Rusia îl somează pe Obama: Spune Lumii despre existența extratereștrilor sau o vom face noi!

Un raport uluitor al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) asupra agendei primului ministru Medvedev la Forumul Economic Mondial (FEM) din această săptămână afirmă că Rusia îl va avertiza pe președintele Obama că „a sosit timpul” pentru ca lumea să știe adevărul despre extratereștri, iar dacă Statele Unite nu vor lua parte la acest anunț, Kremlinul va face aceasta de unul singur.
 
FEM este o fundație elvețiană non-profit, cu baza în Cologny, Geneva, care se declară a fi o organizație independentă internațională ce are ca scop îmbunătățirea lumii actuale prin angrenarea liderilor de afaceri, din sfera politicului și din mediul academic precum și ai altor lideri ai societății pentru a modela agendele globale, regionale și industriale pe tot cuprinsul globului. 
Acest Forum este bine cunoscut prin întrunirile sale anuale de la Davos, o staţiune muntoasă în Graubünden, din regiunea de est a Elveţiei. Aceste întruniri aduc împreună 2.500 dintre liderii în afaceri, liderii politici internaţionali, precum şi intelectuali şi jurnalişti special aleşi pentru a discuta problemele cele mai presante cu care se confruntă omenirea, inclusiv în domeniul sănătăţii şi al mediului.
 
În program a fost stabilit ca Medvedev să deschidă Forumul de anul acesta, în contextul în care la întâlnirea din acest an, ce va dura 5 zile începând cu 23 ianuarie, vor participa 50 de șefi de guverne, inclusiv Angela Merkel din partea Germaniei şi David Cameron din partea Angliei.
Este important de reţinut faptul că în cadrul Forumului din acest an, între obiectivele anului 2013 sunt programate pentru dezbateri și discuții subiecte din categoria Natură, ce includ, printre altele, „descoperirea vieții extraterestre” care are asociată observaţia: „Dovezile despre existența vieții extraterestre ar putea avea implicații psihologice profunde pentru sistemele de credințe ale oamenilor.”
 
La fel de important de reținut este și faptul că Medvedev, după interviul live pe care l-a acordat la Moscova în data de 7 decembrie 2012 în fața camerelor de televiziune, a continuat să răspundă întrebărilor reporterilor, făcând niște comentarii off-air, fără să-și dea seama că microfonul lui era încă pornit. Fiind întrebat de către unul din reporteri dacă „președintele primește rapoarte secrete despre extretareștri atunci când i se înmânează servieta cu codurile de activare ale focoaselor nucleare ale Rusiei” Medvedev a răspuns:
„Împreună cu servieta cu codurile nucleare, președintele țării primește și un dosar special ‘top secret’. Acest dosar conține în întregime informații despre extratereștri care ne-au vizitat planeta… Pe lângă acesta el primește și informații privind serviciul absolut secret care are în supraveghere extratereștrii de pe teritoriul țării noastre… Informații detaliate despre acest subiect puteți găsi în bine cunoscutul film Men In Black… Nu vă voi spune câți extratereștri sunt printre noi, pentru că asta ar putea crea panică.”
Sursele occidentale de știri care au consemnat răspunsul șocant al lui Medvedev în legătură cu extratereștri afirmă că el „a glumit” atunci când a menționat filmul Men In Black, ei presupunând în mod greșit că ar fi vorba despre comedia americană sci-fi din 1997 cu doi agenţi secreţi americani care se luptă cu extratereştri.
Însă Medvedev s-a referit în realitate la faimosul film documentar rusesc Men In Black, care oferă multe detalii în legătură cu anomaliile extraterestre şi OZN-uri.
 

Sursele media l-au citat pe Medvedev că ar fi spus: „Detalii privnd acest subiect puteți găsi vizionând binecunscutul film Men In Black”, când, în realitate, cuvintele lui au fost: „Informații detaliate (despre acest subiect) puteți găsi urmărind filmul documentar cu același nume Men in Black.”
 
Motivul pentru care știrile occidentale de propagandă au distorsionat în mod deliberat cuvintele lui Medvedev a devenit evident după respectiva declarație șocantă a acestuia. După aceea, în media occidentală de propagandă a apărut o aşa-zisă știre despre dezvăluirea existenței vieții extraterestre pe planeta noastră, intitulată: „Primul Ministru al Rusiei Dmitri Medvedev face o glumă despre extratereştri, iar conspiraţioniştii îşi pierd prompt minţile.”
Dacă este cineva care „îşi pierde minţile” în ceea ce priveşte extratereştri, trebuie să subliniem că, cu siguranţă nu este vorba despre Rusia, ci despre Vatican care, în Noiembrie 2009 a anunţat că „se pregăteşte pentru dezvăluirea adevărului în legătură cu exratratereştri.”
 
În mod egal se pare că „îşi pierd minţile” şi oficialii guvernului SUA, printre care fostul consultant al Pentagonului, Timothy Good şi autor al cărţii Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up (Mai mult decât top secret: muşamalizarea mondială privind OZN-urile), care în Februarie 2012  a afirmat că fostul preşedinte al Americii, Dwight Eisenhower, a avut trei întâlniri secrete cu extratereştri ce aveau o aparenţă nordică, întâlniri în cadrul cărora a fost semnat un ‘Pact’ prin care agenda lor cu privire la ceea ce vor face ei pe Pământ trebuia menţinută secretă.
 
Recent s-a descoperit în oraşul rusesc Vladivostok un OZN vechi de 300 de milioane de ani în formă de roată dinţată; unii oameni de ştiinţă, reporteri şi numeroşi utilizatori YouTube au raportat că pe Lună se petrec lucruri din ce în ce mai ciudate; Agenţia Europeană a Spaţiului afirmă că a descoperit pe Marte urmele unui râu străvechi; oameni de ştiinţă din Marea Britanie şi Sri Lanka spun că au acum „dovezi solide privind existenţa vieţii extraterestre” după ce au găsit alge fosilizate în interiorul unui meteorit; după toate acestea, singurii care par „să-şi piardă cu adevărat minţile” sunt propagandinştii occidentali, în special cei americani care de decenii au ascuns omenirii unul dintre cele mai importante adevăruri din întreaga istorie a umanităţii aceea că „nu suntem singuri în Univers.”
 
Nu ştim dacă Medvedev va putea convinge regimul Obama să spună adevărul despre OZN-uri şi extratereştri la FEM în această săptămână. Ceea ce ştim, însă, este că, cu sau fără SUA, Kremlinul va începe cu siguranţă procesul de dezvăluire a adevărului despre ceea ce noi ştim deja că este adevărat.
 

Nota editorului: guvernele occidentale şi serviciile lor secrete realizează în mod activ campanii de dezinformare în legătură cu informaţiile care se găsesc în aceste rapoarte sub motivul de a nu alarma cetăţenii în legătură cu schimbările şi evenimentele catastrofale care ar putea avea loc pe Pământ.

Notă: acest articol a fost publicat în data de 22 ianuarie 2013 aici: http://www.whatdoesitmean.com/index1649.htm. Între timp, se pare că Rusia a început dezvăluirea adevărului privind existența extretereștrilor prin două documentare a câte 3 ore fiecare, ce au fost difuzate deocamdată numai în Rusia.
 
Vom reveni în curând cu publicarea filmului Oameni în negru și cu amănunte privind evoluția procesului dezvăluirii. 

Citiți și:

Un senzaţional mesaj-referendum al unei civilizaţii extraterestre avansate ce se adresează tuturor oamenilor de pe planeta Pământ

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii

yogaesoteric
6 februarie 2013

 
 
 

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More