Spirală Yang® de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin urmată de Ruga colectivă către Dumnezeu Tatăl

şi de Invocaţia excepţională către Dumnezeu Tatăl şi către extratereştrii benefici 
 

– Sâmbătă 23 iunie 2012 - 

 
 

SÂMBĂTĂ 23 IUNIE 2012 se va realiza O NOUĂ MEDITAŢIE ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL, prin care vom apela ajutorul lui Dumnezeu pentru a ne ajuta să depăşim starea gravă în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ. 
În cadrul acestei manifestări spirituale se va realiza de asemenea INVOCAŢIA EXCEPŢIONALĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL ŞI CĂTRE EXTRATEREŞTRII BENEFICI. 
Reamintim că în această zi este recomandat să se ţină post negru doar cu apă, în intervalul orar 6.00-15.00 (până la încheierea rugii colective).

PROGRAMUL din ziua de SÂMBĂTĂ 23 IUNIE 2012:
10:00-11:00 Intrarea în şirurile zodiacale
11:00-12:00 Formarea spiralei
12:00-13:45 Desfăşurarea meditaţiei în Spirală Yang® urmată de inducţia stării de Eliberare spirituală prin Miracol divin
13:45-14:00 Pauză
14:00-15:00 Ruga colectivă către Dumnezeu Tatăl
15:00-15:40 Pauză (Postul negru se încheie la ora 15:00, astfel că în această pauză cei care doresc pot să mănânce)
15:40-17:30 Invocaţie excepţională către Dumnezeu Tatăl şi către extratereştrii benefici

Locul de desfăşurare a spiralei este TERENUL din CARTIERUL FERENTARI situat în zona capătului de linie „staţia ZEŢARILOR”, acces pe strada N. D. COCEA! 

Vă reamintim mesajul lui Grieg referitor la această acţiune spirituală excepţională:

„Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, […], un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison.

Îndrăznim să sperăm deja cu anticipaţie că Dumnezeu Tatăl, în nesfârşita Sa milă, iubire şi bunătate, ne va asculta această rugă colectivă şi se va îndura să ne ajute de acum înainte, până nu va fi deja prea târziu, atât pentru planeta noastră Pământ, cât şi pentru întreaga umanitate. Noi trebuie să devenim conştienţi că facem parte din această umanitate a planetei Pământ, fiecare dintre noi, întocmai aşa precum, analogic vorbind, celulele fac parte din trup şi toate sunt structurate şi acţionează la unison în cadrul totului organic al trupului omenesc.

Vă rog să aveţi în vedere că pentru a spori şansele ca această rugă colectivă să fie ascultată de Dumnezeu Tatăl, este foarte bine să urmărim să postim cu toţii în ziua în care urmează să formulăm o astfel de rugă colectivă. Prin urmare, vom mânca numai după ce această rugă colectivă va fi finalizată. În ziua respectivă, de la ora 6:00 dimineaţa şi până în momentul în care vom rosti această rugă colectivă la unison, nu vom mânca nimic şi vom bea doar apă (până la ora 15:00, n.n.).    

Vă rugăm, deci, să participaţi cu toţii la această rugă colectivă care se va realiza cu ocazia spiralelor de inducţie a stării de eliberare spirituală prin miracol divin pe care le vom face…” 

Vă reamintim că SÂMBĂTĂ 7 IULIE 2012 şi SÂMBĂTĂ 21 IULIE 2012 se va realiza din nou MEDITAŢIA ÎN SPIRALĂ YANG® URMATĂ DE INDUCŢIA STĂRII DE ELIBERARE SPIRITUALĂ PRIN MIRACOL DIVIN şi de RUGA COLECTIVĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL. În cadrul programului spiritual din 21 IULIE 2012 se va relua şi INVOCAŢIA EXCEPŢIONALĂ CĂTRE DUMNEZEU TATĂL ŞI CĂTRE EXTRATEREŞTRII BENEFICI.

 
 

yogaesoteric

17 iunie 2012

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More