România va fi obligată să încurajeze ideologia transgender la copii

Administrația Biden a lansat o campanie prin care va exercita presiuni asupra altor țări pentru a adopta transgenderismul la copii și a interzice așa numitele „terapii de conversie”, care i-ar putea vindeca pe copii de gărgăuni.

Într-un articol din 31 august publicat de City Journal și citat de LifeSiteNews, Leor Sapir de la Manhattan Institute dezvăluie că a intrat în posesia unei note interne a secretarului de stat american Anthony Blinken.

Nota se referă la Ordinul Executiv 14075 al președintelui Joe Biden prin care se dau instrucțiuni agențiilor federale să „protejeze tineretul LGBTQI+” împotriva „practicilor periculoase”, inclusiv „terapia de conversie” pentru „persoanele LGBTQI+”.

Administrația Biden definește „terapia de conversie” drept orice „acțiune de a elimina sau modifica orientarea sexuală a unei persoane, identitatea de gen sau expresia de gen a acesteia”.

Conversia”, explică nota internă cu pricina, se referă doar la acțiunile menite să ajute o persoană pentru a renunța la „identitatea transgender” și a adopta o „identitate cisgender” (adică identitatea biologică reală).

Cu alte cuvinte, sunt vizate doar terapiile care nu sunt conforme cu așa-numita „afirmare de gen” stângistă. Doar terapiile care vor să îi vindece pe oameni.

The Daily Caller subliniază că termenul „terapie de conversie” era folosit până de curând pentru a combate atracția între persoanele de același sex.

Etapa aceasta a fost deja depășită.

Acum, notează publicația americană, „militanții pentru drepturile transgenderilor – inclusiv administrația Biden – folosesc din ce în ce mai mult acest termen pentru a-i viza pe profesioniștii din sănătate care îi ajută pe copii să își accepte sexul biologic, în locul afirmării identității de gen”.

În nota lui Blinken sunt condamnate toate „terapiile de conversie”, inclusiv „terapia verbală”.

Mai mult, documentul le dă dispoziție ambasadelor Statelor Unite să ia măsuri pentru a se asigura că această ideologie monstruoasă este adoptată și în străinătate.

Ambasadelor americane (atenție, Muniz!) li se cere să „transmită informații solide privind practicile de așa-zisă terapie de conversie” din țările lor gazdă „în cadrul rapoartelor anuale privind drepturile omului”.

După primirea rapoartelor de la ambasade, Jessica Stern, însărcinatul special numit de Biden pentru drepturile persoanelor LGBTQI+, va elabora un „plan de acțiune pentru a lupta împotriva practicii (terapiilor de conversie) prin toate mijloacele de politică externă și de ajutor extern”.

Cu alte cuvinte, țările care nu se supun de bună voie vor fi zdrobite de tăvălugul politic și financiar al SUA.

În mod evident, primele ținte vor fi chiar „aliații Americii” (cum este România), deoarece aici există pârghii mai solide de presiune.

City Journal constată că directiva secretarului de stat american „preschimbă efectiv consulatele și ambasadele americane în spioni mondiali pentru cauza «afirmării identității de gen»”.

Articolul amintește că directiva ar putea duce la clasificarea de către Washington a unor țări deja ultraprogresiste, precum Suedia, Finlanda sau Marea Britanie, drept „violatoare ale drepturilor omului”, din cauza reticenței lor de a adopta total ideologia transgender.

Finlanda califică intervențiile medicale transgender asupra tinerilor drept „experimente”.

Suedia interzice intervențiile chirurgicale de schimbare de sex la minori, îndemnând medicii să folosească „terapia verbală”.

Marea Britanie a închis clinica sa de „pediatrie de gen”, după ce s-a aflat că le administra copiilor blocante de pubertate.

Citiți și:
Activismul transgender insistă să rescrie legile
Ungaria ferește copiii de ideologia LGBT. Reacție uluitoare a Bruxellesului. Ce vrea să facă UE

 

yogaesoteric
15 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More