România – câmpul de luptă al serviciilor secrete străine

 

Unul dintre cei mai populari bloggeri români, care și-a ales pseudonimul „Contele de Saint Germain”, a abordat recent o temă foarte interesantă: bătălia serviciilor secrete străine pe teritoriul țării noastre. Considerăm util să vă redăm integral articolul său:

„Prea multe întâmplări rămase în coadă de pește, prea multe anomalii suspendate în zona secretelor de stat, prea multe fleacuri gonflate până la monstruos, prea multe puncte-puncte urmate de exclamări în formă repetată.
Și e vorba de trupe grele, de personaje ocupate cu binele planetei care, când te aștepți mai puțin, intră în sleita noastră ciorbă românească pentru a ne sufla stropi în ochi.

Laura Kovesi protejată totemic, Liviu Dragnea stâlp sionic, Klaus Iohannis berbece de asediu… Și fiecare, în spate, cu câte un actor politic global: SUA, Israel, Germania! Reprezentate de armele lor «intelligente»: CIA, Mossad, BND!

Ne mai întrebăm de ce au trecut luni bune până când a fost desemnat un șef civil la SIE (în persoana lui Gabriel Vlase – n.red.)? Sau de ce nu avem ambasador în Israel? Păi de-asta nu avem. Pentru că înțelepții lumii, care au câștigat fiecare teritorii de comandă în România, se pun greu de acord.

Războiul mocnit între SUA și UE, purtat mai ales în jurul unor interese economice, dar și de contributivitate la întreținerea NATO, și-a creat batalioane de asalt și în România.
Klaus Iohannis, în abulia lui devenită deja emblematică, rătăcește între cadența germanică și strivitoarea aroganță americană. A primit și el două jucării, pentru băieți, în grijă, ca să nu se spună că e tratat de simplu mobilier. Un balaur cu două capete – statul paralel – reprezentat de binomul SRI – DNA, pe care îl apără ca pe ochii din cap, și o păpușă voodoo cu inscripția PSD – ALDE pe pieptar și cu numele lui Liviu Dragnea pe bandană în care nu mai prididește să înfigă ace și să arunce cu blesteme.

Țara a devenit victima unei brambureli întreținute. Se fac declarații extreme, dar când vine vorba de fapte decisive marii beligeranți naționali o dau pe temporizare. Dovadă că decizia vine de la comandamente mai presus de capetele lor înfierbântate. Nimeni nu se atinge de Kovesi, oricâte protocoale și alte monstruozități i se adaugă în fiecare zi la palmares (Kovesi a fost până la urmă demisă de la șefia DNA, în iulie 2018 – n.red.); nimeni nu-l poprește pe Dragnea cu toate că acesta devine tot mai obraznic și mai provocator; nimeni nu pune problema suspendării președintelui deși omul parcă și-o caută cu lumânarea.

Lipsa unor explicații plauzibile la toate aceste începute și neterminate provocări demonstrează în ce buncăre adânc îngropate se află panourile de comandă. Tot ce este transparent ori translucid nu reprezintă decât o pojghiță subțire. Sforile se trag din tărâmul opacității totale, al serviciilor de informații, unde foarte puțini au acces. De-asta, dintre cei mulți, nu înțelege nimeni nimic.

Trăim, așadar, înconjurați de enigme, ca beneficiari sau victime ale unui păienjeniș de planuri secrete.

În toată această brambureală din România, repet, întreținută cu cinism din afară, am pierdut cu toții din vedere să căutăm care este rolul serviciilor secrete ruse. E clar că urmașii fostului KGB (cum s-or numi ei azi, FSB sau SBR sau GRU) nu asistă impasibili la dezbinarea noastră ce tinde spre desăvârșire. Tare aș fi curios să știu (sau măcar să bănuiesc) în ce direcție trag ei de poalele înfoiatei noastre fote.

Oare SRI-ul știe?
Oare această instituție cheie în domeniul siguranței naționale mai găsește timp să se ocupe și de misiunea ei constituțională? Sau, captivată de protocoale abuzive, se dedică exclusiv feririi României de români?”


Citiți și:

Serviciile secrete, loviturile de stat şi atentatele

Deșteaptă-te, române! Distrugerea României, hotărâtă în laboratoarele străine patronate de Soros, Rockefeller, Rothschild și restul

Roger Stone, consilierul lui Donald Trump, despre România: Serviciile secrete au scăpat de sub control, sunt în cârdășie cu Soros

 

yogaesoteric
20 ianuarie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More