Sfârşitul jocului 2 (III)

 

Citiți a doua parte a articolului

O altă întâlnire cu „Exilaţii”

În următoarele două zile am căutat să înţeleg ce se petrecuse. Am urmărit să meditez asupra experienţelor să văd dacă îmi puteam aminti ce se petrecuse în timp ce eram interogat. Totuşi, în sâmbăta următoare am fost complet distras de o altă întâlnire cu femeia „Expulzată” care-mi implantase ataşamente cu entităţi cu câteva luni mai devreme. Aceasta a fost o experienţă foarte neplăcută când am realizat că ea este în camera de hotel unde stăteam cu familia mea. Toţi ceilalţi dormeau atunci când s-a petrecut acest fapt. Ea era complet neinvitată. Imediat ce a remarcat că eram conştient de ceea ce se petrecea, ea a fost capabilă să mă facă din nou inconştient. Eu încă mă recuperam de la eliberarea de ataşamentele cu entităţi făcută de Kaaree cu câteva săptămâni în urmă.

În acest timp de recuperare, Kaaree m-a contactat de câteva ori să-mi spună că vibraţia mea era în afara aliniamentului şi că le era dificil să ajungă la mine. O mare parte a acestui fapt era în legătură cu ataşamentul de entităţi, dar o parte era în legătură cu nişte probleme cu furia pe care le aveam vizavi de o persoană cu care lucram. Încă mai aveam un pic de traumă şi resentiment din întâlnirea mea anterioară cu Alungata şi datorită numărului de săptămâni care i-au trebuit lui Kaaree să-mi spună că am avut aceste ataşamente cu entități. Acum mă aflam faţă în faţă cu aceeaşi femeie din grupul „Expulzaţilor”. M-am trezit extrem de devreme pentru a face ceva treabă în timp ce familia mea încă dormea.

Un intrus ne-bine venit

Stăteam din nou pe canapea cu laptop-ul pe masa de cafea. Dintr-odată am simţit electricitate statică în aer şi m-am uitat la peretele unde fusese şemineul. Peretele a început să se onduleze şi să se curbeze. M-am ridicat şi m-am retras de partea cealaltă a mesei de cafea, departe de perete. Exact unde peretele se ondula şi îndoia înspre interior, aceiaşi femeie blondă, înaltă a intrat păşind prin portal. Era mai înaltă decât îmi aminteam. Era cu mai bine de 8-10 cm mai înaltă decât mine şi purta o costumaţie foarte sumară. Ea spuse: „Nu-ţi fie teamă, eu sunt Marra şi nu-ţi vreau răul”. Doar stăteam acolo cu gura căscată de surprindere şi neîncredere. Priveam intrigat şi un pic înfricoşat, după cele petrecute la ultima noastră întâlnire. Ea a perceput cum mă simţeam şi a zâmbit ca şi cum era mulţumită de asta. Și-a îngustat ochii şi a zâmbit chiar şi mai tare şi a început să vină către mine. În spatele meu aveam o parte din canapeaua în formă de L, iar masa de cafea se afla în faţa mea. Mă gândeam la o cale de scăpare când dintr-o dată s-a produs un flash de lumină alb strălucitoare.

Exact înainte de a fi prea târziu

Când percepția mi s-a ajustat, am văzut-o imediat pe Kaaree şi doi bărbaţi din grupul Anshar abordând-o pe Marra, care avea acum o figură înfricoşată şi şocată. M-am uitat în jur şi am remarcat că eram într-o cameră mai mică în formă de dom care avea o uşă ce era acoperită de câmpul de forţă de „lumină tare”. Fusesem transportat într-un oraş Anshar din pământul interior. Cei doi bărbaţi Anshar au escortat-o pe Marra în afara camerei, pe un hol. Încă mai simţeam un sentiment de frică şi anxietate, după momentele din sufrageria mea petrecute cu Marra. Kaaree a păşit în pas vioi către mine, şi-a pus mâna pe o parte a feţei mele şi s-a uitat în ochii mei. Imediat am început să mă calmez, iar respiraţia şi bătăile rapide ale inimii s-au diminuat. Am întrebat-o de ce s-a întors izgonita şi care era intenţia ei. Kaaree a spus că intenţiile acesteia nu erau onorabile şi că ei au intervenit pentru un motiv bun.

