Rusia intră în show-ul alegerilor din SUA și consideră că au fost fraudate

 

Șeful comisiei electorale ruse a estimat că votul prin poștă din Statele Unite a lăsat „spații uriașe” pentru posibile fraude electorale, făcând ecou retoricii echipei lui Donald Trump.

„Am avut ocazia în trecut să studiez temeinic experiența votului prin poștă în Statele Unite. Pentru mine, concluzia este clară: este un anacronism care în varianta sa americană deschide spații imense pentru posibile fraudări”, a declarat Ella Pamfilova pentru agenția de presă de stat rusă TASS. Potrivit acesteia, sistemul de vot prin poștă din Statele Unite ar permite „voturi multiple, pierderea buletinelor de vot «nedorite», creșterea votului pentru morți”, rezultând dintr-o „lipsă de control sistematic asupra procesului electoral prin poștă, în ansamblu”.

Președintele Donald Trump nu s-a declarat învins de democratul Joe Biden la alegerile prezidențiale din SUA, în ciuda estimărilor mass-media, afirmând că votul a fost fraudulos și a arătat cu degetul în special spre votul prin poștă, care a cunoscut o creştere semnificativă anul acesta din cauza pandemiei coronavirusului.

Președintele rus Vladimir Putin este unul dintre puținii lideri mondiali care nu l-a felicitat pe Joe Biden, afirmând că aşteaptă rezultatul final al alegerilor.

Relațiile ruso-americane s-au deteriorat constant de când Moscova a fost acuzată că a intervenit în alegerile prezidențiale din 2016 pentru a promova alegerea lui Donald Trump. Miliardarul american a negat întotdeauna că ar fi beneficiat de eforturile rusești, la fel ca Vladimir Putin, ceea ce au concluzionat şi anchetatorii americani.

Dacă Joe Biden va câştiga scrutinul, tensiunile cu Rusia riscă să crească și mai mult, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama promiţând întotdeauna mai multă fermitate în ceea ce privește Moscova, în timp ce Donald Trump nu și-a ascuns admirația față de președintele rus.

Citiţi şi:

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano: America se află în mijlocul unei fraude electorale colosale. Este necesar să ne rugăm acum

Steve Bannon, ras de pe rețelele de socializare. Soft CIA folosit pentru schimbarea rezultatelor electorale și în țări străine


 

yogaesoteric
16 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More