Sfârșitul creștinismului și sterilizarea tinerilor, principalele obiective ale campaniei de vaccinare a lui Bill Gates

Europa și rasa albă își pun în joc supraviețuirea. În ultima vreme, țările noastre au fost ținta unui atac fără precedent, menit să facă din prezența noastră în istoria acestei planete o amintire. Dar adevărata țintă este creștinismul. Pentru că suntem singura comunitate istorică, culturală și religioasă capabilă să conteste interesele Noii Dictaturi Globale, suntem un popor puternic din punct de vedere ideologic și spiritual, care poate răsturna planurile de subjugare a umanității.

La urma urmei, există un curent spiritual în spatele a tot ceea ce se petrece, pe care nu toată lumea îl poate înțelege, dar care este greu de ascuns în acest stadiu al jocului. Și ce modalitate mai bună de a distruge o civilizație decât să o împiedici să se reproducă? De mai mulți ani, elitele care ne guvernează și-au manifestat clar intenția de a interveni în evoluția naturală a reproducerii umane. Prin intermediul diferitelor instituții și din mai multe abordări, ei au lucrat pentru a reduce rata natalității, așa cum am văzut în cazul Ligii Eugenice. Moștenitoarea sa, IPPF, cea mai mare putere mondială în materie de avort, se află de mulți ani sub conducerea lui William H. Gates, tatăl celui mai faimos informatician din lume. Și pentru că sângele apă nu se face, fiul său este hotărât să ducă mai departe moștenirea tatălui său și să continue experimentele de sterilizare umană. Sterilizarea tinerilor este unul dintre obiectivele campaniei. Ei o practică deja de mulți ani.

În 2014, OMS a efectuat o vaccinare în masă a femeilor din Kenya, în teorie pentru a eradica poliomielita. Dar aceste injecții conțineau un agent de sterilizare ascuns care le-ar fi făcut pe multe femei incapabile să conceapă pe viață, după cum a denunțat Asociația Medicală Catolică din Kenya. Eugenism deghizat în campanie de vaccinare… Dar asta s-a mai încercat.

În anii ’90, OMS a încercat să impună campanii similare în Filipine, Mexic și Nicaragua, încercări care, din fericire, au fost respinse de autoritățile din fiecare țară. India a fost, de asemenea, afectată de experimentele de sterilizare prin vaccinuri, la fel ca și alte țări africane. Și știm cine se află în spatele OMS: Fundația Bill și Melinda Gates este un susținător financiar major al campaniilor de vaccinare ale organizației.

Într-una dintre conferințele TED, un forum în care oameni de știință eminenți își prezintă ideile, Gates ne-a spus deschis: „Lumea are aproximativ 6,8 miliarde de oameni și ne îndreptăm spre 9 miliarde. Dacă facem o treabă foarte bună cu vaccinurile, cu serviciile de sănătate reproductivă și cu asistența medicală, am putea reduce acest număr cu 10 până la 15%”. Gates explică aici foarte clar ce înseamnă să faci o treabă bună cu vaccinurile.

Citiți și:
Marii finanțatori ai mișcării eugenice sunt aceiași care promovează astăzi vaccinurile
Prima plângere penală din lume de ucidere prin vaccinare a fost depusă la Înalta Curte din India împotriva lui Bill Gates și a lui Adar Poonawalla

 

yogaesoteric
5
iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More