Sasul navetist dispune şi abuzează de prerogativele instituţiilor de forţă, motiv pentru care nu va pierde niciodată

 
 
Sasul navetist dispune şi abuzează de prerogativele instituţiilor de forţă, specializate nu numai în fraudarea alegerilor, ci în tot ce mişcă în ţara noastră, motiv pentru care acest slugoi, mult mai slab educat decât normele Educaţiei în vigoare, prin Intelligence Service nu va pierde niciodată. La egoismul şi orgoliile sale, înfrângerile par de neconceput. 

Altfel, toţi şefii instituţiilor de forţă care se opun ar zbura cu scaune cu tot. Şi vor zbura, dacă PSD nu va fi trimis la morgă. Să ne mai mirăm că un greu al băsismului, Ioan Oltean, a afirmat într-un interviu că DNA-ul lui Kovesi a avut, la ordinul cuiva de sus, onor noului securism, misiunea de a distruge clasa politică românească, oamenii politici cu demnitate, capacitate intelectuală şi profesională, mediul de afaceri românesc, intelectualitatea autohtonă, patrioţii şi adevăraţii lideri? 

Oare de ce Ioan Oltean n-a spus toate acestea când era de plumb în PDL? Pentru că atunci îi era cald pe frig şi răcoare pe căldura fotoliului. Scos pe tuşă şi cu dosar penal, conştiinţa lui a început să împuieze, doar că nu recunoaşte că şi el a fost un complice al tăvălugului băsist, un slugoi cu ştaif, şi că nu a făcut nimic concret pentru ţară şi români.

Aşa au dispărut oamenii valoroşi din politică, marii investitori români de pe piaţa privată, elita intelectualităţii, profesori universitari şi medici performanţi. Există trei categorii importante: clasa politică, oamenii de afaceri şi intelectualii din toate domeniile de activitate.

Restul, o masă de manevră pe care dictatorii o manipulează după bunul plac. Asta explică de ce, deşi îndreptăţiţi, Ciolacu şi pesediştii fac ciocul mic, iar cotcodăceala găinilor liberale şi a claponului săsesc din poiata botezată „România lucrului bine făcut” sau „România educată” a spârcuit câteva mărgele mici, urât mirositoare, înghiţite rapid de masa de naivi şi adulatori îndobitociţi. 

Peste toate, precum un „Zbor deasupra unui cuib de cuci” pe centură, după alegerile locale, organizaţia anti-românească UDMR vrea să urce din nou în TIR-ul guvernului, aliindu-se cu PNL… „acolo unde se poate”.

Ca să nu se facă de râs, ţăranul de după blocuri a dus gloaba la târg ştiind că dacă nu o cumpără nimeni aici, va veni un străin, un sas sau un „fritz” s-o occidentalizeze, crezând că iapa occidentalizată va făta mai mulţi mânji de rasă străină, care vor scoate ţara din sărăcie cu tracţiunea liberal-iohannistă retardată. Şi atunci, „ţăranul” modern, cum să nu tuflească ştampila, fără să gândească, pe sigla iluzioniştilor şi marilor manipulatori? 

Aşa s-a petrecut şi în cazul realegerii dictatorului. „Securitatea” a depus eforturi susţinute pentru ca dezinformarea, corupţia şi propaganda imbecilă să fie cartea de vizită a clanului galben-albastru, precum culorile actuale, puse pe maşinile Poliţiei în locul Tricolorului. Nişte panarame penibile şi escroci cu acte false. O congregaţie de corbi de pradă, care a luat în stăpânire România noastră. 

Aşa a fost dintotdeauna la alegeri, de la locale la vârf. Au fost scoşi saci de voturi pe înnoptat din sedii, cu acordul „băieţilor deştepţi” ai instituţiilor de forţă, voturile românilor de încredere fiind fraudate „pe şest”, „noaptea, ca hoţii”. După ce-şi va încheia mandatul, dacă securitatea îi va lua şepcuţa dictatorului Iohannis de pe cap şi nu-l va ascunde într-un cuibuşor al clanurilor europene / euroatlantice, cum au aciuat-o pe preapenala Kovesi şi pe mefistofelicul Coldea, atunci dictatorul va cădea precum fostul preşedinte Emil Constantinescu pe teren, la demonstraţia de talent fotbalistic „levantin”.

Dacă tot a venit vorba, pentru fostul Preşedinte Emil Constantinescu s-au scurs bani de la buget pentru o instituţie fantomă: Institutul de Studii Avansate pentru Cultura şi Civilizaţia Levantului, al cărui şef este. Ca să vedeţi pe unde se irosesc banii din buget.

Avem un preşedinte de toată ruşinea, numai dacă luăm în considerare perlele sale lingviste din lungul mandatului şi discursurile sale întocmite de consilieri pe budă sau de stăpânii lui din afară, ca apoi să le silabisească de pe prompter. Toate acestea nu dovedesc altceva decât un anume grad de retard mintal al slugii bucuroase şi fericite de confortul material primit de la stăpâni în schimbul subjugării totale a naţiunii române. 

Doar trei exemple din „fonoteca de aur a dictatorului”: 
„Suntem oamenii de pe Pământ care cu toţii ne dorim un vaccin.”
„Am ajuns, iată, să ne pregătim pentru ziua de luni când începe școala și marea majoritate, cum am spus, mii și mii de şcoli sunt pregătite, copiii sunt pregătiţi, părinţii abia aşteaptă să înceapă şcoala.”
„Primarul este ales să conducă treburile în comunitatea pe care o conduce.”
„Copiii de la grădiniţă au un limbaj mult mai elevat.”

Poporul român n-are cum să mai mişte în front, câtă vreme serviciile secrete şi clasa politică sunt patronii lor viageri, impuşi cu forţa. În cei peste 30 de ani de sclavagism „democratic”, raptul serviciilor a făcut ca din România să emigreze, fără război, milioane de români care servesc acum alte economii ale lumii. 

Tot din aceste motive România a avut cei mai imorali ambasadori – mai ales cei americani – care, contrar tuturor prevederilor internaţionale şi ale Convenţiei de la Viena din 18 aprilie 1961, şi-au permis ingerinţe extrem de grave în politica internă românească. Nişte caricaturi de ambasadori la propriu şi la figurat, care s-au adresat românilor ca unor maimuţe.

Graţie dictatorilor Băsescu şi Iohannis, România a devenit o ţară de mii de ori mai supravegheată şi controlată decât în perioada preşedintelui Ceauşescu. O ţară vândută securimii CIA, care, pentru o şapcă pusă pe scăfârlia dictatorului, a obligat România să contribuie cu 2% din PIB pentru fier vechi american, sub formă de armament, privând pensionarii şi copiii din România de un trai uman. 

Mai are cineva vreo îndoiala cu privire la statutul de colonie al României, la vasalitatea faţă de UE, SUA, Germania, Franţa şi NATO? Şi inteligentul asimptomatic are neobrăzarea să afirme în strategia de apărare sporovăită în CSAT că inamicul nr. 1 al României ar fi Federaţia Rusă. Aşa o fi? Că eu nu prea cred.

Autor: Maria Diana Popescu

Citiți și:

Mult rău a făcut Iohannis României (I)

Dezvăluiri – Klaus Iohannis a câştigat alegerile şi cu ajutorul unei «ferme» de manipulare

Cine dă ordine din exterior lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna?yogaesoteric

1 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More