Semnal de alarmă: planeta Pământ este în pericol, în conformitate cu profețiile făcute de Fecioara Maria la Fatima

de Roxana Florea

Sâmbătă, 13 septembrie 2014, energia combinată a două furtuni solare a lovit Pământul, afectând transmisiile radio în unele regiuni ale globului. Evenimentul readuce în atenție profeția făcută de Fecioara Maria la Fatima, arătând încă o dată că mesajul acesteia se referă la vremurile pe care le traversăm. La rândul lor, oamenii de știință afirmă că este doar o chestiune de timp până ce o furtună solară de proporții va fi orientată spre Pământ, consecințele putând fi catastrofale.


Pe data de 13 octombrie 1917, peste 70.000 de oameni au fost martorii unui miracol. Aceștia se adunaseră la Fatima, în Portugalia, pentru a o vedea cu ochii lor pe Fecioara Maria, care se înfățișase de mai multe ori în acel loc pentru a face profeții uluitoare.

Mulțimea a văzut în acea zi cum Soarele se transformă într-o uriașă minge de foc care se prăvălește peste Pământ. Această viziune s-a produs de trei ori la rând, și de fiecare dată a fost din ce în ce mai înspăimântătoare. În final, Fecioara Maria și-a făcut apariția, împreună cu Iosif și cu pruncul Iisus, și i-a binecuvântat pe cei prezenți.

Mesajul transmis de Fecioara Maria a fost pe deplin descifrat abia la aproape 100 de ani, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru corelând această profeție cu avertizările cercetătorilor asupra pericolului uriaș reprezentat de activitatea solară ridicată din ultima perioadă.

În 2012, planeta noastră a scăpat nevătămată ca prin minune, în urma unei uriașe erupții solare, după cum a arătat un comunicat emis de NASA abia la doi ani de la eveniment. În anul 2013, de asemenea, au avut loc mai multe fenomene similare, pe care specialiștii le-au privit cu mare îngrijorare. Așa cum aminteam mai sus, nu mai departe de luna trecută, energia combinată a două furtuni solare a fost direcționată spre Pământ, perturbând comunicațiile radio în anumite zone de pe planetă.

Specialiștii de la NASA au anunțat cu anticipație că în 2013 și 2014 vor avea loc puternice erupții solare – fenomene ce poartă numele de furtuni geomagnetice – care pot afecta Terra.

În luna ianuarie 2008, soarele a intrat în cel de-al 24-lea ciclu solar, al cărui apogeu se înregistrează în această perioadă. Președintele Centrului de Prognoză a Vremii Spațiale, Douglas Biesecker, a tras un semnal de alarmă: „Dacă predicția noastră este corectă, Ciclul Solar 24 va avea un număr maxim de 90 de pete solare. Este tentant să descriem un astfel de ciclu ca fiind «slab» sau «ușor», dar acest lucru ar putea lăsa o impresie greșită. Chiar și un ciclu sub medie este capabil să producă condiții meteorologice spațiale severe. Marea furtună geomagnetică din 1859, de exemplu, a apărut în timpul unui ciclu solar de aproximativ aceeași mărime”.

În septembrie 1859, sistemele de telegraf din toată Europa și America de Nord s-au prăbușit. Stâlpii telegrafici au aruncat scântei, iar mai mulți oameni au murit electrocutați. Hârtia folosită în telegrafiere a luat foc. Telegrafele au continuat să funcţioneze o vreme, deşi erau deconectate de la sursele de alimentare. Aurore boreale impresionante au putut fi văzute în întreaga lume. Cauza acestor fenomene a fost cea mai puternică erupție solară din istorie, numită „evenimentul Carrington”, după cercetătorul britanic Richard Carrington, care a observat explozia pe de Soare.

Oamenii de știință avertizează că un astfel de eveniment s-ar putea repeta oricând, iar unii dintre ei spun chiar că pericolul este iminent. Spre exemplu, în august 2014, prestigioasa revistă Physics World a publicat un articol în care sunt descrise urmările catastrofale ale unei furtuni solare de proporții. Se afirmă chiar că producerea unui fenomen similar cu evenimentul Carrington într-un viitor apropiat este inevitabilă.

