Soluția germană: eliminarea naționalismului din Europa prin tratamente hormonale în masă

 

Politica agresivă pro-imigrație a Berlinului este justificată de un nou doctor Mengele. Psihiatrul german Rene Hurlemann recomandă: „Injectarea de oxitocină europenilor poate contribui la promovarea acceptării și integrării imigranților în culturile occidentale”.

Pactul pentru migrație de la Marrakech a fost doar începutul. Urmează noua societate europeană „îmbunătățită”, așa cum a fost ea imaginată la Berlin. În urma acestui document, Europa a devenit terenul predilect al unui imens șantier de inginerie socială, așa cum încep toate proiectele societăților utopice care ajung în final să fie totalitare: cu experimente de tot soiul în care omul este pe post de simplu cobai. Proiectul metisajului generalizat, în Europa, prin influxuri masive de imigranți arabo-musulmani, este unul dintre aceste proiecte. Berlinul și-a propus ca, printr-o politică forțată de implantare de refugiați în statele membre UE, să schimbe structura demografică a societăților europene.

Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann

Germania este, în istorie, campioana celor mai absurde demențe ideologice. Unele puse sistematic în practică chiar cu prețul munților de cadavre. Din profunzimile mentalității teutone nu au ieșit doar Kant și Hegel, ci și Marx și Hitler – unul proiectant al Gulagului, celălalt al Holocaustului. Hitler avea „doctorii” săi celebri. Unii injectau substanțe chimice și chiar benzină în ochii copiilor de evrei, țigani sau slavi din lagărele de concentrare ca să le facă ochii albaștri. Istoria pare să se repete. Dacă Hitler îl avea pe Mengele, Merkel îl are pe Hurlemann. Nu ați auzit de celebrul Rene Hurlemann? Este medic la Departamentul de Psihiatrie al Centrului Medical aparținând Universității din Bon. De vreo trei ani încoace, acest nou Mengele al Germaniei merkeliste se chinuie să dea o legitimitate științifică, și chiar soluții medicale, politicii pro-imigraționiste imaginată de Frau Bundeskanzlerin.

Nemţii şi-ar dori injectarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocină – hormonul fericirii

Rene Hurlemann a găsit soluția miracol ca să combată naționalismul europenilor. Prin represiune endocrinologică – tratamente hormonale în masă. Cercetătorii de la Spitalul Universitar din Bonn, coordonați de Hurlemann, au arătat într-un studiu că tratarea în masă a europenilor cu hormonul oxitocină sporește în mod semnificativ dorința lor de a dona bani refugiaților aflați în nevoie, chiar și în cazul persoanelor care au tendința de a avea o atitudine sceptică față de migranți. Rezultatele experimentului au fost publicate în Proceedings of the National Academy of Sciences. Hurlemann este convins că injectarea de oxitocină crește generozitatea și ospitalitatea față de refugiații aflați în nevoie. „Dacă altruismul lipsește, simpla injectare a acestui hormon îl poate crea”, spune psihiatrul german.

Experimentul „noului Mengele”

Hurlemann și echipa sa au trecut la experimente pentru a dovedi „valoarea științifică” a teoriei sale hormonale privind eliminarea naționalismului și stimularea generozității față de străini. A ales două grupuri de respondenți. Unui grup i-a fost administrată oxitocină prin intermediu unui spray nazal, celuilalt nu. După o perioadă, persoanelor din cele două grupuri le-au fost arătate fotografii cu refugiați de război şi le-au fost puse la dispoziție bonuri valorice în valoare de 50 de euro. Psihiatrul german a constatat entuziasmat că persoanele cărora li s-a administrat oxitocină au fost mai înclinate să ofere bonurile valorice celor cu nume precum Ahmed sau Said, decât persoanelor aflate în situații precare dar care aveau nume europene.

Încă un experiment social, marca Germania

Prin tratamente hormonale și psihiatrice, Hurlemann intenționează să transforme Europa într-o uriașă societate a „bunilor samariteni”. Psihiatrul german constată că de prea multe ori oamenii tind să fie altruiști doar față de propria familie, prieteni sau conaționali, decât față de străini. Totuși, această atitudine înnăscută este considerată diametral opusă pildei biblice a Bunului Samaritean, care servește drept exemplu de altruism prin descrierea unui samaritean care suportă costuri personale pentru a ajuta un străin în nevoie.

Chipurile, naţionalismul e nevoie să fie eradicat prin injectări în masă. Goebbels ar fi mândru de urmaşii săi

Doctorul german crede că migrația recentă a refugiaților din Orientul Mijlociu în societățile europene a amplificat și mai mult această problemă, aducând mari dezechilibre în societate din cauza celor care nu susțin refugiații. „Acest fapt se datorează parțial evoluției: numai prin solidaritate și cooperare în grupul propriu a fost posibilă creșterea copiilor și supraviețuirea în lupta împotriva grupurilor necunoscute și rivale, pentru resurse limitate, în timpuri pre-civilizate”, recunoaște Rene Hurlemann de la Departamentul de psihiatrie al Universității din Bonn. Cu toate acestea, Hurlemann spune că această realitate neurobiologică, care generează în viziunea sa sentimente naționaliste și xenofobe, ar fi nevoie să fie combătută prin tratamente cu oxitocină.


Citiți și:

Profesor olandez: «Nicio țară occidentală nu a reuşit să integreze cu succes musulmanii»

George Soros: «Preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi pe refugiaţi să vină în Europa»

Utilizarea ocitocinei în produsele lactate şi efectele nocive ale acestei practici (I)

 

yogaesoteric
1 iunie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More