putin tot într-un discurs public făcea referire la anumiți „super-soldați modificați genetic”, care ar reprezenta pentru umanitate o amenințare chiar mai mare decât armele nucleare.

Despre ce ar putea fi vorba? Oare astfel de soldați despre care credeam că țin încă de domeniul science-fiction chiar există în realitate? Se pare că da. Ca să începem să ne facem o idee, iată mai întâi un video cu un model de soldat-robot realizat în anul 2011 de laboratoarele Boston Dynamics, la comanda departamentului militar american DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency – Agenția pentru Proiectele de Cercetare Avansată în domeniul Apărării).

Conform informațiilor postate în 2011 pe site-ului Army Technology al armatei americane, acest model a fost lansat în octombrie 2009. Imaginile video au fost făcute publice în octombrie 2011, iar robotul urma să intre în faza de producție de serie în anul 2012. Modelul era destinat să fie folosit de trupele de infanterie în condiții de mediu dificile, dar și de Forțele Aeriene și de Marină. Este dificil de găsit informații despre modelele mai recente, dar cu siguranță că acestea au devenit mult mai performante. Și să avem în vedere că acestea sunt doar datele publice. Pentru că, evident, ceea ce se face public este demult depășit de modelele de ultimă generație, mai ales când ne raportăm la tehnologiile secrete ale armatei.

Dar credeți că astfel de roboți sunt doar niște simple mașinării umblătoare? Oh, nu. Ele pot avea un creier complex, pot vedea, pot acționa și chiar pot purta o conversație. Să ne amintim de robotul Sophia, larg prezentat mediatic în urmă cu doi-trei ani, care a dialogat cu membrii unei comisii la ONU și a ținut cu acea ocazie și un mic discurs. La scurt timp, în anul 2017, a fost declarată cetățean al Arabiei Saudite. Să avem de asemenea în vedere că în ianuarie 2019 elitele din numeroase țări, care s-au întâlnit la Davos pentru a planifica noile politici publice ale lumii, au anunțat că a patra revoluție industrială a lumii va implica utilizarea Inteligenței Artificiale, a computerelor cuantice și a imprimantelor 3D. În acest sens am aflat că în prezent oamenii de știință construiesc calculatoare cuantice care „se comportă ca un creier”. Sau că imprimantele 3D pot produce organe complexe de tip uman, perfect funcționale, cum ar fi o inimă.

Iată deci că în tot acest context nu ar avea de ce să pară imposibil un model de robot umanoid care să imite extraordinar de mult aparența unui om și care să aibă multiple capacități uimitoare.
Și totuși, lucrurile sunt mult mai stranii decât atât și fac parte dintr-un tablou mult mai vast și mai complicat de evenimente și interese.

Urzeala tronurilor în versiunea modernă

Este acum un fapt larg cunoscut și recunoscut că în vârful piramidei puterii globale se află o elită foarte restrânsă de oameni care dețin o uriașă bogăție și controlează cele mai importante pârghii economice, sociale și politice ale lumii. Datele oficiale ale OXFAM arătau în 2017 că cei mai bogați opt miliardari ai lumii aveau o avere cât jumătate din populația globului. În aceste condiții putem fi siguri că toate descoperirile care ne uimesc acum pe noi au fost mai întâi analizate de elita celor mai influenți oameni ai lumii. Aceștia au urmărit cu siguranță să evalueze ce potențial există în respectivele descoperiri și cum ar putea fi toate acestea orientate cu încuviințarea lor. Este de asemenea de așteptat că aceste elite decid ce va apare public și ce va rămâne secret pentru a fi utilizat doar în interese private. Iar diferența poate fi uriașă, inclusiv în termeni de respectare a normelor legale. Cu alte cuvinte, ce este interzis pentru marea masă, s-ar putea ca pentru cei care dictează legile să nu fie chiar așa.

Privind din acest punct de vedere, nu ar fi deloc exclus ca replicile umane să poată fi foarte utile celor care țin frâiele omenirii. Mai mult decât să facem această presupunere, vom constata în cele ce urmează că astfel de cercetări au trezit un interes deosebit de mare în rândul elitelor. Dar pentru interesele lor cercetarea s-a extins și pe domeniile interzise celor de rând, astfel încât a fost susținută încă o direcție de cercetare, care a avansat extraordinar de mult. Este vorba despre clonare, un procedeu scos în afara legii în majoritatea statelor, din motive etice. În cadrul legal clonarea este restrânsă, de exemplu, la practici legate de multiplicarea celulelor stem.