Autorul enumeră consecințele unei furtuni solare de amploare: în spațiu, sateliții și astronauții ar fi expuși radiațiilor solare deosebit de puternice, iar în straturile înalte ale atmosferei, ar fi puse în pericol zborurile avioanelor. Pe Pământ, ar apărea un scrut-circuit în lanț din cauza sarcinii electrice crescute la transformatoarele de înaltă tensiune, ceea ce ar provoca o pană de curent generală, cu urmări ce ar putea fi catastrofale, într-o societate dependentă de curentul electric.

Faimoasa companie de asigurări Lloyd’s a evaluat posibilele daune care ar fi provocate de o repetare a fenomenului Carrington, şi a conchis că, la nivel global, costurile ar fi de peste 2.000 de miliarde de dolari.

Numai în septembrie 2014, NASA a transmis sute de avertismente legate de furtuni solare, după cum se poate vedea aici. Erupţiile au loc constant, însă numai cele mai puternice pot afecta Pământul.

Toate aceste avertismente ar trebui să fie un serios semnal de alarmă pentru pământeni. În mass media aceste ştiri sunt transmise într-un mod superficial, populaţia primind un mesaj de genul: „Ne aşteaptă ce-i mai rău, dar ce-o fi, o fi”. Știința deocamdată ridică neputincioasă din umeri cu privire la ce poate fi făcut pentru a evita o asemenea catastrofă, iar „elita” a construit în secret buncăre subterane unde să se poată refugia (așa cum indică numeroase dovezi), fără să se preocupe câtuși de puțin de soarta populației generale.

Totuși, profeția Fecioarei Maria arată, totodată, că viața fiecăruia dintre noi nu este o banală întâmplare, supusă hazardului unor evenimente cosmice pe care nu le putem controla și în fața cărora putem părea insignifianți. Asemenea previziuni ne sunt transmise tocmai pentru ca apoi să acționăm astfel încât să preîntâmpinăm evenimentele catastrofale asupra cărora suntem avertizați.  

Încă din anul 2010, în cadrul școlii de yoga MISA a fost lansat Programul Planetar de Acțiune Urgentă Nu Apocalipsa!!!, pentru a ajuta umanitatea să evite evenimentele apocaliptice prevestite atât în profeţii, cât şi de oamenii de ştiinţă ai zilelor noastre. În cei patru ani de când a început să fie pusă în aplicare, Metoda Supremă şi Eficientă, revelată de Dumnezeu profesorului yoga Gregorian Bivolaru, și-a dovedit deja eficiența. Tocmai de aceea, odată cu aceste noi avertismente venite din partea oamenilor de știință, este necesar ca tot mai mulți oameni să realizeze această metodă, pentru a evita, cu ajutorul lui Dumnezeu Tatăl, un dezastru planetar.


În cursul lunii august, conducerea şcolii de yoga MISA a transmis următorul comunicat:
„Având în vedere că în ultima vreme au apărut anumite evenimente cosmice și amenințarea unor catastrofe iminente, ce nu pot fi trecute cu vederea, decidem ca realizarea METODEI SUPREME ȘI EFICIENTE să fie continuată și dincolo de data de 29 decembrie 2014 – încă 5 ani calendaristici – până în data de 26 decembrie 2019.
La ora actuală există mai multe semne îmbucurătoare pentru noi, care atestă, fără urmă de îndoială, că realizarea la unison a METODEI SUPREME ȘI EFICIENTE a ajutat, prin implorarea Grației lui Dumnezeu Tatăl, la salvarea planetei Pământ de anumite dezastre care ar fi putut să apară începând cu anul implementării ei (2010) și până în prezent (2014). Este evident că prin implorarea plină de fervoare a ajutorului ce ne vine de la Dumnezeu Tatăl a fost cu putință să preîntâmpinăm și să evităm doar noi, cei care am realizat această Metodă, anumite catastrofe care, în absența acestei contribuții, s-ar fi dezlănțuit și ar fi dus la dispariția din planul fizic a zeci de milioane de ființe umane.
Recentele evenimente care au apărut anul acesta (2014) atestă că toate aceste aspecte constituie o realitate incontestabilă.”

Metoda Supremă şi Eficientă se realizează zilnic, de mai multe ori, la unison, la orele 6.00, 9.00, 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, 00.00 şi 3.00. 


Citiți și:

Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit

Profeţiile ce au fost făcute de Fecioara Maria la Fatima se profilează la orizont în viitorul apropiat (prima parte)


yogaesoteric
6 octombrie 2014

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More