Este de o importanţă vitală să rămâi benefic orientat şi iubitor

Kaaree mi-a spus apoi că nu voi mai fi deranjat vreodată de Marra, dar că trebuia să fiu atent la mai mulţi indivizi de tipul ei care vor veni s-o caute într-un final. Am întrebat ce se va petrece cu Marra. Kaaree a spus că va fi plasată în stază până ce evenimentele ce se apropie se vor desfăşura complet. Ea m-a îmbrăţişat apoi şi şi-a pus ambele mâini pe umerii mei. M-a privit în ochi şi mi-a spus că trebuia să mă eliberez de furia mea față de anumiţi indivizi cu care lucrez şi să mă concentrez pe readucerea vibraţiei în echilibru. Mi-a oferit acel zâmbet imens şi contagios al ei, apoi m-a bătut pe umăr şi mi-a spus că acum mă trimite înapoi. Eram încă un pic şocat şi confuz de la întâlnirea cu Marra, şi sunt sigur că ochii mei arătau asta.

Reechilibrarea stării mele vibraţionale

După un alt bliţ de lumină strălucitoare, mă aflam în acelaşi loc unde eram înainte de a fi transportat. În perioada de timp de la ultima mea actualizare şi până în momentul acestei informări, am fost dus în faţa lui Raw-Tear-Eir în 3 ocazii. Toate au fost în legătură cu reechilibrarea stării mele vibraţionale şi cu comportamentul şi acţiunile frustrante ale unora dintre oamenii din cercul meu apropiat. În timpul acestor vizite am fost capabil să observ scena cosmică şi am remarcat că sferele gigantice albastre deveneau în mod vizibil mai translucide. Cele 9 sfere metalice erau aproape în aceleaşi poziţii în care fuseseră cu săptămâni înainte.

Întâlniri cu Alianţa Pământului

Până în acest punct ne-am apropiat foarte mult de alegerile prezidenţiale din SUA, care au fost într-adevăr extrem de litigioase – aşa cum David a vorbit despre asta în Partea 1. Mi se spusese deja cu multe luni în urmă că Alianţa SSP îi susţinea ori pe Bernie Sanders, ori pe Donald Trump pentru câştigarea alegerilor. Ambii erau conştienţi de Cabală, nu fac parte din ea şi vor să o elimine pentru binele umanităţii. Cu doar câteva zile înainte de alegeri, anumiţi aliaţi pe care-i am în FBI, Departamentul Securităţii Naţionale (DHS) şi FEMA au luat legătura cu mine. Erau foarte entuziasmaţi deoarece datele lor arătau că Trump era posibil să câştige.

Atacuri de hacking din partea unei Cabale Panicate

Această fază ce a urmat după ce am fost contactat de sursele de informare a început la câteva zile după ce am publicat ultima mea actualizare. A început cu o serie de încercări de atac asupra computerelor mele de acasă. Trei dintre computerele pe care le folosesc pentru lucru au început să dea mesaje cu alertă de intrus. M-am deconectat de la internet şi am rulat câteva scanări de securitate, dintr-o multitudine de motive preventive. Am aflat că aceste grupuri ale Cabalei au fost, se pare, într-o stare de panică de săptămâni, pe măsură ce tot mai multe fapte au transpirat despre implicarea lor în cercuri de pedofilie şi sclavie sexuală. Ei, de asemenea, recoltează organele victimelor lor tinere pentru a le vinde pe piaţa neagră. Acestea sunt doar câteva dintre crimele care s-au comis.

FBI-ului i-a ajuns

FBI-ul investiga în tăcere aceste crime deplorabile, de decenii. Informatorii lui David i-au confirmat asta în mod independent, iar acum au făcut public, după cum am văzut în Partea I. Investigatorii FBI au adus astfel de dovezi câtorva procurori generali în trecut, iar aceştia le-au spus celor de la FBI să închidă aceste investigaţii. FBI a realizat curând că ar trebui să apară transformări majore înainte ca lor să li se permită să aducă aceşti oameni în faţa justiţiei. Cu cât investigau mai mult, cu atât începeau să apară nume mai proeminente şi puternice. Se pare că aceste cercuri implicate în sclavie sexuală şi pedofilie au fost asociate cu aproape o treime dintre toţi cei care lucrează în organizaţiile guvernamentale din SUA şi UE. A reieșit faptul că orice încercare de a-i aduce în faţa justiţiei ar fi întâmpinată de blocaje. Acesta este un motiv cheie pentru care Alianţa l-a preferat pe Trump. Acesta pare a fi unul dintre motivele principale pentru care o facțiune semnificativă din FBI a fost în spatele procesului de alegere a lui Donald Trump. Ei ştiau că Alianţa era favorabilă lui Trump pentru a deveni următorul preşedinte. FBI-ul era conştient de Alianţă de ceva vreme. FBI credea că dacă Trump va câştiga alegerile, ei ar putea avea, în sfârşit, oportunitatea de a prezenta aceste dovezi în fața unui procuror general care chiar i-ar aduce în instanţă pe cei vinovați. Acesta a fost un proces atât de litigios, că a provocat niveluri uriaşe de anxietate pentru oamenii din ambele tabere ale partidelor politice.