Și totuși, din datele publice, la ce rezultate avem cunoștință că au ajuns cercetările legate de clonarea umană? Un indiciu concludent este acela că încă din anii 60 laureați Nobel precum Joshua Lederberg sau James Watson anunțau că cercetările pe această linie erau deja foarte avansate. Watson, de exemplu, publica în 1971 un eseu intitulat „Moving Toward the Clonal Man” în care arăta că procedeul începuse să devină accesibil și tocmai de aceea atrăgea atenția asupra riscurilor etice. Apoi, în 1997 a apărut anunțul că cercetătorii au reușit pe deplin să cloneze o oaie. Oaia clonă fusese numită Dolly și era prezentată cu elogii, de exemplu, în știrile difuzate de New York Times. Deși experimentele pe subiecți umani au rămas de domeniul speculațiilor – fiind interzise – este interesant că în februarie 2001 prestigioasa revistă Time Magazine posta cu subînțeles chiar pe copertă afirmația „Clonarea umană este mai aproape decât crezi”.

Înainte de a merge mai departe spre rezultatele la care se pare că au ajuns aplicațiile ferite de ochii lumii legate de robotică și clonare, să vedem mai întâi cam ce organizații sunt implicate și care ar fi interesele lor.

Deloc surprinzător, constatăm un interes major al departamentelor de stat din SUA, de la cel al Apărării până la cel al Sănătății. Observăm de exemplu că încă din 2012 Pentagonul anunța că lucrează la un proiect numit „Avatar” (denumire inspirată  din filmul cu același nume) ce urmărea producerea unor androizi care să lupte în locul oamenilor. De asemenea, administrația Obama a investit masiv în proiecte de cercetare a genomului uman și apoi în proiecte de cercetare a creierului. Casa Albă anunța în 2014 că cercetările pe această linie au implicat cinci agenții federale majore, și anume Departamentul de Cercetare Avansată în domeniul Informațiilor (IARPA), Agenția pentru Programe de Apărare Avansate de Cercetare (DARPA, care face parte din Pentagon), Fundația Națională de Științe (NSF) și Institutul Național de Sănătate (NIH). Casa Albă făcea publică informația că programului de cercetare a creierului i-a fost alocată suma de trei miliarde de dolari pentru următorii zece ani. De curând, în februarie 2019, Pentagonul dezvăluia fără rezerve că pune un accent maximal („paramount”) pe strategiile de implementare a Inteligenței Artificiale.

Un alt aspect semnificativ este că, din câte se pare, programele DARPA de construire a roboților umanoizi ar fi conduse de Fundația Rockefeller, în special în legătură cu cartografierea creierului uman. Influența companiilor conduse de familia Rockefeller este uriașă și în acest domeniu, fapt care apare foarte logic dacă ne gândim că industria farmaceutică la nivel internațional, ca de altfel întregul sistem medical actual, au fost instituite în ultima sută de ani de fundațiile acestei puternice familii. Să mai menționăm în treacăt că familia Rockefeller controlează și agenția de control al alimentelor și medicamentelor (FDA) din SUA, deține cele mai puternice companii petroliere ale lumii, a fost co-fondatoare a Federal Reserve Bank, a Comisiei Trilaterale și a grupului Bilderberg. Conform unor dezvăluiri făcute de fostul producător de film Aaron Russo, elita din care fac parte Rockefellerii dorește un Guvern Mondial controlat de bancheri și plănuiește ca întreaga populație a globului să primească implanturi cu microcipuri. O perspectivă sintetică asupra influenței la scară globală a familiei Rockefeller este oferită de filmul documentar „Dark Secrets of the Rockefeller Family”.

O altă grupare foarte influentă din lumea „Elitelor” ce este foarte interesată de cercetările legate de clonare și de producerea unor replici umane este, conform unor dezvăluiri atent documentate de Fritz Springmeier și Cisco Wheeler, familia Rothschild. În lucrarea lor Deeper Insights into The Illuminati Formula, cei doi cercetători arată că numeroși oameni de știință care lucrează sub auspiciile familiei Rothschild au dezvoltat în secret o modalitate de evoluție avansată a procesului de clonare a ADN-ului. Ei mai afirmă că deja de la sfârșitul anilor 1970 respectivii savanți au început să lucreze la producerea așa-numiților „oameni sintetici”.

