Sexualitatea nativilor din Scorpion

Bărbatul Scorpion este caracterizat de o capacitate sexuală enormă, fără însă ca aceasta să reprezinte o obsesie. Este mai puţin sigur pe el şi va încerca în orice situaţie să-şi confirme virilitatea, lucru care va incinta orice femeie. El crede că femeia este slabă şi incapabilă să predomine şi se va manifesta de aceea cu puţină atenţie faţă de ea. În amor el studiază şi caută punctele slabe ale femeii ca şi cum ar fi vorba de o confruntare. Succesele nu sunt triumf, ci experienţă. Este un actor neîntrecut. El utilizează o gamă largă de aşa-zise sentimente pe care le manipulează cu răceala şi judecată, pentru a seduce o femeie. Nu participă niciodată sufleteşte, nefiind capabil să creeze relaţii adânci. Seria adulterelor se va termina pe la mijlocul vieţii. În sexualitate el este înclinat către violenţă sau porniri erotice pasionale, fiind incitat de tot ceea ce este interzis. Pentru el sexualitatea şi moartea sunt în strânsă legătură.

Femeia Scorpion are un enorm apetit sexual, perfect normal. Întâlnirile sale erotice sunt multiple şi nu face restricţii de rasă sau credinţă. Sexualitatea o fascinează şi o incită chiar şi numai dacă se gândeşte la ea. Pentru ea dragostea este singura religie. Castitatea o ofensează ca şi cum ar fi vorba de un sacrilegiu. Este mândră de corpul ei de care are multă grijă şi încearcă mereu să-l scoată în evidenţă. În amor este atât pasivă cât şi activă, fiind înzestrată nativ cu o artă de a face dragoste. Ea iubeşte viaţa alături de bărbat, din toate punctele de vedere. Este imposibil să se mulţumească cu un singur bărbat, aşa cum un gurmand nu ar fi mulţumit cu acelaşi fel de mâncare. Dar ea nu este niciodată infidelă bărbatului pe care îl ţine în braţe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More