România – stat miliţienesc condus de impostori și nepricepuți

 

În simularea pe care suntem obligați să o trăim (dar pe care, ca niște somnambuli, nu o sesizăm și nu o distingem de realitate) nu mai este doar despre ceea ce creatura colectivă tehnologică știe despre noi, ci mai ales despre ceea ce zisa creatură decide pentru noi, în locul nostru.

Pentru că este adânc înfiptă în noi, această creatură (pe care o negăm, întrucât ideea în sine a existenței sale ne ultragiază sub aspectul credinței noastre în liberul arbitru) ne fabrică și iluzia suplimentară că decizia ne aparține și este rațională.

Am ajuns nu numai să gândim cum ni se impune de către comisiile de cenzură și judecată ale administratorilor marilor baze de date, ci și să fim așa cum ni se impune de către supraveghetori.

Cetățeni supuși, lipsiți de atribute de singularizare

Scorul de cetățean din sistemul chinez (criticat în intelectualista euro-atlantică tocmai pentru că este vizibil, palpabil) este demult implementat în sistemul capitalismului de supraveghere în care ne complacem din momentul în care am transformat socializarea virtuală în prioritate adictivă și compulsivă.

Doar că în societățile occidentale această implementare s-a produs pas cu pas, insidios, sub masca libertății de opțiune și a transparenței. Și, în mod ipocrit, refuzăm să îl vedem și să îl acceptăm. Pe față suntem liberali, dar în străfundurile noastre suntem cetățeni supuși, conformiști, lipsiți de atribute de singularizare, ca și chinezii.

Conformismul față de regulile globaliste oricât de absurde, ne-a transformat în păpuși obediente cu pretenția de cetățeni cu drepturi și libertăți.

Corectitudinea politică [1] ne-a transformat într-o societate complet tulburată psihic, compusă din deviați, pe de o parte, și restul populației, pe de altă parte, primii auto-intitulați nou-normali [2], cei din urmă tupilați pe sub mese sau ascunși prin tufișuri de teama ostracizării ca familiști, tradiționaliști, credincioși medievali etc., adică de teama de a fi considerați normali.

Vor fi băgați în dubă copii de 15 ani, babe, moși și persoane neatente

Aparatul de represiune al dictaturii medicale va fi infiltrat în rândurile populației, sub acoperire, pentru a vedea dacă se respectă regulile „sfinte” ale prevenției răspândirii Covid (masca, distanțarea, interdicția nunților prea populate, a dansului, a procesiunilor sau a pelerinajelor religioase, a sărbătorilor de iarnă și a târgurilor de Crăciun – și ce or mai inventa inteligentele noastre autorități).

Unul din cinci polițiști va fi utilizat pentru a spiona cetățenii care, la rândul lor, se vor spiona și da în gât reciproc, iar consecința va fi că vor fi băgați în dubă copii de 15 ani, babe, moși și persoane neatente care poartă masca incorect pe bicicletă, la jogging sau în mașina proprie.

S-au rezolvat treburile cu interlopii – au fost de ajuns câteva săptămâni în care ministrul Vela a stat fix cu ochii pe ei. Nu mai e nevoie de polițiști sub acoperire pentru combaterea traficului de droguri, persoane și arme, nici de polițiști pricepuți care să îi dibuie pe distrugătorii pădurilor și pe poluatorii cu deșeuri și reziduuri industriale.

Nu mai e nevoie de polițiști nici pentru combaterea corupției – odată cu trimiterea în judecată a dosarului „Unifarm” (unde au fost doi țapi ispășitori, fiind protejați toți cei din lanțul decizional de deasupra ex-directorului Unifarm) lupta anti-corupție a înfrânt.

Spre nelămurirea americanilor de la Departamentul de Stat și de la Washington Post, corupția care „a înflorit în pandemie” mai ceva ca în Botswana s-a șters cu buretele în raportul MCV de la începutul lunii octombrie.

Statul miliţienesc este condus orbecăind de impostori și nepricepuți

Ce aveam nevoie acum era fix asta: să se bage polițistul în civil printre noi, la frizerie, la masă la cantină (că restaurantele sunt închise), în autobuz, în metrou, la cumpărături, în instituțiile publice, că să ne ia de guler și să ne dea pe mâna noilor comisari sovietici de la DSP. Și să ne dăm în gât reciproc. Nu sună deloc cunoscut, nu-i așa?

Pe vremea comuniștilor, unu din zece inși era, mai mult sau mai puțin, colaborator al Securității. Iar cutuma era că, în spațiile publice sau la evenimentele din spațiile închise nu se vorbea decât cu perdea și în șopârle stilistice despre hibele comunismului, pentru că nu se știa de unde ar putea apărea acoperiții.

Să spunem că ne-am întors în timp ar fi prea puțin – de fapt înainte de 1989, toate acestea deveniseră o obișnuință, fantoma Miliției și stafia Securității nu mai erau chiar atât de înspăimântătoare.

Acum este mult mai grav – nouă români din zece cred că o s-o pățească pentru că ceilalți nu poartă masca. Acum, un român din trei consideră că Trump e nebun, că joacă teatru atunci când ne spune să nu ne fie frică de Covid și să nu ne lăsăm viețile să fie dominate de această frică.

Da’ ce spun eu – un român din doi este un mega-expert în geo-politică și în democrația americană, suficient cât să ne asigure că, dacă sute de milioane de americani îl cred pe Trump, este pentru că ăia sunt niște proști sau măcar niște inadaptați.

Dacă spun că trăim într-un Stat miliţienesc condus orbecăind de impostori și nepricepuți o să spuneți că… (completează fiecare, după propria opinie).

Gheorghe Piperea

Note:

[1] Dacă se ataşează atributul „politic” noţiunii de corectitudine, atunci i se alterează total sensul – nu mai este vorba de corespondenţa unor enunţuri sau comportamente cu realitatea faptică, ci cu ideologia din spatele politicii, iar ideologia are întotdeauna ceva subiectiv şi temporar.
[2] Pentru ideologia de gen, conceptul de fluiditate a genului – anormalul transformat în normal şi normativ – este „firesc” şi chiar este obligatoriu să fii flexibil, azi bărbat, mâine femeie, poimâine neutru sau neprecizat, peste patru zile, oaie, inorog sau elefant roz. A se vedea, pentru un caz de nebunie judiciar acceptată şi transformată în precedent judiciar şi lege, articolul Laviniei Tec: „Rătăciţi în tranziție: între femeia tată și bărbatul mamă”. 

Citiţi şi:

Dictatura globală pandemică: Distrugerea democrației, înlocuirea statului de drept cu statul polițienesc

România, avangarda dictaturii pseudo-sănătății mondiale

 

yogaesoteric
6 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More