Pentru a avea o percepție mai clară asupra influenței familiei Rothschild, reamintim că ei sunt descendenții celor care practic au pus bazele sistemului bancar mondial. Ei controlează aproape toate băncile centrale ale țărilor lumii, mare parte din fluxul banilor și bogățiilor la nivelul tranzacțiilor internaționale, dețin împreună cu Rockefeller-ii (și alte câteva dinastii) banca Federal Reserve din Statele Unite. Tot ei au fost în spatele declanșării aproape a tuturor războaielor importante din ultimii 200 de ani, din care au obținut sistematic profit prin finanțarea ambelor tabere. O prezentare detaliată despre puterea familiei Rothschild poate fi vizionată în filmul documentar Imperiul Rothschild – adevărații stăpâni ai planetei Pământ.

Merită să mai reținem că una dintre direcțiile dictate de clanul Rothschild este Planul Kalergi, iar la aplicarea acestuia lucrează eminența cenușie George Soros. Așa cum știm, Soros impulsionează pe toate căile trimiterea fluxurilor masive de migranți în țările populate preponderent de rasa albă. Alături de un alt mare miliardar, Pierre Omidyar, Soros a înființat la ordinele lui Rothschild o „organizație filantropică”, Full Fact care monitorizează principalele canale mediatice occidentale și Facebook pentru a elimina „știrile false” (fake news) legate de migrație și antisemitism. În realitate, Full Fact are o structură de tip militar și are scopul de a elimina din spațiul public adevărurile explozive pe care elitele nu doresc ca marea masă a populației să le cunoască. În schimb, Full Fact urmărește să prolifereze ignoranța și infantilismul, așa cum poate fi cu ușurință constatat. În mod asemănător, și organizația principală fondată de Soros, Open Society, are tot o structură de tip militar, ceea ce s-a văzut foarte clar prin efectele infiltrării ONG-urilor sale în diferite țări, pentru a aduce „democrația”.

De asemenea, conform Bloomberg, Banca Rothschild & Co. are o puternică influență în S.U.A. printr-o colaborare cu miliardarii Charles și David Koch. Potrivit unor informații oferite de Steve Bannon, fundația familiei super-bogate Mercer (finanțatori ai Cambridge Analytica) și frații Koch „au pus bazele revoluției Trump”. Acești miliardari au avut o uriașă influență în a remodela peisajul politic american, dar refuză să dea declarații în mass-media. Pentru a oferi un exemplu, menționăm că potrivit platformei oficiale Checks and Balances Project (C&BP) influența fraților Koch s-a extins în spatele scenei asupra a 16 departamente federale ale SUA prin legăturile cu directorul CIA, Secretarul de Stat pentru Sănătate, directorul Biroului pentru Reglementarea Afacerilor și altele.

Planul ocult de implementare a sinteticilor

Numeroase informații credibile și convergente la care ne vom referi în continuare conduc la ipoteza că Elitele care controlează lumea pregătesc o uriașă operațiune de a infiltra umanitatea cu astfel de entități robotice sintetice care să execute ordinele după cum au fost programate. Este vorba nu doar despre soldați, ci despre replici fidele care să înlocuiască efectiv o serie întreagă de persoane publice. Mai exact, pe cei care pot avea o mare influență asupra maselor, cum ar fi politicieni, funcționari-cheie, diverși specialiști sau personalități din show-biz. Chiar dacă pare șocant, să recunoaștem că pentru „Elite” ideea în sine ar putea fi destul de plauzibilă. Dar oare o astfel de ipoteză nebunească are vreo șansă să fie adevărată? Din câte am descris până acum constatăm că posibilitățile psihomecanice, electronice, ingineria robotică, tehnicile de clonare și obținerea de roboți umanoizi au ajuns – până și din datele publice – deosebit de avansate. S-a făcut oare un pas mai departe?

Un răspuns demn de luat în seamă la această întrebare l-a oferit în cadrul unui interviu George Green, un om de afaceri plin de succes, care a avut acces în cercurile foarte restrânse ale celor din vârful piramidei puterii. Interviul a fost oferit în anul 2008 pentru celebra serie de emisiuni Project Camelot.

Puteți viziona interviul complet, în două părți, aici și aici. Green a susținut în anii care au urmat și conferințe publice, cum este aceasta din 2009 intitulată O viziune din interior asupra unei imagini de ansamblu. Ce se petrece cu adevărat?.