Foşti aliaţi s-au reîntors în ultima clipă

De când am ieşit în public, câteva dintre sursele mele din FBI, DHS şi FEMA au rupt contactul cu mine din cauza represiunilor asupra informatorilor în administraţia lui Obama. În ziua de dinainte de alegeri, toţi aceşti trei oameni m-au contactat şi mi-au spus că Trump ar câştiga. Iar apoi ei au început să împărtăşească cu mine destul de multă informaţie din interior despre investigaţiile menţionate mai devreme. Nu eram atât de sigur. Trebuie să recunosc că am fost sceptic că Trump va câştiga şi complet dezgustat de detaliile care erau oferite în legătură cu aceste cercuri de pedofili. Am fost un pic suspicios, de asemenea, că toţi aceşti trei indivizi m-au contactat să împărtăşească informaţii aşa de repede după ce am fost avertizat că o campanie de dezinformare împotriva tuturor informatorilor SSP ar apărea. Era clar că trebuia să investighez foarte atent aceste surse, din nou, de la capăt.

Timpul să adun toată informaţia

În următoarea noapte am fost şocat ca toată lumea să văd că Trump chiar a câştigat alegerile. Am putut să confirm din alte surse că aceşti trei indivizi nu încercaseră să mă discrediteze. I-am contactat atunci pentru a-mi face o informare completă. Am aflat că Soros este sub investigaţia FBI-ului pentru tot ceea ce a făcut în anii de dinainte de alegeri şi pentru implicarea lui în revoltele actuale. Obama pare dispus să fie de acord să nu o disculpe pe Hillary, dacă ceva din moştenirea lui este păstrată cumva. Se pare că Trump şi Obama menţin această opţiune deschisă, dar mă îndoiesc că se va petrece astfel după ce vor auzi toate conexiunile, ce continuă să apară, dintre preşedinţia SUA și investigaţia Clinton. Există o foarte mare nelinişte printre tipii din Administraţie. Asta nu ar fi trebuit să se petreacă. Ei au încercat să falsifice votarea, dar au subestimat numărul votanţilor lui Trump. David a pozat prima pagină de pe Huffington Post, care acum este controlat de Verizon, în ziua alegerilor. Aceasta arăta 98% şanse ca Hillary să câştige şi 1,7% şanse pentru Trump.

Hacking-ul votului nu ar fi fost suficient

Se pare că au existat aşa de mulţi votanţi pentru Trump că au depăşit „scăpările” maşinăriei de votare deţinută de Soros cu care ei sperau să fure alegerile. Ei au calculat că schimbând aproximativ 1% din voturile lui Hilary în statele oscilante cheie, ar fi suficient, dar s-au înşelat. Mi s-a spus foarte clar că Soros finanţa majoritatea revoltelor, după cum tocmai am spus. Există, de asemenea, o mulţime de atacuri de răzbunare ce apar împotriva Rusiei din partea grupurilor Cabalei. Am aflat că situația dintre Alianţă şi Cabală este foarte plină de hârtoape. Nu se presupunea că ei vor pierde poziţia Preşedintelui SUA.

Informaţii foarte dezgustătoare

După cum a spus David în prima parte, dr. Steve Pieczenik a dezvăluit că Alianţa era în spatele emailurilor PizzaGate. Ei ştiau exact ceea ce vom descoperi noi când le-au deconspirat. Populaţia generală este pregătită pentru nişte informaţii foarte dezgustătoare despre toate nivelurile de influenţă din Guvernul SUA. Noi vom afla cât de mulţi oameni influenţi (din ambele partide politice) din SUA şi UE au făcut parte din acest masiv cerc de pedofili. Acest cerc de sclavi sexuali a fost folosit, de asemenea, ca un instrument de şantajare a oamenilor puternici, de a-i face să plătească mari sume de bani şi, de asemenea, să influenţeze modul cum iau decizii politice. De îndată ce aceste adevăruri inconfortabile sunt dezvăluite, societatea nu numai că va fi gata pentru mai mult adevăr, ci vor ieşi în stradă să-l ceară. Imediat ce vedem cât de multe se ascund pe dedesubt şi că asta este doar „vârful icebergului” nu va mai fi aşa de uşor pentru niciun grup de putere să controleze oamenii.

