Secretul antic al creației și ADN-ul uman

 

Descoperirea unora dintre misterele ADN-ului uman se numără printre cele mai importante realizări ştiinţifice ale mileniului. Oamenii de ştiinţă au reuşit să descopere şi să demonstreze faptul că genomul uman nu are doar rolul de a da viaţă, de a reface structura şi sănătatea organismului, ci de fapt adevăratul său rol este acela de a păstra şi transmite informaţii esenţiale pentru viaţa de pe Pământ într-o manieră codificată.

Acidul dezoxiribonucleic sau, pe scurt, ADN-ul, reprezintă identitatea noastră, un cod unic căruia îi datorăm viaţa şi fără de care nimic din ceea ce ne înconjoară nu ar mai exista. Cu o vechime de peste 10 miliarde de ani, așa cum a rezultat în urma unor teste (vârsta Pământului fiind de doar 4,5 miliarde de ani!), ADN-ul uman conţine 23 de perechi de cromozomi formaţi din patru elemente: hidrogen, azot, oxigen şi carbon, elemente în care cercetătorii au descoperit că stă ascuns secretul antic al creaţiei.

Conform unui articol apărut pe site-ul delightfulknowledge.com, oamenii de ştiinţă au analizat cu atenţie codul chimic al genomului uman şi au descoperit că structura ADN-ul seamănă foarte mult cu gramatica unei limbi vechi, iar cercetătorii de la Universitatea Harvard au reuşit să descifreze mesajul secret ascuns în fiecare secvenţă a genomului.

Cercetătorii au observat că structura genomului uman seamănă cu limba aramaică veche şi pentru a reuşi să traducă codul ADN-ului au transformat elementele chimice care intră în componența acestuia în litere. Astfel, pe baza valorilor masei atomice ale elementelor, hidrogenul corespunde literei ebraice Yod (Y), azotul literei Hey (H), oxigenul literei Wav (V sau W), iar carbonul literei Gimel (G). În urma acestor substituţii a rezultat faptul uimitor că forma veche a numelui YAHWEH – YHWH, numele propriu al lui Dumnezeu în Biblia ebraică, revelat lui Moise cu mii de ani în urmă, un nume care apare de peste 7000 de ori în Biblie – se regăsește în fiecare celulă a trupului nostru.

Cercetătorii au mers mai departe cu studiul lor şi au înlocuit toate cele patru litere ale numelui antic YHWH cu elementele chimice corespondente, iar rezultatul obţinut a fost de asemenea unul plin de semnificație. A rezultat compusul HNON (hidrogen, azot, oxigen, azot), un gaz incolor și inodor. Astfel, prin înlocuirea literelor din numele Creatorului, YHWH, cu elemente chimice corespondente cunoscute în lumea modernă, se obține o substanţă invizibilă. Cele mai vechi scrieri îl descriu pe YHWH ca fiind omniprezent, dar de nevăzut pentru ochii noştri.

Un alt fapt interesant descoperit în urma acestei echivalări a elementelor chimice din compoziția ADN-ului cu literele ebraice, este acela că primele trei elemente reprezintă 75% din numele Creatorului cu care ne asemănăm, dar ultimul element, carbonul, echivalat cu litera G, ne diferenţiază de Creatorul nostru invizibil. Carbonul este elementul care dă culoarea, textura, gustul şi sunetele trupului nostru, elementul care ne face să fim reali în lumea fizică.

Descoperirea cercetătorilor este o dovadă a faptului că există un mesaj dumnezeiesc înscris în codul nostru genetic. Numele Creatorului Universului este prezent într-un mod codificat în toate celulele trupului nostru, astfel că fiecare persoană indiferent de rasă, religie, sex sau statut poartă o amprentă dumnezeiască a Creatorului în interiorul ei.


Citiți și:

Știința dovedește existenţa Creatorului

Punctul focar al lui Dumnezeu

Transformarea alchimică a carbonului 12 în carbon 7 – o poartă spre înălţare

 

yogaesoteric
16 decembrie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More