George Green spunea așadar în anul 2008 că (încă de atunci) existau două metode de clonare a ființelor umane: replicarea și duplicarea. Replicarea este metoda care presupune cultivarea gradată a celulelor clonate, de la stadiul de embrion la cel de adult, iar duplicarea se referă la accelerarea foarte intensă a acestui proces în interiorul anumitor recipiente (tancuri) umplute cu lichid plasmatic. Green spune că acestor duplicate li se spune „sintetici” sau „ceilalți”. Atât el cât și mulți alți insideri au explicat că după obținerea duplicatului fizic, sinteticii sunt programați la nivel cerebral. Procedeul e în principiu relativ simplu: memoria cerebrală a subiectului original este înregistrată pe un suport electromagnetic, pe un fel de CD, și apoi acea informație este descărcată în creierul clonei. Replica va ajunge astfel să știe tot ce știa originalul, toată experiența sa conștientă. Poate vorbi, se poate mișca, imită perfect aparențele originalului. Însă clona nu are structurile subconștiente, nu are nivelurile energetice și psihice superioare pe care le are un om adevărat. Adică nu are suflet, nu are conștiință. Aceasta este marea diferență. Sufletul are în potențialitatea sa memoria vieților anterioare și este conectat la niveluri vaste și înalte de energie și conștiință. Clona nu are aceste conexiuni, nu are așa-numitele „procese de conștiință” și de aceea poate fi foarte ușor controlată, manipulată, programată. Din punct de vedere tehnic problema cu clonele este că le scad capacitățile în doar câțiva ani sau uneori în câteva luni. Din acest motiv ele este necesar să fie reînlocuite periodic. Procedeul se pare că e folosit pe scară largă pentru multe personaje de care „Elita” vrea să se folosească și care au fost înlocuite cu clone.

Insiderii spun că unul dintre locurile principale în care sunt produse astfel de entități sintetice este baza militară subterană Camp David, plasată în districtul american Maryland, la aproximativ 100 de km nord-vest de Washington DC. Este o bază militară uriașă, locul principal de retragere a președinților SUA. Este legată prin tuneluri de Complexul Raven Rock Mountain (prescurtat Site R.), situat la șase mile distanță. Site R este centrul național de comandă în caz de conflict denumit Centrul Național pentru Comandamentul Militar Alternativ (ANMCC), dar mai cunoscut sub numele de „Pentagonul subteran”. Ansamblul format din Camp David și Site R este conectat prin tuneluri la Casa Albă, la Pentagon și la clădirea Congresului, constituind o DUMB (Deep Underground Military Base) gigantică. Câteva imagini ale complexului sunt disponibile aici.

În ultimii ani au apărut în spațiul public tot mai multe informații despre producerea sinteticilor. Procesul cel mai sensibil este, bineînțeles, clonarea informațiilor cerebrale și infuzarea lor în creierul entității gazdă. Corpul gazdă poate fi sintetic, al unor subiecți umani răpiți (există un număr uriaș de dispariții neexplicate) sau al unor copii crescuți special în acest scop. Memoria cerebrală este transferată utilizându-se tehnologia monocromatică pe bază de laser sau unde sonore de înaltă frecvență. Se creează în acest fel o scanare tridimensională completă a creierului și apoi se poate copia și înregistra întreaga memorie a creierului viu al unui individ uman ales. Conținutul de date al respectivului creier este stocat apoi pe un computer extrem de avansat, în care informația rămâne stabilă. Întreaga memorie a acelei persoanei rămâne într-o formă coerentă, ce poate fi reprodusă cu fidelitate. Descărcarea informației în creierul gazdei se face prin inducția unei game complexe de ultrasunete.

De asemenea, și ADN-ul persoanei alese pentru a fi duplicată este colectat, amplificat, procesat și pregătit pentru procesul de infuzare în noul organism gazdă. Infuzia de ADN va controla complet ADN-ul gazdei, transformând inclusiv din punct de vedere fizic organismul gazdă, care va ajunge o replică aproape perfectă a corpului original. Cu toate acestea, ADN-ul rezidual al organismului gazdă poate fi încă detectat și identificat dacă se folosesc proceduri sensibile de testare a ADN-ului. Cercetări foarte avansate pe această linie au fost obținute încă din anii 1970 de către ruși, care pot (și ei) produce de multă vreme sintetici. Insiderii mai spun că în prezent, în urma progresului tehnologic, o clonă umană adultă se poate procesa (pornind de la ADN-ul inițiator sau de la altă dublură sintetică) în mai puțin de 36 de ore! Puteți consulta o serie întreagă de articole pe această temă aici.

