Sondaj: Circa 1 din 6 adulți americani „complet vaccinați” împotriva covid, suferă acum de probleme grave de sănătate

Recent, John Zogby Strategies a realizat un sondaj care a dezvăluit că peste 15% dintre toți adulții americani care au fost „vaccinați” împotriva coronavirusului Wuhan (covid-19) suferă acum de cel puțin o afecțiune gravă de sănătate.

Comandat de Children’s Health Defense (CHD), sondajul a urmărit să evalueze atitudinile și starea generală de sănătate a adulților americani, mulți dintre aceștia fiind păcăliți în urma escrocheriei Operation Warp Speed și care acum plătesc prețul pentru aceasta.

Dintre cei care au participat la sondaj, 67% au indicat că și-au injectat una sau mai multe doze, iar restul de 33% au refuzat pur și simplu medicamentele experimentale oferite de guvern. Din grupul celor vaccinați, șase la sută și-au administrat doar o singură doză; 28 la sută și-au administrat două doze; 21 la sută și-au administrat trei doze, iar restul de 12 la sută și-au injectat patru sau mai multe doze.

Per total, 15 la sută din grupul complet vaccinat au fost diagnosticați de atunci de către un medic ca având o nouă afecțiune de sănătate care nu era prezentă înainte de injectare. Aceste afecțiuni au apărut la câteva săptămâni sau chiar zile după injectare. (Legat de acest subiect: este variola maimuței un eveniment advers al injecției împotriva covid?)

Faptul că Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) raportează că peste 232 de milioane de americani cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani au primit cel puțin o doză de vaccin anti-covid-19, iar 15% dintre cei intervievați raportează o afecțiune nou diagnosticată, este îngrijorător și necesită studii suplimentare”, a spus Laura Bono, director executiv al CHD.

Tehnologia de vaccinare cu mARN este nouă și, în mod natural, studiile clinice nu dispun de date pe termen lung. CHD consideră că acest sondaj indică necesitatea unor studii suplimentare.”

67% dintre cei vaccinați, inclusiv cei cu noi probleme de sănătate, spun în continuare că a fost o „decizie bună” să se vaccineze

Dintre cei chestionați în cadrul sondajului, cei mai mulți dintre ei, 32%, au fost hispanici, 21% afro-americani și doar 7% caucazieni.

Numărul de liberali față de conservatori care au participat la sondaj se situează la un raport de aproximativ doi la unu, printre aceștia numărându-se și un număr de moderați. În ansamblu, scopul a fost de a lua un eșantion reprezentativ al persoanelor vaccinate și nevaccinate, precum și al celor care sunt la modul general pro și contra vaccinurilor – și chiar a câtorva cu o poziție neutră.

O întrebare suplimentară care a fost adresată în urma sondajului a solicitat respondenților cu afecțiuni medicale diagnosticate să „selecteze toate cele care li se aplică” dintr-o listă de afecțiuni comune asociate vaccinării. Printre primele cinci menționate se numără:

  • Cheaguri de sânge la 21%
  • Atac de cord la 19%
  • Afectare a ficatului la 18%
  • Cheaguri la picioare și/sau plămâni la 17%
  • Accident vascular cerebral la 15%

În mod surprinzător, 67% dintre cei care s-au injectat anti-covid, inclusiv cei care sunt acum bolnavi și afectați din cauza dozelor de injecții, spun că au luat o „decizie bună” pe care nu o regretă. Doar 10 la sută dintre cei injectați spun că regretă decizia lor.

Întrebați dacă mai cunosc pe cineva care este acum afectat după injectare anti-covid, 26 la sută dintre respondenți au răspuns afirmativ, majoritatea acestora fiind din grupa de vârstă 18-29 de ani, urmată de grupa de vârstă 30-49 de ani.

Afecțiunea numărul unu citată a fost formarea de cheaguri de sânge, cu 28%, urmată de accident vascular cerebral, cu 20%; boli autoimune, cu 19%; cheaguri pulmonare, cu 16%; și atac de cord, cu 15%.

Per total, atunci când au fost întrebați care este nivelul lor de încredere în guvern pentru a face față unor viitoare plandemii, 23 la sută au indicat că acum au mai multă încredere pe baza modului în care a fost gestionat covidul. Pe de altă parte, 34 la sută au spus că nivelul lor de încredere a scăzut.

Sondajele au inclus 1.038 de adulți americani de toate vârstele (MOE +/- 3,1) și 829 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani (MOE +/- 3,5)(MOE = margin of error = marjă de eroare). Ambele sondaje au fost efectuate între 22 și 24 iulie, iar seturile de date au fost pre stratificate și ponderate pentru a fi reprezentative pentru populațiile respective. Marjele de eroare sunt mai mari pentru subgrupuri”, a relatat En-Volve.com.

Citiți și:
Biroului Național de Statistică din Marea Britanie: 91% dintre decesele covid din primele cinci luni ale lui 2022 sunt în rândul vaccinaților
O echipă de oamenii de știință de top publică un studiu care modifică total paradigma despre vaccinurile covid-19: Impunerea acestora este „neetică” și de până la 98 de ori mai dăunătoare decât boala

 

yogaesoteric
25 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More