Site-ul Qanon.pub – informații codate despre ce ne pregătesc mai marii lumii?

 

Poate ați auzit despre site-ul Qanon.pub, un fel de Anonymus dar cu date mult mai precise. Unii spun că ar fi vorba chiar despre Donald Trump, care ar expune codat ce ni se pregătește, alţii că este vorba de un grup de patrioţi compuşi din veterani şi membri activi în armata SUA sau chiar NSA.

Nu se ştie sigur cine sunt şi ce urmăresc de fapt prin intermediul acestui site. Pe de-o parte, este ciudat să le fie permis să dezvăluie aceste informaţii, dar pe de altă parte, având în vedere că sunt codate şi este nevoie de destulă muncă pentru a face conexiunile, este posibil să fie totuşi cineva cu bune intenţii.

Trump părând să facă semnul Q al site-ului Qanon:

Site-ul dezvăluie informaţii despre controlul CIA asupra Facebook, Google, Amazon, Microsoft, întâlniri între oameni importanţi ai planetei, comploturi economice, militare, pregătiri pentru războiul care se pare că este pus la cale de elite şi multe altele.

Urmăriţi acest clip şi poate înţelegeţi mai multe: Qanon New Posts –Flynn Free in 30 – Seal Team 6 Ready!


Citiţi şi:

Anonymous avertizează omenirea să se pregătească pentru cel de al Treilea Război Mondial
Epopeea înfrângerii definitive a așa-zișilor «iluminați» este confirmată și chiar continuă!

 

yogaesoteric
27 mai 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More