Întrucât sinteticii nu au suflet și nu au acces la dimensiunile superioare de vibrație și conștiință, nu se pune problema ca aceste entități să poată avea o legătură cu Dumnezeu. Dimpotrivă, ele nu doar că pot fi controlate mental de programatorii lor fizici, dar pot ajunge să fie posedate și de entități demoniace. Clonele nu au intuiție, capacitate de reflecție și sunt incapabile de o practică spirituală. Nu pot avea acces la nivelul valorilor, moralei, eticii, compasiunii, onoarei sau decenței. Totuși, au un instinct de supraviețuire foarte puternic. Sub presiune prelungită sau sub amenințare, ele devin mașini de luptă fără scrupule morale. Minciuna este pentru ele un modus operandi curent, iar dacă nu găsesc o alternativă facilă de relaționare recurg fără rezerve la eliminarea adversarilor. Tocmai datorită acestor caracteristici entitățile sintetice sunt considerate de către „Elita” care le folosește ca fiind foarte potrivite pentru activitatea politică, pentru operarea în domeniul bancar, în cadrul forțelor armate, în propaganda mediatică, educațională sau chiar religioasă. Și, bineînțeles, atunci când li se comandă să opereze activități de fraudă sau crime. Fiind cu ușurință controlate de către elita negativă din umbră, replicile umane sintetice au devenit astfel agenții la vedere ai răului sistemic.

Chiar dacă la prima vedere am zice că toate acestea nu pot fi decât o fantasmagorică teorie a conspirației, se pare totuși că mulți dintre bancheri, oamenii politici, celebrități promovate intens de industria de entertainment, prezentatori TV, sportivi sau diverși alți specialiști chiar sunt de fapt… roboței sintetici care execută fără niciun risc de nesupunere absolut tot ceea li se ordonă să facă. Dacă este adevărat, nu ar fi aceștia sclavii perfecți, visul oricărui tiran care vrea să fie sigur că va fi ascultat orbește?

Și care este postul cel mai important pe care Elita dorește să îl controleze cel mai strict? Acela de președinte al Americii! Nu știm exact cum mai stau lucrurile în prezent cu Donald Trump, dar cel mai probabil, ultimul președinte al SUA care nu a fost clonat a fost John F. Kennedy. După povestea urâtă cu modul în care a fost eliminat, Elitele nu mai vor să se expună scandalului și dezvăluirilor bătătoare la ochi. Așa că au ajuns la concluzia că atunci când un președinte sau o figură publică majoră americană încetează să mai fie conformă cerințelor, este mult mai convenabil și mai sigur ca respectivul să fie ucis în liniște, incinerat și înlocuit cu o clonă ascultătoare, strict controlată mental.

Vă invităm să urmăriți în final un colaj de filmări cu numeroase personaje din domeniul politic, media, sportivi, cântăreți… care colapsează pur și simplu în mijlocul exercitării unor activități publice. Credeți că respectivele prăbușiri bruște, în mijlocul unor fraze (în special după minutul 22), se încadrează în limitele normalului?

Poate considerați că punctele de vedere exprimate în acest articol sunt orientate spre concluzii exagerate. Precizăm că nu avem pretenția că am oferit dovezi incontestabile. Să zicem că nu e așa și că roboții sintetici nu există, iar cei care conduc lumea sunt animați preponderent de intenții altruiste. Totuși, credem că indiciile prezentate sunt, cel puțin, de natură să ne pună pe gânduri. Dar dacă realitatea este într-adevăr așa, atunci ne confruntăm cu cea mai gravă și mai amplă operațiune împotriva Umanității din toate timpurile. Dacă este așa, atunci ar fi posibil ca într-un viitor nu prea îndepărtat (există estimări referitoare la anul 2045), oamenii adevărați să ajungă să fie ținuți în rezervații strict păzite, ca într-un fel de ferme ale animalelor, iar în locul nostru planeta să fie colonizată cu entități sintetice, având creiere cu microcip. Acești pseudo-oameni ar sluji ca sclavi total obedienți „Elitelor” satisfăcute, care și-ar obține, în sfârșit, mult-dorita Nouă Ordine Mondială.

Să sperăm că nu va fi așa, dar aceasta este o posibilitate despre care e bine să fim avizați tocmai pentru a contracara eventuala sa instaurare. Iar în acest sens este necesar să știm că lucrul de care se tem cel mai mult „Elitele” este ca oamenii să se trezească din hipnoza pe care ei o induc permanent și să își acceseze sufletul și legătura cu Dumnezeu. Aceasta este puterea care le poate anihila cu cea mai mare ușurință planurile, așa cum Lumina risipește Întunericul.


Citiți și:

Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: «Mâncătorii inutili» trebuie eliminați, spun globaliștii

Putin avertizează despre super-soldaţii modificaţi genetic

«Roboţii ucigaşi» – kalaşnikovul viitorului?

 

yogaesoteric
31 mai 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More