O vizită a unei drone

La scurt timp după ce am reînnoit aceste contacte, a venit soţia mea la uşa din spate, pe la 1 pm (ora centrală) şi mi-a spus că o dronă zbura peste tot în spatele casei noastre. Am fugit afară şi am văzut o dronă albă zburând de colo colo observând bine casa noastră şi parcarea din spatele nostru. Apoi dintr-odată a zburat rapid către aparenta ei zonă de lansare, care trebuia să fie destul de îndepărtată. Am aflat recent că există similarităţi în ceea ce priveşte modul în care sunt controlate şi operate între aparatul electro-gravitaţional și drone. Unele dintre aceste nave exotice au sisteme de control al zborului care imită consolele de control ale jocurilor sau telecomenzile radio.

Drone mari vor apărea pe cerurile noastre ca o parte a dezvăluirii parţiale. Mi s-a spus că în viitorul apropiat vom vedea cerurile pline de nave cu trei sau patru rotoare, care par foarte similare cu dronele care sunt aşa de populare acum. Mi s-a spus, de asemenea, că aceste tri sau cvadri-coptere vor fi aproape complet automatizate, cu dispozitive avansate de evitare a coliziunilor şi auto-pilot. Acest scenariu va fi parte a unui program limitat şi parţial de dezvăluire. Cabala speră că din asta va rezulta faptul că nu i se va spune umanităţii deocamdată despre tehnologia antigravitaţională. Mi s-a spus că rotoarele şi motoarele de pe aceste drone ar putea fi înlocuite cu tehnologie anti-gravitaţională pe măsură ce sunt declasificate şi devin disponibile. Aceste nave vor fi folosite destul de mult de armată şi poliţie şi, de asemenea, de diverse industrii civile. Am devenit interesat şi mi-am cumpărat propria mea dronă, să învăţ să le pilotez eu însumi. Din moment ce am cumpărat una ieftină care nu are GPS, tot ceea ce am făcut a fost să o prăbuşesc în mod repetat. Nu cred că a fost o coincidenţă faptul că o dronă a venit în recunoaştere la casa mea atât de curând după ce mi-am cumpărat eu însumi un astfel de aparat. Vizita s-a petrecut în aceiaşi săptămână când am cumpărat o dronă ieftină de la un magazin de jucării electronice din zonă, şi la 12 ore după ce am publicat cel mai recent raport al meu.

O revoluţie din umbră

Dacă aţi citit ultimul meu raport, atunci aţi aflat că o revoluţie din umbră apare în SUA şi este susţinută de Alianţa Pământului. Atât de mult din această bătălie are loc în fundal şi pe internet că noi abia acum începem să vedem că iese la vedere. Cred că noi toţi ar trebui să medităm pentru o tranziţie ușoară şi pentru o completă dezvăluire pentru umanitate. Niciodată înainte masele nu au fost atât de sătule de corupţia care apare atât de ostentativ direct în faţa noastră, fără să fie în niciun fel trasă la răspundere. Noi suntem martorii începutului unei mari tranziţii. Vor exista unele suferințe, cu siguranţă, dar rezultatul final ar trebui să facă ca totul să merite. Dacă putem să traversăm această perioadă de timp în mod onorabil, vom fi pregătiţi pentru Renaşterea Conştiinţei, care ne-a fost furată de milenii.

Antarctica şi predarea Cabalei

Diferiţi lideri politici şi religioşi mondiali au fost duşi în Antarctica în ultimul an. Noile descoperiri arheologice sunt un motiv major pentru asta. Ei au făcut turul descoperirilor foarte entuziaşti. Conform surselor, Cabala plănuieşte să zboare pe o insulă în Noua Zeelandă, în anumite zone din America de Sud şi Antarctica. Dacă e aşa, aceste întâlniri ar putea foarte bine să fie un semnal pentru Alianţă că membrii cheie ai acestor Sindicate Pământene Secrete se pregătesc să scape de justiţia unei gloate americane furioase. Cabala a crezut că putea să fure alegerile şi să scape încă o dată de ceea ce le este destinat. S-au înşelat. Poate că cel mai ciudat eveniment dintre toate a fost când diplomatul de vârf al SUA, John Kerry, a zburat în Antarctica exact în ziua alegerilor. Buzz Aldrin a vizitat şi el ruinele şi ceva i-a cauzat o boală, astfel că a fost nevoit să părăsească zona înainte de momentul care fusese programat.

Citiţi partea a patra a articolului

Citiți și:

Rațiunile tainice, nebănuite ce fac posibilă învingerea ce este iminentă a elitei satanice a așa-zișilor ILUMINAȚI…

De ce s-a redeschis dosarul e-mailurilor candidatei la președinția SUA Hillary Clinton

Operaţiunea Franklin – cercul politicienilor pedofili
 

yogaesoteric
18 februarie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More