Slogan de campanie după doi ani: Nu uitați să distrugeți România în fiecare zi!

Din 16 martie 2020, în România a murit libertatea și democrația. Sub pretextul unei „pandemii”, nedeclarate, că sa fim bine înțeleși, România a îmbrăcat forțat haina nazistă.

Terorismul de stat îl vedem în fiecare zi, la orice oră, doar ieșind pe stradă. Organele instituțiilor de forță servesc și apără interesele unor psihopați ajunși la putere printr-o fraudă generalizată și mai ales în urma unei combinații în care au murit oameni, pentru ca un om, Iohannis, să aibă guvernul lui, parlamentul lui, armata lui, miliția lui, securitatea lui, în general partidul lui. Unic! Totul să fie „al lui”! Asemenea dorințe care frizează psihopatia costă. Acest om lipsit de orice empatie, cultură politică, inteligență emoțională și mai ales de neuronul acela care-i poate livra analiza unei realități concrete în care se îmbracă o țară. Toate aceste dorințe aprigi de putere au avut niște costuri. El a fost pregătit să plătească acest preț Germaniei, doar pentru a fi susținut într-un scaun mult prea înalt chiar și pentru el. Și nu numai Germaniei (sparanghel, păduri, terenuri etc.), cât și prețul unei șepci către Înalta Poartă.

Vedem toți care a fost prețul. Ca să rămână la putere, a adus asupra României terorismul politic, după care, așa cum se vede, el fiind un om născut obosit, a lăsat pas cu pas să se instaureze nazismul într-un stat așa-zis de drept, pentru marele lui proiect România Reeducată, și mai ales sloganul: „Distrugem România în fiecare zi”!

Nazismul în România nu are aceeași ideologie ca în Germania anilor ’40, când se presupunea că ei, naziștii, luptau împotriva multinaționalelor și politicilor lor. Nu! Nazismul instaurat în România are alte căi de exprimare. Și anume, puterea este preluată fix de acele multinaționale, care duc o politică de distrugere a tot ce înseamnă tradiție, identitate de neam, cutumă, tradiție religioasă etc.

Din anii ’40, multinaționalele au devenit cu adevărat Carteluri, nu în sensul cartelurilor din Mexic, ci doar în sensul de ordonare a politicilor interne și externe ale statului pe care-l ocupă economic.

Atentatul la siguranța națională a României, atentatul la viața unei națiuni, sub pretextul că acești naziști vor binele cuiva, este cea mai mare trădare de stat care a existat în istoria României moderne.

Principiul pe care s-a bazat Iohannis în instaurarea nazismului a fost „Principiul Conducătorului”, care este un principiu cheie din ideologia fascistă. Întâlnim în persoana lui Arafat acest principiu de sine stătător, Comandantul Acțiunii!

El este cel care a preluat puterea decizională în statul român, decimând, prin ordinele date și semnate de el (neconstituționale), cu ale lui Protocoale ale Morții, orice persoană care a avut nevoie de asistență medicală. Acest om a tăiat dreptul la asistență medicală, drept înscris într-o Constituție cu care Iohannis și limbricii ajunși la putere și-au șters partea dorsală. Acest Comandant s-a folosit de eugenie, nu pentru a purifica rasa stăpână, ci pentru a decima persoanele cu afecțiuni cronice, vârstnici și pe toți cei ce aveau nevoie de asistență medicală de urgență. Ca să aflați acum, de fapt, că omul nu avea nici măcar numire! Nu „de ce a făcut?” e întrebarea. Răspunsul ar fi interesant la întrebarea: „cine l-ar ținut acolo și în ce condiții?”!

Ideea de a pune în practică acest principiu al eugeniei a fost marcată de închiderea tuturor spitalelor, de a arunca bolnavii din spitale, la orice oră din zi și noapte, fără a fi tras la răspundere de nimeni. Comandantul Acțiunii și autoritățile oficiale, în speță PNL, PSD, USRPlus, UDMR, formate din niște oameni de paie ce răspund doar la comenzile șantajelor sau politice, au aruncat România sub ocupație Nazistă și Terorism politic de Stat, în timp de pace. Din anul de grație 2020.

Frica, manipularea, propaganda și propagandiștii sistemului nazist revarsă prin instrumentele terorismului de stat, în fiecare oră din zi și noapte, minciuni pe care nimeni nu le poate verifica. Ei, toți specialiștii naziști, au ieșit și v-au spus continuu cât de gravă este situația, cât de multe înmormântări în saci negri vor fi, aruncând astfel asupra oamenilor umbra morții!

Ca să se ajungă la aceste efecte, nu există „oameni politici” nevinovați. Ei toți știu adevărul, ei toți se înfruptă din cea mai mare delapidare a banilor publici ce a avut loc vreodată în România.

Ca un om, sau un popor să înțeleagă ce are de făcut, este important ca acel om sau popor să înțeleagă în ce timp este! Fără o raportare nudă la realitate, niciodată nu se poate găsi soluția.

România este sub ocupație nazistă și terorism de stat, deși nimeni nu o spune. Nu avem nevoie de cuvinte!

Faptele sunt definitorii și realitatea este cruntă.

Acești indivizi perverși vă arată prin vorbe și fapte în fiecare zi timpul în care sunteți. Sunteți într-un război, declarat împotriva voastră de cei pe care i-ați cocoțat la putere. Doi ani de restricții aberante și, mai nou, se erijează în salvatorii altui stat, oferind gratuități așa-zișilor refugiați, gratuități pe care cetățenii români nu le-au avut niciodată! Din banii voștri!

Așa cum voi i-ați cocoțat la putere, tot voi puteți să le trageți scaunele de sub posterioarele infecte!

E o chestiune de alegere și înțelepciune! Atât! Doar să știți în ce timp sunteți! Până acum ați primit doar pietre. Acum e rândul poporului român să întoarcă pietrele exact celor din mâna cui au venit!

E singura noastră șansă! Restul e doar propagandă, batjocoră și mai ales, „Nu uitați să distrugeți România în fiecare zi”!

Ca viitor slogan al Cartelului Politic al partidului pe persoană fizică, Werner!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Iohannis va folosi criza ucraineană pentru a da puteri speciale serviciilor secrete
Securitatea – păcatul originar al democraţiei din România. De la Iliescu la Iohannis, nimeni n-a ştiut prea bine cine pe cine slujeşte, ea pe ei, sau ei pe ea

 

yogaesoteric
14 iunie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More