Serviciile britanice, un dezastru: unul dintre teroriști avea acces la tunelele de sub Parlament, deși era suspectat de terorism

 

Unul dintre teroriştii responsabili de atacul din 3 iunie 2017 de la Londra, Khuram Butt se afla în vizorul serviciilor de informaţii, dar i s-a permis să lucreze la metroul din Londra şi să aibă acces la tunelul de sub Parlamentul britanic, scrie Daily Mail.

În vârstă de 27 de ani, Khuram Butt este teroristul care a atacat oameni nevinovaţi în Londra, pe 3 iunie 2017, îmbrăcat în tricoul lui Arsenal, al cărui fan era.

„Implicarea sa în atentat este o ruşine pentru poliţie şi MI5 care nu suspectau că plănuieşte un atac”, scrie Daily Mail. Totodată, bărbatul a apărut într-un documentar despre jihadiști al Channel 4, unde a fluturat un steag al aşa numitului Stat Islamic. La 4 luni după ce a apărut în acest documentar s-a angajat la metroul londonez.

În aceste condiții, teoria conspiraționistă potrivit căreia SISTEMUL favorizează atentatele teroriste, pentru ca acestea să fie folosite ca suport pentru restrângerea libertăților cetățenești în Europa (vezi legile Big Brother), capătă tot mai multă credibilitate. Alături de aceste vulnerabilități impardonabile, situațiile ultimelor atentate teroriste mai ridică o întrebare stânjenitoare pentru autorități: De ce aproape niciun terorist nu este capturat în viață (vezi și atentatele de la Paris), toți fiind uciși de autorități? E greu de crezut că poliția și serviciile nu i-ar putea răni și apoi captura pentru interogatorii.


Citiți și:

Cum să recunoști un eveniment de tip «steag fals»

Terorismul – pretextul perfect pentru control social sau Europei cât mai mult «Big Brother» şi cât mai puţină libertate! (I)

SRI primeşte fonduri europene în valoare de 25 de milioane de euro pentru un proiect de supraveghere generalizată a cetăţenilor deghizat în eGuvernare
 

 

yogaesoteric
31 octombrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More