Se petrece în Marea Britanie – Familia transgender: Fiul s-a făcut fată, iar mama s-a făcut tată…

 

O mamă din Marea Britanie și-a susținut fiul să-și schimbe sexul. Acum, este mândră că are o fiică, dar asta nu este totul. Fiica sa a determinat-o pe mamă să-și schimbe și ea sexul, iar acum sunt tată și fiică.

În mod surprinzător, soțul Ericăi a fost de acord cu această mare schimbare în familie, iar relația lor nu a avut deloc de suferit. „Relația noastră este chiar mai puternică decât a fost în cei zece ani de când suntem împreună”, spune el.

Ce este interesant este faptul că dacă vrei să îți schimbi sexul, statele numite civilizate îți dau tot sprijinul. Dacă, dimpotrivă, te simți femeie într-un corp de bărbat sau bărbat într-un corp de femeie și vrei să faci tratament pentru a-ți adapta tendințele la corpul pe care îl ai, statele civilizate se vor opune cu îndârjire, pe principiul că homosexualitatea nu este o boală, deci nu ai ce să tratezi!!!

Dar dacă totul este în regulă, atunci de ce atâtea tratamente hormonale pentru a produce modificări radicale în corpul fizic în cazul transsexualilor? Nu e asta o probă că ceva nu este în regulă cu corpul acestor oameni? Iar dacă totul este în regulă pentru a face tratament într-o anumită direcție, nu ar fi bine să se considere la fel de natural să faci tratament și în cealaltă direcție?


Citiți și:

Care e aici manipularea? Au apărut deja persoanele de sex «non-binar», o altă invenție bizară progresistă…

Incredibil! La un târg de jucării din SUA a fost prezentată prima păpușă… transgender pentru copii de 8 ani!

 

yogaesoteric
14 mai 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More